Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
change_pm написав:А ти в кавалірки і деривативи під оренду вліз. Логіка?
вчора були розрахунки, в тебе скляроз?
Хех, тутай про яйця, а там про навар. Деривативи в тебе виростуть, хоча ринок буде падати. І оренда у тебе буде рости, а ринок оренди падати?
От же ж ти класно вклався! Не видавай тутай ці місця! Ельдорадо!
та ти ще ліпше, в недострой в GB, який даватиме 2% річних у фунтиках, може, колись, і то якщо будуть платити тенанти, а не користуватися дірками в королівських законах... але на Альбіон тобі ще попасти тре буде якось, без Шенгена і карантина.
change_pm написав:.. ... при падінні економіки мінус один утриманець на 2 роки, в принципі сімейному буджету позитив ...
угу. позитив. Вон, двое сегодня на мине подорвались, даст бог ничего не оторвало. А если хуже, так еще "позитивней" для семейного бюджета получится, по такой логике
Друже, я чудово розумію ...(((
Але треба дивитись ширшее ... Економічну кризу ніхто не відміняв, так само як і 2-гу Велику депресію.
Тутай, як в Америці нахаляву супом годувати не будуть. Тому, якщо не буде універу і відмовиться юний українець копати картоплю по Сантехніку, то які ще варіанти прогодувати дитину?
change_pm написав:.. ... при падінні економіки мінус один утриманець на 2 роки, в принципі сімейному буджету позитив ...
угу. позитив. Вон, двое сегодня на мине подорвались, даст бог ничего не оторвало. А если хуже, так еще "позитивней" для семейного бюджета получится, по такой логике
Друже, я чудово розумію ...(((
Але треба дивитись ширшее ... Економічну кризу ніхто не відміняв, так само як і 2-гу Велику депресію.
Тутай, як в Америці нахаляву супом годувати не будуть. Тому, якщо не буде універу і відмовиться юний українець копати картоплю по Сантехніку, то які ще варіанти прогодувати дитину?
в Україні набагато більше варіантів, чим в США, починаючи від "на дачу з лопатою", закінчуючи заробітчанстом, а от там як біда, то нікуди вже не дінешся
flyman написав:та ти ще ліпше, в недострой в GB, який даватиме 2% річних у фунтиках, може, колись, і то якщо будуть платити тенанти, а не користуватися дірками в королівських законах... але на Альбіон тобі ще попасти тре буде якось, без Шенгена і карантина.
flyman написав:в Україні набагато більше варіантів, чим в США, починаючи від "на дачу з лопатою", закінчуючи заробітчанстом, а от там як біда, то нікуди вже не дінешся
Я не буду підтримувати цю дискусію, тільки скажу, що щось не бачу тутай багато форумчан, які взялись за лопату! Можливо ти будеш перший?
flyman написав:в Україні набагато більше варіантів, чим в США, починаючи від "на дачу з лопатою", закінчуючи заробітчанстом, а от там як біда, то нікуди вже не дінешся
Я не буду підтримувати цю дискусію, тільки скажу, що щось не бачу тутай багато форумчан, які взялись за лопату! Можливо ти будеш перший?
А тут що форум голодаючих жебраків? Чи ми обговорюєм сценарій серіалу "Сотня"?
Статьи пишут про прошлое, а уже наступило настоящее. Она устарела где-то на месяц. Я писал актуальные "вести с полей", которые больше отражают реальность, чем творчество журналистки, которая написала статью, побеседовав пару недель назад с несколькими агентами. Также в статье упоминают сезонность, не принимая во внимание, что конец августа это уже начало сезона.
Текст новости не соответствует духу заголовка. Обвал на рынке аренды жилья: цены сейчас и прогнозы на осень Теперь, при адаптивном карантине, ситуация медленно приходит в норму, но все еще далека от нее.
Статьи пишут про прошлое, а уже наступило настоящее. Она устарела где-то на месяц. Я писал актуальные "вести с полей", которые больше отражают реальность, чем творчество журналистки, которая написала статью, побеседовав пару недель назад с несколькими агентами. Также в статье упоминают сезонность, не принимая во внимание, что конец августа это уже начало сезона.
Текст новости не соответствует духу заголовка. Обвал на рынке аренды жилья: цены сейчас и прогнозы на осень Теперь, при адаптивном карантине, ситуация медленно приходит в норму, но все еще далека от нее.
Як казав Шмигаль, в нас не дира бюджета в 300 ярдів, а плановий дефіцит бюджета. А там ще ПФ із плановим дирищем.
Як там оренда "беруть акі гарячі піражки?" В ВП черги до Лаври?
Украл с соседней ветки. С финансовой т.з. от эпидемии:
- 49% не пострадали.
- 51% пострадали, а именно: а) 10% стали получать меньшую ЗП; б) 15% лишились значительной части доходов; в) 11% остались без доходов; г) 15% несут прямые убытки.