Trast написав:....... Щоб вам пояснити все, треба хоча б 2 роки моїх знань, але якщо по простому, то нема тестів-нема і короновірусу. Причина смерті буде та ж сама, яку писали і до тестів, розумієте? Якщо не розумієте, то витрачати 2 роки на вашу освідченність в цьому питанні ніяк не зможу на жаль.
Пафосно звучить... Невже Ви два роки працювали патологоанатомом? "ОвіДчеННість" - йшлося про осві_чеНість, мабуть.
Добавлю. "Нісунітниця" пишется "нісенітниця".
Ну якщо більш нема, що сказати по темі питання, то залишається тільки вишукувати граматичні помилки у людини, яка писала з телефону в 2 години ночі.
Last month the respected scientific journal Lancet published a study with little apparent vetting that suggested the anti-malaria drug hydroxychloroquine (HCL) that Mr. Trump has hyped as a coronavirus treatment is dangerous. It now looks like the study may be based on questionable data from a dubious source.
Еще по "научному" о короне. Кругом ложь и манипуляции.
Uppi написав: Просто в точку . Плюс 100 . Лучше не скажешь .
"Просто в точку" - это Вы о "нема тестів-нема і короновірусу"? Тогда продолжим: "Нема мiкроскопу, нема бактерiй та вiрусiв".
Я казав про те, що якщо людину, яку померла від пневмонії з підозрою на Ковід не тестувати на Ковід, то причина смерті буде пневмонія, точніше її умкладнення. Якщо таку померлу людину протестувати на 5 вірусів і хламідіоз наприклад, тобто ті їнфекції, які саме є збудниками пневмонії але не робити при цьому тестів на Ковід, тоді причина смерті буде хламідіозна пневмонія,якщо тест на хламідіоз буде позитивним, а ніяк не Ковід. Так от я про те, що ні один лікар, навіть після вскриття тіла, не зможе вам відповісти точно, хто ж саме був збудником пневмонії, яка привела до смерті хворого, якщо, наприклад зробити всі тести на всіх можливих збудників пневмонії і виявити 2, а то і більше збудників. В такому разі діагноз смерті буде Пневмонія утворена змішаною інфекцією.
Так от питання в мене саме в тому, а чому тоді не тестують на їнщі збудники пневмонії?
Uppi написав: Просто в точку . Плюс 100 . Лучше не скажешь .
"Просто в точку" - это Вы о "нема тестів-нема і короновірусу"? Тогда продолжим: "Нема мiкроскопу, нема бактерiй та вiрусiв".
Я казав про те, що якщо людину, яку померла від пневмонії з підозрою на Ковід не тестувати на Ковід, то причина смерті буде пневмонія, точніше її умкладнення. Якщо таку померлу людину протестувати на 5 вірусів і хламідіоз наприклад, тобто ті їнфекції, які саме є збудниками пневмонії але не робити при цьому тестів на Ковід, тоді причина смерті буде хламідіозна пневмонія,якщо тест на хламідіоз буде позитивним, а ніяк не Ковід. Так от я про те, що ні один лікар, навіть після вскриття тіла, не зможе вам відповісти точно, хто ж саме був збудником пневмонії, яка привела до смерті хворого, якщо, наприклад зробити всі тести на всіх можливих збудників пневмонії і виявити 2, а то і більше збудників. В такому разі діагноз смерті буде Пневмонія утворена змішаною інфекцією.
Так от питання в мене саме в тому, а чому тоді не тестують на їнщі збудники пневмонії?
если это правда то это лучший комментарий \ пост во всей теме Прошу поддержать автора ====================
freeze написав:
varlo написав:Нових - 921
Очередной рекорд и набирание скорости распространения. Возможно сегодня впервые войдём в ТОП-20 стран по количеству вновь заболевших за сутки.
yama написав: Так от питання в мене саме в тому, а чому тоді не тестують на їнщі збудники пневмонії?
если это правда то это лучший комментарий \ пост во всей теме Прошу поддержать автора ====================
Звісно, що це правда, це я знаю, як фахівець 100%. Я самостійно відповім на питання, яке залишив, бо ніхто ж з письменників не має кваліфікації, щоб те знати. Так от тести на їнших збудників пневмоній у нас не роблять тому , що кожен тест недешево коштує і все це звісно з кишені хворого сплачується, а так як мало хто хоче за ті тести сплачувати, роблять бакзасіяння мокроти і лікують симптоматично. За кордоном теж саме, бо медичне страхування у багатьох не включає цих обстежень. Тому у нас в багатьох випадках діагноз смерті- пневмонія, пишеться без збудника цієї хвороби. От тому я тут з першої сторінки і пишу, що це афера, бо знаючи це, про що я написав раніше, не треба бути генієм, щоб зрозуміти, як всім цим можна маніпулювати.
Востаннє редагувалось Trast в П'ят 19 чер, 2020 13:54, всього редагувалось 1 раз.
yama написав: Так от питання в мене саме в тому, а чому тоді не тестують на їнщі збудники пневмонії?
Звісно, що це правда, це я знаю, як фахівець 100%. Я вам більше скажу, тести на їнших збудників пневмоній у нас не роблять тому , що кожен тест недешево коштує і все це звісно з кишені хворого сплачується, а так як мало хто хоче за ті тести сплачувати, роблять бакзасіяння мокроти і лікують симптоматично. За кордоном теж саме, бо медичне страхування у багатьох не включає цих обстежень. Тому у нас в багатьох випадках діагноз смерті- пневмонія, пишеться без збудника цієї хвороби. От тому я тут з першої сторінки і пишу, що це афера, бо знаючи це, про що я написав раніше, не треба бути генієм, щоб зрозуміти, як всім цим можна маніпулювати.
есть две вещи, которые не требуют образования и специальных профессиональных знаний. они называются логика и здравый смысл. так вот они подсказывают, что когда резко повышается смертность по отношению к типичной для данной территории и данного времени года, то вероятно для этого есть причина. а если параллельно возникает новая инфекция, то разумно сделать предположение, что именно она, а не вдруг воспрявший хламидиоз или герпес или сифилис или хеликобактор является причиной таковой избыточной смертности. и проведение анализа на любую инфекцию или на все инфекции не отменяет логичность это предположения
другими словами, повышение смертности выше исторической нормы является абсолютным мерилом и подтверждением факта наличия проблемы, а сравнение набора возбудителей сегодня и год, два или три назад позволяет предположить, что ответственен за эту разницу и проблему тот возбудитель, который раньше не регистрировался, т.е. в данном случае Ковид
adeges написав:есть две вещи, которые не требуют образования и специальных профессиональных знаний. они называются логика и здравый смысл. так вот они подсказывают, что когда резко повышается смертность по отношению к типичной для данной территории и данного времени года, то вероятно для этого есть причина. а если параллельно возникает новая инфекция, то разумно сделать предположение, что именно она, а не вдруг воспрявший хламидиоз или герпес или сифилис или хеликобактор является причиной таковой избыточной смертности. и проведение анализа на любую инфекцию или на все инфекции не отменяет логичность это предположения
другими словами, повышение смертности выше исторической нормы является абсолютным мерилом и подтверждением факта наличия проблемы, а сравнение набора возбудителей сегодня и год, два или три назад позволяет предположить, что ответственен за эту разницу и проблему тот возбудитель, который раньше не регистрировался, т.е. в данном случае Ковид
Якщо володієте вправно пошуком в гугл, найдіть статистику смертей від пневмоній по Україні за минулі роки і порівняйте з летальністю від Ковіда в цьому році. Ви будете дуже здивовані, я вам це обіцяю.
Звісно, що це правда, це я знаю, як фахівець 100%. Я самостійно відповім на питання, яке залишив, бо ніхто ж з письменників не має кваліфікації, щоб те знати. Так от тести на їнших збудників пневмоній у нас не роблять тому , що кожен тест недешево коштує і все це звісно з кишені хворого сплачується, а так як мало хто хоче за ті тести сплачувати, роблять бакзасіяння мокроти і лікують симптоматично. За кордоном теж саме, бо медичне страхування у багатьох не включає цих обстежень. Тому у нас в багатьох випадках діагноз смерті- пневмонія, пишеться без збудника цієї хвороби. От тому я тут з першої сторінки і пишу, що це афера, бо знаючи це, про що я написав раніше, не треба бути генієм, щоб зрозуміти, як всім цим можна маніпулювати.
За кородоном не совсем так. Например, в Нидерландах умерших от пневмонии или с подозрением, что от вируса этого, обязательно тестируют на коронавирус. Пэтому там умерших от коронавируса вроде как больше. Но там заболевших со слабыми симптомами не тестируют. Практически только тех, кто попадает в больницы.
Renee написав:За кородоном не совсем так. Например, в Нидерландах умерших от пневмонии или с подозрением, что от вируса этого, обязательно тестируют на коронавирус. Пэтому там умерших от коронавируса вроде как больше. Но там заболевших со слабыми симптомами не тестируют. Практически только тех, кто попадает в больницы.
Мысль Траста заключается в том, что тестирование только на корону является недостаточным условием для определения причины возникновения пневмонии. Должны быть проведены тесты на всех возбудителей. И если положительным будет исключительно тест на корону - тогда он и есть причина пневмонии. Но у меня другой вопрос. Умершему провели тест на корону и получили положительный результат. Может ли этот положительный результат быть вызван ситуацией, когда умерший был заражен и переболел короной год назад до смерти ?