Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
rjkz написав:2. Сколько времени у условного европейского Флая ушло-бы на отложить (не заработать) 30 куе? Даже учитывая беспримерный аскетизм Флая? "Комнату с холодильником" помнят многие. Если я не ошибаюсь, Флай - кодер
Відповім уклончіво (https://jobs.dou.ua/salaries/), бо якщо буду відповідати прямо, тут в людей так палатиме в пердаках, що дим буде видно в Димері.
На рахунок NY, там дуже багато ньюансів, починаючи від того щоб отримати роботу/візу, закінчуючи, мабуть громадянством.
Навіть, якщо вкласти по 3куе в ремонти кавалірок і здавити трохи дорожче як кімнату з холодильником, скажімо по $133 кожну (грубо 4000 грн на моменті), то це приноситиме $399 щомісяця, що більше чим достатньо на життя пересіченого, в той час як в США $36К, це так собі.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 26 лип, 2020 08:08, всього редагувалось 1 раз.
rjkz написав:2. Сколько времени у условного европейского Флая ушло-бы на отложить (не заработать) 30 куе? Даже учитывая беспримерный аскетизм Флая? "Комнату с холодильником" помнят многие. Если я не ошибаюсь, Флай - кодер
Не буду відповідати, бо тут в людей так палатиме в пердаках, що дим буде видно в Димері.
А мне и не надо отвечать. Себе надо ответить и сопоставить с "альтернативной реальностью".
Не буду відповідати, бо тут в людей так палатиме в пердаках, що дим буде видно в Димері.
А мне и не надо отвечать. Себе надо ответить и сопоставить с "альтернативной реальностью".
Я от не зрозумів, що ти хочеш сказати. На поставлене питання є реальна відповідь проінвестованими кавалірками, а не розрахунками "а як би то воно могло бути в Нью Йорку при Обамі".
Щось не чути Понаїєха з Техащини, вже третій рік там, а тільки недавно збирався купляти лише пару соток в полі (хз чи не в кредит).
Не реально. Скоріше: вийшов з ліфту на останньому поверсі, піднявся ногами на горище з висотою стелі 2,10. То не «кавалірка» в сенсі слова, я гадаю. Голубятня. Чи Крисятня, якщо метри у підвалі. Людина не може жити в таких умовах.
Не реально. Скоріше: вийшов з ліфту на останньому поверсі, піднявся ногами на горище з висотою стелі 2,10. То не «кавалірка» в сенсі слова, я гадаю. Голубятня. Чи Крисятня, якщо метри у підвалі. Людина не може жити в таких умовах.
Паралепіпед, висота 2,7м Повноцінна квартира. Цегла, можлива одна із стін до сусідів із піноблоку, як і стіна в санвузол.