квестор написав:1)...ну, про такі екзотичні речі як...закон...право..тут мови взагалі нема....та й оптимістів теж...я так бачу....усі є суцільними прагматиками...правда більшість, без якихось "фобій".
Тоді нагадайте про це тим, хто розповідав про гарантії та щасливі 50 тис грн.
квестор написав:.......а криза...як і бум...закінчується....два квартали поспіль українське ВВП росте...себто ми виходимо з рецесії...з чим я і вітаю наших пацієнтів та їх клієнтів![]()
Мабуть мене таки назвуть цілковитим невігласом, але я знов викажу свою "нестандартну" думку. Я вважаю ВВП взірцем статистичної брехні. А використання його як показника здоров"я економіки - типовою оманою (чи самооманою).
Практично неможливо відокремити ріст ВВП, викликаний здорожчанням продукції, від реального зростання. В будь якому разі тут є величезне поле діяльності для махінаторів ...
квестор написав:...стосовно основного правила надійності банку....мені здається вже усі помітили,що для здоровя пацієнтів найголовніший фактор..то є ГЕНИ...![]()
гени ... якщо у буденному житті у цілком порядних батьків можуть зрости дітки-покручі, то у банківській справі чому повинно бути інакше ?
до того ж криза втопила багато закордонних банків які мали претензії на аристократичне походження. поки вони не впали, їх гени теж, мабуть, не викликали жодної підозри ...
ті, хто вижив - так, в них є здорова потенція, яку б слід успадкувати нашим банкам. але чи не відбудуться мутації у процесі ? треба все ж слідкувати не (с)тільки за матусями, але за витівками діточок ...
квестор написав:2)...в оригіналі..так...але я мав на увазі...просто різні негаразди...все минає...і це минеться...універсальна порада з перстня Соломона...актуальна зараз як ніколи...
....і кожен , виносить з цього життєвого "УРОКУ" щось для себе дуже важливе.....я, особисто, теж багато чому навчився....і "заплатив" за це ( не банкам, звісно)....але не переймаюсь....бо, воно того варте....
так, дійсно, все минеться и все, що трапляється - на найкраще .... але спостерігати труп свого ворога - це, мабуть, таки непогано ....