Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 678679680681682 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Вс 19 июл, 2020 20:54

akurt писал(а):Я все думал: кто же первым ответит на классную реплику от San1t - неудачник по жизни Мизантроп или специалист по депрессиям kozlodoev?
Кто же первым ответит, куда лучше деть "свободные 100 000$?

Оба красавца. Пани и пани не считаем - люди нормальные, прогрессивные. подвижные (!!!).

P.S. Пане Квесторе_поверніться - а хіба людина не повинна прагнути до кращого?
Ви ж так зробили...
Он і пані stm зробила майже так само - переїхала з Позняків на правий берег, навіть втративши площу житлову - чого б і мені не зробити теж зміни...
Отим двом панам що після пані stm вставили свої "5 копійок" - воно же не світить... Ніколи. Але "колотяться"... Пан kozlodoev у своєму життя придумав 80 постів на форумі і з них 70 - то "разобляченіє" харчування акурта та встановлення діагнозів...
Вчора кричав - аж скаженів:
"Тигру не докладывают мяса!"
Чи ні - помилився, ось так:
  greenozon писал(а):йшов третій рік
ті самі срані йогурти, та сама задрипана сруреччина
доколє це **но тут буде?

Акурт, ты лучше скажи, если ты такой счастливый и правильный, почему протираешь штаны на форуме? Ведь ты тут вечно строчишь тирады, всех поучаешь и самоутверждаешься. Фактически ведешь общение с анонимусами. Ради чего? Какова причина появления на этом форуме?

Если взять твой образ размеренной жизни на поебережье средиземного моря, любовь покататься на лыжах и вкусно поесть - он правильный, с этим спорить не нужно. Но вот не пойму, почему же тогда нужно сидеть на форуме? Может таки что-то гложет? Ведь успешный человек вряд-ли бы понтовался и поучал всех на форуме. А речь идет именно о понтах, а не конкретике. Что-то таки не так, кризис присутствует. Скорее всего без понтов ты чувствуешь себя ничтожным. Вполне возможно это от безделия.

Ну давай еще выдай 100500 заувалированных символов про то как я неправ, но фактов это же не поменяет

И кстати, дорадо лучше больше раза в месяц не кушать
kozlodoev

С нами с: 25.08.18
Благодарил (а): 20 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 19 июл, 2020 21:41

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

Давно не заходив на цю гілку.
І, почитавши декілька останніх сторінок - наче "Лігу сміху" подивився! :D
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 19 июл, 2020 22:20

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

shapo писал(а):И что же хирурги там делают за такие деньги каждый день? Сердце с почками пересаживают?

Родычу шунтирование делали и клапан меняли 350т грн в гос больнице. Деньги налом. Хочешь бесплатно - в очередь. Если доживешь, сделают. ЛОР хирург в обычной киевской больнице: пока я там лежал по 2-3 операции в день кроме пятницы (все до обеда) с каждого пациента от 5 до 15тгрн. Хвастался что делает раз в пару недель пластику носа -3 т евро. Препараты за гос счёт(но мой был порядочный с медсёстрами и прочими сопутствующими делился из того что я заплатил) Хороший врач особенно хирург зарабатывает хорошо. Но им стать тяжело. Я б не смог. Кстати знакомый помешанный на ЗОЖ платил модному диетологу 4т грн за часовую консультацию :)
PUnder

С нами с: 02.08.09
Благодарил (а): 42 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 19 июл, 2020 22:33

PUnder писал(а):
  shapo писал(а):И что же хирурги там делают за такие деньги каждый день? Сердце с почками пересаживают?

Родычу шунтирование делали и клапан меняли 350т грн в гос больнице. Деньги налом. Хочешь бесплатно - в очередь. Если доживешь, сделают. ЛОР хирург в обычной киевской больнице: пока я там лежал по 2-3 операции в день кроме пятницы (все до обеда) с каждого пациента от 5 до 15тгрн. Хвастался что делает раз в пару недель пластику носа -3 т евро. Препараты за гос счёт(но мой был порядочный с медсёстрами и прочими сопутствующими делился из того что я заплатил) Хороший врач особенно хирург зарабатывает хорошо. Но им стать тяжело. Я б не смог. Кстати знакомый помешанный на ЗОЖ платил модному диетологу 4т грн за часовую консультацию :)

Скажите львовянам что ваши врачи вас там просто надувают.
4 года назад менял аортальный клапан и ставил кольцо на митральный в Киеве в взрослом отделении Ахмадет - стоило 160 т.грн с покупкой крови, коронографией и по 200 баксов хирургу и кардиологу в качестве личной благодарности.
В Польше это стоило бы как в Львове, в Германии 18 тыс.евро, в Израиле - 25 тыс.баксов
shapo

С нами с: 29.05.18
Благодарил (а): 110 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 20 июл, 2020 08:05

PUnder писал(а):

Родычу шунтирование делали и клапан меняли 350т грн в гос больнице. Деньги налом. Хочешь бесплатно - в очередь. Если доживешь, сделают.

А чього ці розмови про нал не записати на диктофон і в прокуратуру?
Чи щось природно зжимається від переляку? :)
Последний раз редактировалось change_pm Пн 20 июл, 2020 08:15, всего редактировалось 1 раз.
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пн 20 июл, 2020 08:10

shapo писал(а):Скажите львовянам что ваши врачи вас там просто надувают.
4 года назад менял аортальный клапан и ставил кольцо на митральный в Киеве в взрослом отделении Ахмадет - стоило 160 т.грн с покупкой крови, коронографией и по 200 баксов хирургу и кардиологу в качестве личной благодарности.
В Польше это стоило бы как в Львове, в Германии 18 тыс.евро, в Израиле - 25 тыс.баксов

В Польше це б було безкоштовно, особисто Вам, як пенсу, і всім працюючим, які платять податки, а також мають ВНЖ + членам їх сімей.
В Німечині така сама ситуація, все безкоштовно.
Соррі, за Ізраїль таки розказати не можу, кровє не тє :)
В Туречині, я так розумію для громадян це було би безкоштовно.

зі. І тіко не терпіли продовжують за все переплачувати і кланятись, щоб їх хабар взяли і їм щось таки зробили :evil:

ззі. Ви ж таки громадянин України? Чи не повинно це все було б бути вам безкоштовно? Пошто Ви стіко років податки платили?
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Пн 20 июл, 2020 08:26

kozlodoev писал(а):Скорее всего без понтов ты чувствуешь себя ничтожным. Вполне возможно это от безделия.

Якщо ви лікар і ставите діагнози, то цей діагноз поставлено вірно.
Що можна сказати про людину, яка на будь-який сумнів дописувача, або навіть на питання із сумнівом, починає виливати бруд та висмикувати слова з архівів повідомлень, для приниження?
Якась специфічна форма агресивного нарцисізму.

При цьому, тема дуже цікава.
Але особисті якості цього шмакурта і схема брехливого підтасовування фактів викликають лише роздратування.
ib_investor

С нами с: 27.04.20
Благодарил (а): 14 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 20 июл, 2020 08:32

change_pm писал(а):ззі. Ви ж таки громадянин України? Чи не повинно це все було б бути вам безкоштовно? Пошто Ви стіко років податки платили?

Можна подумати, що шмакурти купують нерухомість у Туреччині за гроші після сплати податків в Україні.
Навіщо ці провокації?
Ви теж будували саме таку країну, яка є.
І користувались абсолютно всіма можливостями, включаючи приватизацію державного майна за копійки.
Я уважно прочитав тему з самого початку і бачив численні розмови про кримінальне походження коштів головного автора.
ib_investor

Сообщение Добавлено: Пн 20 июл, 2020 08:40

ib_investor писал(а):
  change_pm писал(а):ззі. Ви ж таки громадянин України? Чи не повинно це все було б бути вам безкоштовно? Пошто Ви стіко років податки платили?

Можна подумати, що шмакурти купують нерухомість у Туреччині за гроші після сплати податків в Україні.
Навіщо ці провокації?
Ви теж будували саме таку країну, яка є.
І користувались абсолютно всіма можливостями, включаючи приватизацію державного майна за копійки.

Я уважно прочитав тему з самого початку і бачив численні розмови про кримінальне походження коштів головного автора.

Особисто я нічим не користувався, крім отого одного ваучера. Коли це було? В 90ті здається?

Якщо людина заробила грощі не в Україні, то яким макаром тут податки в Україні до цієї людини, якщо ця людина ще й податковий нерезидент?

Давайте про вас поговоримо. Ви ж інвестор в акції через ИнтернешнлБрокерз, корект?
Скільки податків Ви особисто заплатили Україні від акційного доходу?

Ну і з задоволенням послухаю, що Ви змогли особисто приватизувати за копійки?
І що конкретно змогли подубувати в країні?

Не соромтесь, розповідайте :)
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Пн 20 июл, 2020 08:52

change_pm писал(а):Давайте про вас поговоримо. Ви ж інвестор в акції через ИнтернешнлБрокерз, корект?
Скільки податків Ви особисто заплатили Україні від акційного доходу?
Не соромтесь, розповідайте :)

Які можуть бути податки, якщо я ще не виводив інвестиційний прибуток?
З дивідендів податки утримано брокером, 15%.
Виплати відбулись у 2020 році.
Якщо угода про уникнення подвійного оподаткування не розповсюджується на дивіденди, в декларації за 2020 рік відображу дохід та до серпня 2021 сплачу податок.
Якщо ж буде інвестиційний прибуток і факт виведення коштів, буду робити так само.

Тепер розкажіть про себе.
Читав, що шмакурт заробляв гроші в Україні, провозив їх у труселях та купував квартиру саме так.
Нічого іншого, про ніякі доходи як резидент іншої держави, шмакурт не писав.
Розкрийте мені очі на реальність, без вас - ну ніяк.
ib_investor

#<1 ... 678679680681682 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор