|
Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 19 лип, 2020 21:54
akurt написав:Я все думал: кто же первым ответит на классную реплику от San1t - неудачник по жизни Мизантроп или специалист по депрессиям kozlodoev? Кто же первым ответит, куда лучше деть "свободные 100 000$? Оба красавца. Пани и пани не считаем - люди нормальные, прогрессивные. подвижные (!!!).P.S. Пане Квесторе_поверніться - а хіба людина не повинна прагнути до кращого? Ви ж так зробили... Он і пані stm зробила майже так само - переїхала з Позняків на правий берег, навіть втративши площу житлову - чого б і мені не зробити теж зміни... Отим двом панам що після пані stm вставили свої " 5 копійок" - воно же не світить... Ніколи. Але "колотяться"... Пан kozlodoev у своєму життя придумав 80 постів на форумі і з них 70 - то " разобляченіє" харчування акурта та встановлення діагнозів... Вчора кричав - аж скаженів: "Тигру не докладывают мяса!"Чи ні - помилився, ось так: greenozon написав:йшов третій рік ті самі срані йогурти, та сама задрипана сруреччина доколє це **но тут буде?
Акурт, ты лучше скажи, если ты такой счастливый и правильный, почему протираешь штаны на форуме? Ведь ты тут вечно строчишь тирады, всех поучаешь и самоутверждаешься. Фактически ведешь общение с анонимусами. Ради чего? Какова причина появления на этом форуме? Если взять твой образ размеренной жизни на поебережье средиземного моря, любовь покататься на лыжах и вкусно поесть - он правильный, с этим спорить не нужно. Но вот не пойму, почему же тогда нужно сидеть на форуме? Может таки что-то гложет? Ведь успешный человек вряд-ли бы понтовался и поучал всех на форуме. А речь идет именно о понтах, а не конкретике. Что-то таки не так, кризис присутствует. Скорее всего без понтов ты чувствуешь себя ничтожным. Вполне возможно это от безделия. Ну давай еще выдай 100500 заувалированных символов про то как я неправ, но фактов это же не поменяет И кстати, дорадо лучше больше раза в месяц не кушать
-
kozlodoev
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 лип, 2020 22:41
Давно не заходив на цю гілку. І, почитавши декілька останніх сторінок - наче "Лігу сміху" подивився! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 лип, 2020 23:20
shapo написав:И что же хирурги там делают за такие деньги каждый день? Сердце с почками пересаживают?
Родычу шунтирование делали и клапан меняли 350т грн в гос больнице. Деньги налом. Хочешь бесплатно - в очередь. Если доживешь, сделают. ЛОР хирург в обычной киевской больнице: пока я там лежал по 2-3 операции в день кроме пятницы (все до обеда) с каждого пациента от 5 до 15тгрн. Хвастался что делает раз в пару недель пластику носа -3 т евро. Препараты за гос счёт(но мой был порядочный с медсёстрами и прочими сопутствующими делился из того что я заплатил) Хороший врач особенно хирург зарабатывает хорошо. Но им стать тяжело. Я б не смог. Кстати знакомый помешанный на ЗОЖ платил модному диетологу 4т грн за часовую консультацию 
-
PUnder
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 лип, 2020 23:33
PUnder написав: shapo написав:И что же хирурги там делают за такие деньги каждый день? Сердце с почками пересаживают?
Родычу шунтирование делали и клапан меняли 350т грн в гос больнице. Деньги налом. Хочешь бесплатно - в очередь. Если доживешь, сделают. ЛОР хирург в обычной киевской больнице: пока я там лежал по 2-3 операции в день кроме пятницы (все до обеда) с каждого пациента от 5 до 15тгрн. Хвастался что делает раз в пару недель пластику носа -3 т евро. Препараты за гос счёт(но мой был порядочный с медсёстрами и прочими сопутствующими делился из того что я заплатил) Хороший врач особенно хирург зарабатывает хорошо. Но им стать тяжело. Я б не смог. Кстати знакомый помешанный на ЗОЖ платил модному диетологу 4т грн за часовую консультацию 
Скажите львовянам что ваши врачи вас там просто надувают. 4 года назад менял аортальный клапан и ставил кольцо на митральный в Киеве в взрослом отделении Ахмадет - стоило 160 т.грн с покупкой крови, коронографией и по 200 баксов хирургу и кардиологу в качестве личной благодарности. В Польше это стоило бы как в Львове, в Германии 18 тыс.евро, в Израиле - 25 тыс.баксов
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 847 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2020 09:05
PUnder написав: shapo написав:И что же хирурги там делают за такие деньги каждый день? Сердце с почками пересаживают?
Родычу шунтирование делали и клапан меняли 350т грн в гос больнице. Деньги налом. Хочешь бесплатно - в очередь. Если доживешь, сделают.
А чього ці розмови про нал не записати на диктофон і в прокуратуру? Чи щось природно зжимається від переляку? 
Востаннє редагувалось change_pm в Пон 20 лип, 2020 09:15, всього редагувалось 1 раз.
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 20 лип, 2020 09:10
shapo написав:Скажите львовянам что ваши врачи вас там просто надувают. 4 года назад менял аортальный клапан и ставил кольцо на митральный в Киеве в взрослом отделении Ахмадет - стоило 160 т.грн с покупкой крови, коронографией и по 200 баксов хирургу и кардиологу в качестве личной благодарности.В Польше это стоило бы как в Львове, в Германии 18 тыс.евро, в Израиле - 25 тыс.баксов
В Польше це б було безкоштовно, особисто Вам, як пенсу, і всім працюючим, які платять податки, а також мають ВНЖ + членам їх сімей. В Німечині така сама ситуація, все безкоштовно. Соррі, за Ізраїль таки розказати не можу, кровє не тє  В Туречині, я так розумію для громадян це було би безкоштовно. зі. І тіко не терпіли продовжують за все переплачувати і кланятись, щоб їх хабар взяли і їм щось таки зробили ззі. Ви ж таки громадянин України? Чи не повинно це все було б бути вам безкоштовно? Пошто Ви стіко років податки платили?
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 20 лип, 2020 09:26
kozlodoev написав:Скорее всего без понтов ты чувствуешь себя ничтожным. Вполне возможно это от безделия.
Якщо ви лікар і ставите діагнози, то цей діагноз поставлено вірно. Що можна сказати про людину, яка на будь-який сумнів дописувача, або навіть на питання із сумнівом, починає виливати бруд та висмикувати слова з архівів повідомлень, для приниження? Якась специфічна форма агресивного нарцисізму. При цьому, тема дуже цікава. Але особисті якості цього шмакурта і схема брехливого підтасовування фактів викликають лише роздратування.
-
ib_investor
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2020 09:32
change_pm написав:ззі. Ви ж таки громадянин України? Чи не повинно це все було б бути вам безкоштовно? Пошто Ви стіко років податки платили?
Можна подумати, що шмакурти купують нерухомість у Туреччині за гроші після сплати податків в Україні. Навіщо ці провокації? Ви теж будували саме таку країну, яка є. І користувались абсолютно всіма можливостями, включаючи приватизацію державного майна за копійки. Я уважно прочитав тему з самого початку і бачив численні розмови про кримінальне походження коштів головного автора.
-
ib_investor
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2020 09:40
ib_investor написав: change_pm написав:ззі. Ви ж таки громадянин України? Чи не повинно це все було б бути вам безкоштовно? Пошто Ви стіко років податки платили?
Можна подумати, що шмакурти купують нерухомість у Туреччині за гроші після сплати податків в Україні. Навіщо ці провокації? Ви теж будували саме таку країну, яка є. І користувались абсолютно всіма можливостями, включаючи приватизацію державного майна за копійки.Я уважно прочитав тему з самого початку і бачив численні розмови про кримінальне походження коштів головного автора.
Особисто я нічим не користувався, крім отого одного ваучера. Коли це було? В 90ті здається? Якщо людина заробила грощі не в Україні, то яким макаром тут податки в Україні до цієї людини, якщо ця людина ще й податковий нерезидент?
Давайте про вас поговоримо. Ви ж інвестор в акції через ИнтернешнлБрокерз, корект? Скільки податків Ви особисто заплатили Україні від акційного доходу? Ну і з задоволенням послухаю, що Ви змогли особисто приватизувати за копійки? І що конкретно змогли подубувати в країні? Не соромтесь, розповідайте 
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 20 лип, 2020 09:52
change_pm написав:Давайте про вас поговоримо. Ви ж інвестор в акції через ИнтернешнлБрокерз, корект? Скільки податків Ви особисто заплатили Україні від акційного доходу? Не соромтесь, розповідайте 
Які можуть бути податки, якщо я ще не виводив інвестиційний прибуток? З дивідендів податки утримано брокером, 15%. Виплати відбулись у 2020 році. Якщо угода про уникнення подвійного оподаткування не розповсюджується на дивіденди, в декларації за 2020 рік відображу дохід та до серпня 2021 сплачу податок. Якщо ж буде інвестиційний прибуток і факт виведення коштів, буду робити так само. Тепер розкажіть про себе. Читав, що шмакурт заробляв гроші в Україні, провозив їх у труселях та купував квартиру саме так. Нічого іншого, про ніякі доходи як резидент іншої держави, шмакурт не писав. Розкрийте мені очі на реальність, без вас - ну ніяк.
-
ib_investor
-
-
-
-
Профіль
-
-
|