Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 14031404140514061407 ... 5004>
Повідомлення Додано: П'ят 19 чер, 2020 12:39

ЛАД написав:
  centurionus написав:
  Trast написав:.......
Щоб вам пояснити все, треба хоча б 2 роки моїх знань, але якщо по простому, то нема тестів-нема і короновірусу.
Причина смерті буде та ж сама, яку писали і до тестів, розумієте?
Якщо не розумієте, то витрачати 2 роки на вашу освідченність в цьому питанні ніяк не зможу на жаль. :)

Пафосно звучить... Невже Ви два роки працювали патологоанатомом?
"ОвіДчеННість" - йшлося про осві_чеНість, мабуть.

Добавлю.
"Нісунітниця" пишется "нісенітниця".

Ну якщо більш нема, що сказати по темі питання, то залишається тільки вишукувати граматичні помилки у людини, яка писала з телефону в 2 години ночі.
Trast

Подякував: 14 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 чер, 2020 12:40

Re: Эпидемия коронавируса в мире

https://www.wsj.com/articles/the-lancet ... lewebshare

Last month the respected scientific journal Lancet published a study with little apparent vetting that suggested the anti-malaria drug hydroxychloroquine (HCL) that Mr. Trump has hyped as a coronavirus treatment is dangerous. It now looks like the study may be based on questionable data from a dubious source.

Еще по "научному" о короне. Кругом ложь и манипуляции.
medeivalb

Подякував: 563 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 чер, 2020 12:46

ekantashivo написав:Для тех, у кого картинка не открывается
https://s8.hostingkartinok.com/uploads/images/2020/06/9f6773c80c32a77d84a71d77d5779de4.jpg

404 Not Found
nginx :mrgreen:
yama

Подякував: 9213 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 19 чер, 2020 12:54

ЛАД написав:
  Uppi написав:
Просто в точку . Плюс 100 . Лучше не скажешь .

"Просто в точку" - это Вы о "нема тестів-нема і короновірусу"?
Тогда продолжим: "Нема мiкроскопу, нема бактерiй та вiрусiв". :)

Я казав про те, що якщо людину, яку померла від пневмонії з підозрою на Ковід не тестувати на Ковід, то причина смерті буде пневмонія, точніше її умкладнення.
Якщо таку померлу людину протестувати на 5 вірусів і хламідіоз наприклад, тобто ті їнфекції, які саме є збудниками пневмонії але не робити при цьому тестів на Ковід, тоді причина смерті буде хламідіозна пневмонія,якщо тест на хламідіоз буде позитивним, а ніяк не Ковід.
Так от я про те, що ні один лікар, навіть після вскриття тіла, не зможе вам відповісти точно, хто ж саме був збудником пневмонії, яка привела до смерті хворого, якщо, наприклад зробити всі тести на всіх можливих збудників пневмонії і виявити 2, а то і більше збудників.
В такому разі діагноз смерті буде Пневмонія утворена змішаною інфекцією.

Так от питання в мене саме в тому, а чому тоді не тестують на їнщі збудники пневмонії?
Trast

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 чер, 2020 13:00

Trast написав:
  ЛАД написав:
  Uppi написав:
Просто в точку . Плюс 100 . Лучше не скажешь .

"Просто в точку" - это Вы о "нема тестів-нема і короновірусу"?
Тогда продолжим: "Нема мiкроскопу, нема бактерiй та вiрусiв". :)

Я казав про те, що якщо людину, яку померла від пневмонії з підозрою на Ковід не тестувати на Ковід, то причина смерті буде пневмонія, точніше її умкладнення.
Якщо таку померлу людину протестувати на 5 вірусів і хламідіоз наприклад, тобто ті їнфекції, які саме є збудниками пневмонії але не робити при цьому тестів на Ковід, тоді причина смерті буде хламідіозна пневмонія,якщо тест на хламідіоз буде позитивним, а ніяк не Ковід.
Так от я про те, що ні один лікар, навіть після вскриття тіла, не зможе вам відповісти точно, хто ж саме був збудником пневмонії, яка привела до смерті хворого, якщо, наприклад зробити всі тести на всіх можливих збудників пневмонії і виявити 2, а то і більше збудників.
В такому разі діагноз смерті буде Пневмонія утворена змішаною інфекцією.

Так от питання в мене саме в тому, а чому тоді не тестують на їнщі збудники пневмонії?
если это правда то это лучший комментарий \ пост во всей теме Прошу поддержать автора
====================
  freeze написав:
  varlo написав:Нових - 921

Очередной рекорд и набирание скорости распространения.
Возможно сегодня впервые войдём в ТОП-20 стран по количеству вновь заболевших за сутки.

ну так замечательно мы хоть в какой-то топ войдем :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
yama

Подякував: 9213 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 19 чер, 2020 13:32

yama написав:
если это правда то это лучший комментарий \ пост во всей теме Прошу поддержать автора
====================

Звісно, що це правда, це я знаю, як фахівець
100%.
Я самостійно відповім на питання, яке залишив, бо ніхто ж з письменників не має кваліфікації, щоб те знати.
Так от тести на їнших збудників пневмоній
у нас не роблять тому
, що кожен тест недешево коштує і все це звісно з кишені хворого сплачується, а так як мало хто хоче за ті тести сплачувати, роблять бакзасіяння мокроти і лікують симптоматично.
За кордоном теж саме, бо медичне страхування у багатьох не включає цих обстежень.
Тому у нас в багатьох випадках діагноз смерті- пневмонія, пишеться без збудника цієї хвороби.
От тому я тут з першої сторінки і пишу, що це афера, бо знаючи це, про що я написав раніше, не треба бути генієм, щоб зрозуміти, як всім цим можна маніпулювати.
Востаннє редагувалось Trast в П'ят 19 чер, 2020 13:54, всього редагувалось 1 раз.
Trast

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 чер, 2020 13:53

Trast написав:
  yama написав:
====================

100%.
Я вам більше скажу, тести на їнших збудників пневмоній
у нас не роблять тому
, що кожен тест недешево коштує і все це звісно з кишені хворого сплачується, а так як мало хто хоче за ті тести сплачувати, роблять бакзасіяння мокроти і лікують симптоматично.
За кордоном теж саме, бо медичне страхування у багатьох не включає цих обстежень.
Тому у нас в багатьох випадках діагноз смерті- пневмонія, пишеться без збудника цієї хвороби.
От тому я тут з першої сторінки і пишу, що це афера, бо знаючи це, про що я написав раніше, не треба бути генієм, щоб зрозуміти, як всім цим можна маніпулювати.

есть две вещи, которые не требуют образования и специальных профессиональных знаний. они называются логика и здравый смысл. так вот они подсказывают, что когда резко повышается смертность по отношению к типичной для данной территории и данного времени года, то вероятно для этого есть причина. а если параллельно возникает новая инфекция, то разумно сделать предположение, что именно она, а не вдруг воспрявший хламидиоз или герпес или сифилис или хеликобактор является причиной таковой избыточной смертности. и проведение анализа на любую инфекцию или на все инфекции не отменяет логичность это предположения

другими словами, повышение смертности выше исторической нормы является абсолютным мерилом и подтверждением факта наличия проблемы, а сравнение набора возбудителей сегодня и год, два или три назад позволяет предположить, что ответственен за эту разницу и проблему тот возбудитель, который раньше не регистрировался, т.е. в данном случае Ковид
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 чер, 2020 13:59

adeges написав:есть две вещи, которые не требуют образования и специальных профессиональных знаний. они называются логика и здравый смысл. так вот они подсказывают, что когда резко повышается смертность по отношению к типичной для данной территории и данного времени года, то вероятно для этого есть причина. а если параллельно возникает новая инфекция, то разумно сделать предположение, что именно она, а не вдруг воспрявший хламидиоз или герпес или сифилис или хеликобактор является причиной таковой избыточной смертности. и проведение анализа на любую инфекцию или на все инфекции не отменяет логичность это предположения

другими словами, повышение смертности выше исторической нормы является абсолютным мерилом и подтверждением факта наличия проблемы, а сравнение набора возбудителей сегодня и год, два или три назад позволяет предположить, что ответственен за эту разницу и проблему тот возбудитель, который раньше не регистрировался, т.е. в данном случае Ковид

Якщо володієте вправно пошуком в гугл, найдіть статистику смертей від пневмоній по Україні за минулі роки і порівняйте з летальністю від Ковіда в цьому році.
Ви будете дуже здивовані, я вам це обіцяю.:)
Trast

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 чер, 2020 14:21

Trast написав:
  yama написав:
====================

100%.
Я самостійно відповім на питання, яке залишив, бо ніхто ж з письменників не має кваліфікації, щоб те знати.
Так от тести на їнших збудників пневмоній
у нас не роблять тому

За кородоном не совсем так. Например, в Нидерландах умерших от пневмонии или с подозрением, что от вируса этого, обязательно тестируют на коронавирус. Пэтому там умерших от коронавируса вроде как больше. Но там заболевших со слабыми симптомами не тестируют. Практически только тех, кто попадает в больницы.
Renee

Подякував: 61 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 чер, 2020 14:44

Renee написав:За кородоном не совсем так. Например, в Нидерландах умерших от пневмонии или с подозрением, что от вируса этого, обязательно тестируют на коронавирус. Пэтому там умерших от коронавируса вроде как больше. Но там заболевших со слабыми симптомами не тестируют. Практически только тех, кто попадает в больницы.

Мысль Траста заключается в том, что тестирование только на корону является недостаточным условием для определения причины возникновения пневмонии. Должны быть проведены тесты на всех возбудителей. И если положительным будет исключительно тест на корону - тогда он и есть причина пневмонии.
Но у меня другой вопрос. Умершему провели тест на корону и получили положительный результат. Может ли этот положительный результат быть вызван ситуацией, когда умерший был заражен и переболел короной год назад до смерти ?
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

#<1 ... 14031404140514061407 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор