Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 698699700701702 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 15:32

change_pm писал(а):
  flyman писал(а):От якщо мова про асматиків, алергетиків чи ще кого, кому тре морський клімат, то інша розмова, але тут про це не було, а про дешевий сібас та йогурт, і дорожаючу нерухомість, яку тре купувати вже, бо потім буде ще дорожче.

І про алергетиків Акурт писав.
І про те, що нерухомість буде дорожчати.
І про якість і вартість життя писав.

Хто хотів зробити висновки, давно зробив, і навіть щось зробив.
А хто вміє тільки ля-ля-ля, тільки ляляля і робить :)

3 трьох і більше обліківок
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 15:33

flyman писал(а): і дорожаючу нерухомість, яку тре купувати вже, бо потім буде ще дорожче.

Флай, Акурт давав посилання на сайт нерухомості, зроби файну справу і пошукай, наприклад, шо там в наявності в Хурмє з 1+1 і скільки коштує.

А ми потім тут обговорими, чи падають ціни чи ростуть чи стоять на місці? І що там відбувається з пропозициєю, чи росте чи стабільна?

зі. Давай, дави буржуїнів інфою! :)
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 15:38

flyman писал(а):За 200 000 лір, що по сьогоднішньому курсу $28600, можна було би взяти ТРИ кавалірки в Києві в пішій доступності до метро, а не 2+1к в чигирях Анталії.

С овечьей шкурой к скорняку
Зашел Вартан-сосед:
- Из этой шкуры шапку сшить
Ты можешь или нет?

- Могу! - сказал в ответ скорняк,
На шкуру посмотрев.
- А выйдет две? - спросил Вартан,
На корточки присев.

- И две сошью.
- А три?
- И три!
- Сошьешь четыре?
- Да!
- А пять?
- Ну что ж, могу и пять,
Коль в этом есть нужда!
- Быть может, выкроешь все шесть?
- Могу, раз надо так!
- Где шесть, там - семь! - сказал Вартан.
- Идет! - сказал скорняк.

Когда заказчик через день
За шапками пришел,
Семь шапок выложил скорняк
На свой рабочий стол.

- Да разве это мой заказ? -
Вскричал в сердцах Вартан. -
Когда ты шапки мне кроил,
Ты был, должно быть, пьян?

Что с ними делать мне теперь?
Куда прикажешь деть?
Ведь ни одну из них нельзя
На голову надеть!

- Но ты же сам того хотел! -
Сказал в ответ скорняк. -
Больших семь шапок из овцы
Не выкроишь никак!

за $28600 можно купить штук 6 комор для велосипедов и прочих чуланов и жить в них,спать например стоя,а днем рыться по мусорникам и варить на костре суп из мышей и быть счастливым обладателем 6-8 объктов недвижимости и сдавать их в наем....бомжам например,ну или бартером,за КЦ например :mrgreen:

Откройте тайну,что это за недвига такая в Киеве,за 29к$-три штуки возле метро??В Зоне отчуждения что ли?? :D В Припяти??
osafly

С нами с: 29.05.14
Благодарил (а): 209 раз.

17
8
Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 16:05

flyman писал(а):
  Trast писал(а):
  flyman писал(а):
А +10 років життя, кому як, якщо виключити нещасний випадок, то це буде 40% спадковість, 50% наскільки ведеться ЗОЖ, відсоків 10% медицина, і ще трохи екологія та інші чинники.

Тобто бачите, 60% навіть по ващій аріфметиці таке залежить від середовища
.
Я знаю багато людей, які здорові зараз завдяки Турції, і вже б давно їх би в живих не залишилося в умовах України.
Це я вам, вже як лікар кажу, сама висока смертність в Україні навіть не від онкозахворювань, які на другому місці, а від сердцево- судинних.
Гугліть, ви ж вмієте!
І порівняйте, що там з цим в Туреччині.

Не 60% а менше 10%.
От якщо мова про асматиків, алергетиків чи ще кого, кому тре морський клімат, то інша розмова, але тут про це не було, а про дешевий сібас та йогурт, і дорожаючу нерухомість, яку тре купувати вже, бо потім буде ще дорожче.

Флай, я ж питався не про це?
Чекаю графіків від вас по смертності по захворюванням в Україні і в Туреччині, і що саме цікаве , дуже чекаю процент по ефективності медицини.
Флай, не ображайся, але вдихни,
вдихни на всі груди, щоб не померти-я переїзджаю в Турцію, бо Польша закрила двері і навіть не вибачилася, якісь дурні, вже 2,5 роки там, 6 квартир там, 2 не можу сплатити , бо не там,і немає у мене підстав для в'їзду.
Це епіфейк!
Дуже сподіваюсь, на те, що там все владнається, але я там вже 2 роки для того , щоб підтвердити свій медичний діплом, ЕС кажете?
Trast

С нами с: 10.03.18
Благодарил (а): 14 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 16:34

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

Trast, диплом санэпидем службы надеюсь... Это ж какой опыт и багаж знаний в Турцию едет!!! Повезло Акурту! ))))))
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 16:43

Trast писал(а):
  flyman писал(а):
  Trast писал(а):Тобто бачите, 60% навіть по ващій аріфметиці таке залежить від середовища
.
Я знаю багато людей, які здорові зараз завдяки Турції, і вже б давно їх би в живих не залишилося в умовах України.
Це я вам, вже як лікар кажу, сама висока смертність в Україні навіть не від онкозахворювань, які на другому місці, а від сердцево- судинних.
Гугліть, ви ж вмієте!
І порівняйте, що там з цим в Туреччині.

Не 60% а менше 10%.
От якщо мова про асматиків, алергетиків чи ще кого, кому тре морський клімат, то інша розмова, але тут про це не було, а про дешевий сібас та йогурт, і дорожаючу нерухомість, яку тре купувати вже, бо потім буде ще дорожче.

Флай, я ж питався не про це?
Чекаю графіків від вас по смертності по захворюванням в Україні і в Туреччині, і що саме цікаве , дуже чекаю процент по ефективності медицини.
Флай, не ображайся, але вдихни,
вдихни на всі груди, щоб не померти-я переїзджаю в Турцію, бо Польша закрила двері і навіть не вибачилася, якісь дурні, вже 2,5 роки там, 6 квартир там, 2 не можу сплатити , бо не там,і немає у мене підстав для в'їзду.
Це епіфейк!
Дуже сподіваюсь, на те, що там все владнається, але я там вже 2 роки для того , щоб підтвердити свій медичний діплом, ЕС кажете?

Повторю тобі ще раз:

Прямуючи куди нема тобі дороги, упустиш багатство поряд.

А якщо Туреччина наступного разу закриє двері, то що, назад до Польщі, в Португалію, чи куди?

Думаю, спочатку тре визначитися, де в тебе центр життєвих інтересів на наступні 5-7 років, там і купувати нерухомість, бути біля неї, отримувати ВНЖ/ПМЖ/громадянство.

Про золотий мільярд теж уже писав. Якщо в тебе є житло, а в ньому є центральне постачання води, центральна каналізація, електроенергія та інтернет, то ти вже в золотому мільярді, і зміна місця проживання з квартири в Львові, мало вплине в плані якості життя, так як в Кракові/Анталії в тебе буде знову ж квартира з каналізацією, водою, електрикою та інтернетом.

В Анталії буде ще море, але це одначасно і плюс і мінус.

Ще раз повторюсь, при наявності 100куе (плюс/мінус), Анталія досить таки оптимальний варіант для життя після виходу на пенсію.
Последний раз редактировалось flyman Вс 02 авг, 2020 17:12, всего редактировалось 2 раз(а).
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 17:02

akurt писал(а):х х х
ЧИСТЫЙ ЭКСПЕРИМЕНТ
(или кто не рискует - тот не пьет шампанское)

Часть десятая.

Большое спасибо за повествование. С нетерпением ждал, чем всё таки завершится этот квест. Рад, что сложилось всё удачно.
Но хочу уточнить. Вы пишите, что
  akurt писал(а): Наша украинка им разъяснила, что для получения ВНЖ мало купить квартиру, нужно показать наличие на счете по 6 000 долларов на каждого. Иначе - никак. Обман ен проходит - положить и снять, Миграционная служба проверяет.

Слышал, возможно ошибаюсь, что это положение уже отменили. Вы уверены, что до сих пор действует норма, что на человека должны быть в банке 500дол на месяц. И от этой суммы будет зависеть срок, на который выдадут ВНЖ???
San1t

С нами с: 24.02.20
Благодарил (а): 107 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 17:02

Trast писал(а):
  akurt писал(а):Пане Андрію! В смислі, пане flyman'e!
Статистика справа цікава - наприклад, тільки за березень місяць Ви тут наваяли/наваляли 380 (триста вісімдесят) повідомлень.
Займаєтеся дурницями.
Наприклад, в березні ви могли би не писати тут вже сотий трьохсотий раз про кефір, сібас та йогурт, а узяти кріпту на своїх нахом"ячених 40 000 доларів (все, що маєте, і досить непогано) по 112 доларів за єдну штуку, рахуємо:
40 000/112=357 штук тієї крипти.
Сьогодні продати по 414 доларів за штуку - беремо рахівницю:
414-112=302 долари на кожній.
Разом
Реальні. І жити не по-жебрацькі.

Сміявся, ледве не впав з канапи:
  flyman писал(а):Вивчаю світ, розглядаю варіанти, стимулюю тему (акурт веде статистику переглядів).

Вивчає світ... а вже полтинник... Все вивчає... Вивчає... розгладає варіанти...
Знали б вчителі Тернопільского технікуму радіо та електроніки, вручаючи майже 30 років тому диплом з відзнакою, до чого дійде...

Я ж вам казав, пан Акурте, що Флай дуже розумна людина :)
Якось 200 тис.доларів вже наскирдував, тому дуже цікавиться Всесвітом :)

Розумна людина ТАКЕ фото свого холодильника не опубл!Куэ.
На чорта такэ життя!
komant733

С нами с: 07.03.16
Благодарил (а): 33 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 17:17

stm писал(а):Trast, диплом санэпидем службы надеюсь... Это ж какой опыт и багаж знаний в Турцию едет!!! Повезло Акурту! ))))))

Там треба все робити спочатку, але зарплатня буде однакова, що в Турції у лікаря, що в Польщі, тільки є одне але , якщо б я в Польшу не вклав, то був би вже громадянином Туреччини з відсоткотковою ставкою по ренту, як в Польщі.
Думай те, але не так, як в минулий раз!:)
Trast

С нами с: 10.03.18
Благодарил (а): 14 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 17:22

Trast писал(а):
  stm писал(а):Trast, диплом санэпидем службы надеюсь... Это ж какой опыт и багаж знаний в Турцию едет!!! Повезло Акурту! ))))))

Там треба все робити спочатку, але зарплатня буде однакова, що в Турції у лікаря, що в Польщі, тільки є одне але , якщо б я в Польшу не вклав, то був би вже громадянином Туреччини з відсоткотковою ставкою по ренту, як в Польщі.
Думай те, але не так, як в минулий раз!:)

І яка робота в Туреччині без громадянства?
Хоча зараз і в Польщі роботами туго, думаю, в Туреччині ще тугіше.
flyman

1
4
  #<1 ... 698699700701702 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор