Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 49284929493049314932 ... 12848>
Сообщение Добавлено: Пн 03 авг, 2020 13:56

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

airmax78 писал(а):Варшавский - это наша Тесла. Верим, инвестируем, зарабатываем!

Наша Тесла это Эврика и Патриотика! Но топливо закончилось :(
Santehnik

С нами с: 17.05.12
Благодарил (а): 12 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 03 авг, 2020 14:00

change_pm писал(а):Скоріш ваша Тундра чи що там у вас + ваші депозити + банкіськи бокси будуть конфісковані в такому варіанті. А ось кріптодр..ри над вами посміюються.

Так, серед знайомих є реальний кейс того як в комірці в Луганську залишились гроші, яких вже мабуть ніколи не отримати назад.
Але крипта все ж хоч і не залежить від країни і процесів які відбуваються у фізичному просторі, але паяльник ніхто не скасовував. Інша справа що треба знати до кого конкретно конкретно той паяльник застосовувати, тому шанси такого сценарію доволі малі.
Santehnik

С нами с: 17.05.12
Благодарил (а): 12 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 03 авг, 2020 14:02

Santehnik писал(а):
  airmax78 писал(а):Варшавский - это наша Тесла. Верим, инвестируем, зарабатываем!

Наша Тесла это Эврика и Патриотика! Но топливо закончилось :(

А Клычко прямо как власти Невады во время эпидемии - оставил гигафабрику жилья без работы.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Пн 03 авг, 2020 14:06

jj1981ua писал(а):
  airmax78 писал(а):
  Прохожий писал(а):лично знаю человека который в конце 2007го продал квартиру в который жил, через 2 года купил с лучшими характеристиками + дополнительную 1к + еще остались деньги

Могу ошибаться, но по-моему на форуме есть человек, который то же самое проделал в 2014 году до основного падения цен, и, вроде, тоже не жалеет.

так и я лично знал девушку, которая в 2008 или 2009 (точно не помню) продала однуху на русановке, а в августе 2010 на эти же деньги (минус год аренда на подоле) купила 2-ху на той же русановке.
такое бывает. но этой незамужней девушке тогда было 28 и она это делала именно с целью получения двухи. ее ничего не держало в т.ч. возраст.
а к 40 люди такие финты уже редко исполняют, а если еще и семья, школа, садик...

Нє, ну нє нада 30-100 куе то Нє нада. Реальний кейс зараз. Є чешка. Є гроші на нову квартиру. Проте вирішено переїхати в оренду в нову квартиру (на все новеньке) у той же комплекс в якому хочеться придбати, а стару здати. Благо стара квартира придбавалася ліквідною.
Різниця в ціні між орендою старої і нової - 4 -5 тис грн. Нова квартира більша/-) Поюзають все новеньке і подумають брати в цьому комплексі чи ні:-)

А Ви продовжуйте одночасно розказувать про зубожіння і лінь підняти на рівному місці за рахунок обвалу десятки уе:-)
Первый

С нами с: 27.10.09
Благодарил (а): 235 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 03 авг, 2020 14:06

Santehnik писал(а):
  change_pm писал(а):Скоріш ваша Тундра чи що там у вас + ваші депозити + банкіськи бокси будуть конфісковані в такому варіанті. А ось кріптодр..ри над вами посміюються.

Так, серед знайомих є реальний кейс того як в комірці в Луганську залишились гроші, яких вже мабуть ніколи не отримати назад.
Але крипта все ж хоч і не залежить від країни і процесів які відбуваються у фізичному просторі, але паяльник ніхто не скасовував. Інша справа що треба знати до кого конкретно конкретно той паяльник застосовувати, тому шанси такого сценарію доволі малі.

Кстати, история умалчивает, а как вообще этот вопрос решался? Нал из хранилища вывезти легко, и, насколько я знаю, большинство банков успели. А вот с ячейками все сложнее. А в Донецке, думаю, в ячейках приличные суммы хранились и были представлены все крупные украинские банки.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Пн 03 авг, 2020 14:36

Долярчик писал(а):flyman, ти за свій перший підвал 1% з ПФ забрав "взад"? :idea:

все чинарьом, 1+1 і ще трішки за "оформлення"
чому це теб турбує?
переплатив і жаба дусит?
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Пн 03 авг, 2020 14:40

airmax78 писал(а):
  Santehnik писал(а):

Кстати, история умалчивает, а как вообще этот вопрос решался? Нал из хранилища вывезти легко, и, насколько я знаю, большинство банков успели. А вот с ячейками все сложнее. А в Донецке, думаю, в ячейках приличные суммы хранились и были представлены все крупные украинские банки.

так казали, шо ячійка надійніше матрасу, а БСУ воопше строьмна, а тут он воно як...
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Пн 03 авг, 2020 16:16

flyman писал(а):
  Долярчик писал(а):flyman, ти за свій перший підвал 1% з ПФ забрав "взад"? :idea:

чому це теб турбує?
переплатив і жаба дусит?

Тобто 1+1?

Просто, я мав раніше це зробити, але забув. То от тепер розпочинаю процес повернення!
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 03 авг, 2020 16:39

Долярчик писал(а):
  flyman писал(а):

чому це теб турбує?
переплатив і жаба дусит?

Тобто 1+1?

Просто, я мав раніше це зробити, але забув. То от тепер розпочинаю процес повернення!

Нічого не зрозумів, яке поверення?
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Пн 03 авг, 2020 16:47

flyman писал(а):
  Долярчик писал(а):
  flyman писал(а):[quote="5028485:Долярчик"]flyman, ти за свій перший підвал 1% з ПФ забрав "взад"? :idea:

чому це теб турбує?
переплатив і жаба дусит?

Тобто 1+1?

Нічого не зрозумів, яке поверення?[/quote]

Идёт речь о возврате 1% уплаченного в Пенс фонд. http://tvoemisto.tv/blogs/derzhava_zobo ... 99718.html
Хотя Долярчик покупал, вроде, у застройщика и не платил 1%
lel

С нами с: 10.12.13
Благодарил (а): 1107 раз.

#<1 ... 49284929493049314932 ... 12848>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор