євро-бичкам треба трошки перепочити, перевести подих - занадто багато кисню в легенях
максимум сесії 1,1598 - на екрані 1,1565
згадуємо, саме корекція закладає основи для продовження тренду коли юрба почне говорити про розворот, ставати у продаж, технічні аналітики вказуватимуть на перекупленість, стохастики, бозна що ще
купуємо - перезаходимо - додаємо у довжину - по тренду.
Дякую Вам за інформацію. Фунт мене цікавить на даний момент і до березня2021. Маю деякі фінансові зобов'язання у фунтах, цікавить коли кращий час для обміну USD/GBP. Дякую.
додаткова інфа спрощує задачку : я би зараз купував Євро за бакс чи гривню, а на дату погашення зобов'язань у Фунтах конвертнув би з єврика
вищий пілотаж : купівля ВКВ на форварді, коли фіксується майбутня дата розрахунків та твердий курс без необхідності мати усю суму на момент укладення угоди
можна зробити декілька важливих практичних висновків, а саме :
а) зазвичай впевненому росту передує формування розворотної формації, на кшталт мого улюбленого "кажана" (false break), N-подібного патерну, Голова-та-Плечі, тощо ;
б) після формування розвороту традиційно відбувається прискорений рух на декілька великих фігур (в межах найпотужнішої 3-ї хвилі відповідно до Хвильової Теорії Еліота) ;
в) маємо констатувати, що після імовірного формування розвороту за N-формацією ніякого прискорення росту євро насьогодні ще не було.
ЛОБ. Додано: Пон 20 лип, 2020 11:22 написав: мої скромні очікування на поточний тиждень - перевершити річний реакційний максимум від 09 Березня біля 1,1494 ...
1,1647 - +2 великі фігури за тиждень тихше їдеш - далі будеш
ЛОБ Додано: Вів 23 чер, 2020 15:54 написав:маємо 1,1330після мінімумів понеділка біля 1,1168
слабке закриття минулого тижня (на мінімумах) разом із зламаними донизу контрольними зонами виявилося черговим дешевим розводняком
робоча система вказувала на шорт - а власне розуміння сантиментів, аналіз позиціювання гравців (набір лонгів за біржовими звітами CFTC) та внутрішня інтуїція з цим не погоджувалися
відскок єврика ще нічого не означає, волатильність та невизначеність зберігатиметься аж поки єдина багатостраждальна валюта показово з великим запасом не подолає перешкоду 1,15-1,17 ...
комп'ютерні торгові алгоритми на закріпленні вище 1,17 перевертатимуться у тотальний лонг
Одна делікатна але реальна проблемка, що пов'язана з утриманям прибуткових позицій, зокрема у Євро від самих корекційних низів року (1,0685 + 1,0815 + 1,0915 + доливки вище)
зазвичай короткстрокві трейдери поспішають закривати свої позиції, як тільки досягається цільовий профіт в межах тижня або місяця, тим більше коли мова йде про декілька %%
у випадку з Євро зразка 2020 варто відійти від звичного стереотипного мислення Європатріоти чекали на розворот декілька років, і насьогодні отримують поки що невеличке моральне задоволення від динаміки єдиної багатостраждальної валюти
практика показує, що найкраща стратегія торгівлі посеред тривалої спрямованої тенденції - просто тримати перспективні прибуткові позиції
занадто багато фундаментальних аргументів та технічних факторів вказують саме про зародження такого висхідного тренду по Євро на найближчі роки
я особисто вирішив спробувати дотримати основні свої довгі позиції на купівлю EUR/USD щонайменше до президентських виборів у США, відмовившись від проміжних фіксингів після закріплення курсу над 1,1494
для мене взагалі немає проблеми перебувати в позиції квартал-півроку-рік, спокійно спострерігаючи як сохне фарба або росте зелененька трава ))
стоп-наказ трошки вище точки без-збитковості на своєму місці, об'єктивно тільки повернення нижче 1,1147 знову поставить під сумнів позитивні перспективи єврика, хоч і не надовго