Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 109110111112113 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Ср 02 сен, 2020 10:58

flyman писал(а):
  change_pm писал(а):Якщо, наприклад, моя хотілка 100 уе = 8.3 уе в місяць, і я очікую, що 2-3-5-6 місяців у мене не буде пропозицій на мою хотілку, то я сміливо погоджують на меншу сумму.

+ 50-60 уе краще (і мінус витрати на життя), ніж - 100 уе (і мінус витрати на життя)

А зміст, якщо потім ти застрянеш на рік на 50..60куе,
а з іншого боку прилітає на 100+куе, і що ти робиш, кидаєш проект, кладеш пляму на репутацію, і біжиш за довгим баксом, знесилений на роботі за 50куе?

Як написав вище, ліпше пересидіти на пасивному доході, позакривати незакриті справи, виришіти недовирішені питання, відпочити, зміцнити тили, і коли всі дешеві позиції заповнені, ти повний енергії легко береш 100куе., а економні економісти тим часом далі тягнуть лямку за 50куе.

Е - ефективність, чи як пише акурт. К.К.Д. :!: :D

Зміст в тому, що в тебе є 50 куе за рік, а в іншому випадку в тебе:

- 100 куе хотелкі і мінус від 5 до 20 тисяч на життя = - 105-120 куе і маса вільного часу, який проводиться на форумє.
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 02 сен, 2020 11:55

flyman писал(а):
  change_pm писал(а):Якщо, наприклад, моя хотілка 100 уе = 8.3 уе в місяць, і я очікую, що 2-3-5-6 місяців у мене не буде пропозицій на мою хотілку, то я сміливо погоджують на меншу сумму.

+ 50-60 уе краще (і мінус витрати на життя), ніж - 100 уе (і мінус витрати на життя)

а з іншого боку прилітає на 100+куе, і що ти робиш, кидаєш проект, кладеш пляму на репутацію, і біжиш за довгим баксом, знесилений на роботі за 50куе?

Як написав вище, ліпше пересидіти на пасивному доході, позакривати незакриті справи, виришіти недовирішені питання, відпочити, зміцнити тили, і коли всі дешеві позиції заповнені, ти повний енергії легко береш 100куе., а економні економісти тим часом далі тягнуть лямку за 50куе.

Тут така справа, кажуть, що те що виділене - це те, що ти дуже часто і робиш. Тобто йдеш на роботу, потім її швидко кидаєш, і так далі.

То як там з такою репутацією? Сподіваюсь, хоч нормально платили при переході?

Вистарчає на кавалірки?

І ти ще писав про оточення кавалірками...

Так ось, я вирішив цю тему прикрити через твоє маніакальне бажання залезти в кавалірки на стогнуючому ринку.

Імхо, нас не чекає грандіозне падіння через те, шо КРЖН - це бастіон українців, які не мають можливості вкладатись в якісну фонду і без головного болю. А мають тільки КРЖН, який і бетон, і фонда, і облігації...

Але нас чекає постійне повільне падіння ціни бетону, бо економічне підгрунтя зруйновано, а твоя ЦО виїзджає закордон.

Так що, дякую ТОБІ за твої каваліркови прагнення і питання про оппортуніті костс - я зрозумів, що можна робити набагато кращі речі на ФОНДІ 8)
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Ср 02 сен, 2020 12:07

ОГО!

Ціни в ЮК продовжили рости.

Річний ріст 3.7% в серпні, підріс від 1.5% в липні!
Йоху, хто вчасно вклався!!!
House prices in the U.K. surged to an all-time high in August, fueled by pent-up demand and record low mortgage rates, according to new figures from Nationwide.

Britain’s biggest building society said prices jumped by 2% in August, following a 1.8% rise in July, marking the highest monthly increase since February 2004.

Annual house price growth jumped to 3.7% last month from 1.5% in July.

The average price was £224,123 ($298,864) in August, up from just under £170,000 10 years ago, Nationwide said.

https://www.marketwatch.com/story/uk-ho ... latestnews
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Ср 02 сен, 2020 12:22

Кто понял жизнь — работу бросил

change_pm писал(а):
  flyman писал(а):

- 100 куе хотелкі і мінус від 5 до 20 тисяч на життя = - 105-120 куе і маса вільного часу, який проводиться на форумє.

Кто понял жизнь — работу бросил
https://fi202x.blogspot.com/2020/06/fire.html

Я тобі написав раніше кілька разів "математику": в одному випадку ти працюєш рік і маєш 50куе, а в іншому працюєш півроку в році і маєш ті самі 50куе.

К.К.Д. 2Х !

З.І.
пора знати хто такий "контрактнік" і чим відрізняється від работніка на постійній основі, да і проекти мають свойсто внєзапно оканчуваться а контрактнікі летіть за борт.
Последний раз редактировалось flyman Ср 02 сен, 2020 12:34, всего редактировалось 2 раз(а).
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 02 сен, 2020 12:28

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

change_pm писал(а):я вирішив цю тему прикрити через твоє маніакальне бажання залезти в кавалірки на стогнуючому ринку.

це на кокій мові, на олбанській?
прям орфографія та орфоепія як у Траста з Долярчиком.

Реве та стогне КРЖН широкий,
Залезти хоче в ковалірку.. :lol:
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 02 сен, 2020 12:50

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

change_pm писал(а):Імхо, нас не чекає грандіозне падіння через те, шо КРЖН - це бастіон українців, які не мають можливості вкладатись в якісну фонду і без головного болю. А мають тільки КРЖН, який і бетон, і фонда, і облігації...

Але нас чекає постійне повільне падіння ціни бетону, бо економічне підгрунтя зруйновано, а твоя ЦО виїзджає закордон.

так ще раз напишу, купую не готові м2, а дериватив на м2, на якому є "премія за ризик", розрахунок в темі КРЖН я тобі викладав, повторю основні тези:
падіння КРЖН хай 20%, ріст дериватива 40% ітого +20% на м2.

Щодо совко вторинки моє розуміння таке: не лізти, бо видоять на центральному опаленні.
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 02 сен, 2020 12:55

flyman писал(а):Кто понял жизнь — работу бросил
https://fi202x.blogspot.com/2020/06/fire.html

Я тобі написав раніше кілька разів "математику": в одному випадку ти працюєш рік і маєш 50куе, а в іншому працюєш півроку в році і маєш ті самі 50куе.

К.К.Д. 2Х !

З.І.
пора знати хто такий "контрактнік" і чим відрізняється від работніка на постійній основі, да і проекти мають свойсто внєзапно оканчуваться а контрактнікі летіть за борт.

Я знаю, хто такий контрактник, так як сам там був.
Потім вирішив, що в штаті краще - страхівка / бонуси / якісь інші няшки. І під час криз спокійніше ))))

зі. Про математику пропоную поговорити в січні чи в кінці грудня, коли можна буде ретроспективно бачити 20 рік. Розкажеш чи вийшло хоч + 30-50, чи - 100-120.
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Ср 02 сен, 2020 13:05

flyman писал(а):
  change_pm писал(а):Імхо, нас не чекає грандіозне падіння через те, шо КРЖН - це бастіон українців, які не мають можливості вкладатись в якісну фонду і без головного болю. А мають тільки КРЖН, який і бетон, і фонда, і облігації...

так ще раз напишу, купую не готові м2, а дериватив на м2, на якому є "премія за ризик", розрахунок в темі КРЖН я тобі викладав, повторю основні тези:

Щодо совко вторинки моє розуміння таке: не лізти, бо видоять на центральному опаленні.

Та я пам"ятаю... не тре повторюватись )))

Я тут навчився на фонді, що можна:
1. бай лонг - коли віриш в рост,
2. сел шорт - коли віриш в падіння.

А в тебе лонг з очікуванням падіння - це мене трішки бентежіть...

зі. Соррі, якщо знову олбанською )))) вчу нову мову, такі штуки трапляються ...
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Ср 02 сен, 2020 13:13

change_pm писал(а):
  flyman писал(а):

ті суми, про які ти говореш, то в Еміратах так і є,
в Німенччині 100куе перетворюються податками в 50куе на руки,
а 50 куе перетворюються в 27куе чистими.

В Україні це могло би йти хіба про журавля в 50куе і синицю в 30куе за рік.

Щодо витрат, думаю ти теж в темі, що якщо не сильно економити то виходить для варіанта оренди це $250 в місяць, і $150 "в своєму" на особу.

https://fi202x.blogspot.com/2020/06/250.html
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 02 сен, 2020 13:16

change_pm писал(а):
  flyman писал(а):

Та я пам"ятаю... не тре повторюватись )))

Я тут навчився на фонді, що можна:
1. бай лонг - коли віриш в рост,
2. сел шорт - коли віриш в падіння.

А в тебе лонг з очікуванням падіння - це мене трішки бентежіть...

зі. Соррі, якщо знову олбанською )))) вчу нову мову, такі штуки трапляються ...

є такий принцип в математиці принцип суперпозиції , так що вчи математику (і статистику) і не бентежся.
flyman

1
4
  #<1 ... 109110111112113 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор