Ну от дивіться і формуйте
А то в свої 39 чи 35 років цитуєте мантру яку поширюють кремлівські та прокремлівські ЗМІ
|
|
![]() Ну от дивіться і формуйте А то в свої 39 чи 35 років цитуєте мантру яку поширюють кремлівські та прокремлівські ЗМІ ![]() Українськомовний я як більша частина населення України. Росії чи Россії яка різниця? Гематоми та синці та порізані штани важко якось по іншому пояснити крім як словом маніпуляція ? ![]() Кремль теж радіо свобода вважає ворожим як і ви. Думаю це випадковість. ![]() artsofpics
ЗМІ не повині на когось працювати. Їх функція фіксувати та доносити інформацію. Не було б синців/гематом не було б що доносити. Хлопчина 23 років поставив під загрозу існування країни? Ви забули головну аксіому що країна для людей а не навпаки як намагаються донести до вас прокремлівські ЗМІ ![]() Ukrainian
Ха-ха-ха! Уважаемый, мне не нужны чужие мысли, у меня свои, на базе "сухой иноформации". Пример. Ваши строчки
Это стата. Увы, есть мнение, что она - не отржает действительности, особенно - если "Крым -это Украина"! При опросе, многие скажут, что они "україномовнi" или как там по-новому "українськомовнi", хотя в быту, большинство из них - используют русский. То есть, "знання мови та використання мови"- это разные вещи. Петр Алексеевич Порошенко, его дети, семья... Зеленский с родителями, большинство депутатов Рады, Аваков, Ахметов, Коломойский, Пинчук, Кличко, Кучма и др. - русскоязычные в быту. Уж поверьте. Просто, констатация факта! Хотя на камеру, они скажут, что они українськомовнi!
Лично Лукашенку, нафик не нужны "побои у оппозиционеров", т.к. ослу понятно, что все "синяки" - будут использованы против Власти. То есть, мне не важно, что там скажет "Свобода" или "Страна", важен факт и "кому это выгодно"! P-S-R Проблема-Решение-Результат "Нужно выставить Луку - тираном" - "избить оппозицию(срежиссировать)" - "осветить в прессе". Результат достигнут, проблема решена. У Луки - другая проблема, "митинги прекратить". Ясно, что с помощью жестоких избиений, это не получится. Ему нужно разгонять, но без крови и садизма... ![]() Востаннє редагувалось Replay в Нед 30 сер, 2020 00:52, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Політична ситуація в БілорусіКому був вигідний майдан? Думаю тому хто відкусив кусок території так і тут. Українськомовних в Україні набагато більше ніж ви собі в голову вбили. Будете здивовані але навіть на Луганщині по селах в побуті користуються українською. В Дніпрі та Запорожі в побуті користуються російсько українським суржиком
![]() Можу вам на 100% гарантувати, що нічого сенсаційно-нового по Майдану, по війні вже не буде. Хіба що якийсь неЛох знайде піаніста і лікарку, які пройшли дистанційні снайперські експрес-курси і саме вони стріляли в людей. Востаннє редагувалось andrijk777 в Нед 30 сер, 2020 02:04, всього редагувалось 1 раз.
|
|