Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2009)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 408409410411412 ... 607>
Повідомлення Додано: Вів 24 лис, 2009 00:11

ВИТУС написав:
budivelnik написав:
budivelnik, не демонстрируйте свое невежество в отношении основополагающих экономических терминов.
ВВП - рыночная стоимость всех конечных товаров и услуг, то есть предназначенных для непосредственного употребления.

Звичайно всіх кінцевих товарів , але мій кінцевий товар житло складається з кінцевого товару цемент , цегла , арматура і так далі які я купив і в ВВП мій вклад це різниця між тими товарами які я купив і тим товаром який я продав . Так от як Ви правильно підмітили , мій вклад в кінцевий товар житло складає 233 долара за квадратний метр , все інше це вклад енергетиків , виробників матеріалів , податківців , банкірів і так далі , тому й не може житло коштувати 350

budivelnik, если Вы путаете добавленную стоимость с ВВП...
Я даже не знаю о чем с вами можно дальше говорить...
Не позорьтесь.

Бачу думали цілу годину , напевно надіялись , що якщо я вчора сидів до пів-другої ночі , то сьогодні швидко ляжу :?: :D
А як Вам наприклад таке :?:
http://trackls.narod.ru/books/bk3/pan17.html
Аби уникнути подвійного рахунку при обчисленні ВВП, необхідно враховувати у ньому тільки додану вартість, створену кожною фірмою. Додана вартість — це різниця між виторгом фірми та вартістю сировини і матеріалів, які вона придбала в постачальників.

+Ще сюди гляньте де ВВП і Додана вартість це взагалі одне і теж , при чому це офіційна державна статистика :D
http://ukrstat.gov.ua/control/uk/localfiles/display/imf/arhiv/nr/nr2009_u.htm

Будивельнику - респект и уважуха. Его ответы всегда адекватны, грамотны, оперативны и аргументированны. Все четко.Учитесь теоретики.
:lol:

Как раз таки и видно, что для роста недвиги в более чем 10 раз не было никаких оснований.
hxbbgaf

Подякував: 1678 раз.
Подякували: 2371 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 24 лис, 2009 00:12

В Берлине жилье без ремонта - 400 евро за метр!
http://prian.ru/price/163112.html
Вы думаете, что в Киеве можно будет удержать больше 1000 евро за метр при том, что здесь в 10 раз ниже средняя зарплата?
hxbbgaf

Подякував: 1678 раз.
Подякували: 2371 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 24 лис, 2009 00:43

max1gu написав:
apostol написав:
max1gu написав:
Marcus_Junius_Brutus написав:
potter написав:раскажите глупым, ездящим на метро, как в этой райской стране заработать на порш каен праведным путем.

В 2001 году купить квартиру за $15000, в 2008 продать ее за $80000. Профит!

не хватит на кайен. Разве что на туарег по-проще.

А вообще забавно слышать про кайен от человека, считающего достаточным для покупки квартиры в Киеве доход в 1500-2000 у.е. "Люди и Кайен - удивительное рядом"

опять теоретики атакуют :)
каен самый простой за 75к можно купить
а за 80 не простой туарег а 5литровый :)

А практики, я так посмотрю, на понты последнюю копейку потратят. Бензина залить денег может уже не хватить. Про Т0 лучше не говорить - практики на него кредит возьмут
К томуже у практиков почему-то плохо с арифметикой. 80-15=65 к.у.е. Т.е. на ваш заветный кайен ещё 10 к.у.е не хватает. Валютный кредит вам в помощь.
Или опять же просираете весь оборотный капитал и превращаетесь в мещанина на каене без средств для ведения бизнеса и заправки машины.

***. Не практики вы, а "первонахи".

а куда ето 15к отнимаете ? :)
и опять теоретика :)
а страховка ? а зимняя резина ?
apostol

Повідомлення Додано: Вів 24 лис, 2009 00:43

Завдяки суперечкам на цьому форумі , мало по малу мені стає яснішою ситуація на РН .
Не буду скривати , що в листопаді2008-березні 2009 ситуація для мене була не дуже ясною .
1 Ціни падали в валюті досить серьозно
2 ( саме найгірше ) кількість угод прямувало до 0 набагато швидше ніж опускалась ціна
Для мене було неясно , як так сталося що в одим-два місяці населення практично відмовилось купувати житло . Тоді якихось нормальних пояснень в мене не було . На сьогодні є . :D

Що стається коли ціна на товар опускається :?: При нормальному ринку кількість угод росте . Чому тоді це не спрацювало в Україні . Пояснення як не дивно дуже просте .
У нас так і сталося . Як тільки люди побачили різке падіння цін , дуже багато з них захотіли покращити своє становище , але так як особливих заощаджень не було ( ми ж не можемо рахувати наявність якихось 100 000 -200 000 гривень сумою яка може допомогти вирішити житлову проблему ) , то багато з них прийняли досить логічне рішення , яке складалось з трьох кроків
1 Продам своє житло
2 Докладу ту суму що в мене є
3 Куплю більше житло
Якраз на третьому кроці всіх і чекав облом . Так як власниками житла в Україні є населення - приблизно 1 000 млн кв м і міфічні спекулянти + будівельники - 10-20 млн кв м , то ніхто не зміг зробити крок 3 . Будівельники не продавали дешево бо їм підпирала собівартість , спекулянти на те і спекулянти щоб продавати на максимумі і купувати на мінімумі , от і вийшло що продавати люди згоджувались тільки після того як знаходили щось цікаве для покупки , а цікаве шукали і не знаходили всі . Ви ж розумієте що для того щоб хтось виграв , обовязково повинен хтось програти , а так як виграти хотіли всі , той програвших не було .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 24 лис, 2009 01:40

tyreinua написав:у меня Порш Каен...

В Need For Speed ? :)
lebon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 лис, 2009 01:43

budivelnik написав:Завдяки суперечкам на цьому форумі , мало по малу мені стає яснішою ситуація на РН .
Не буду скривати , що в листопаді2008-березні 2009 ситуація для мене була не дуже ясною .
1 Ціни падали в валюті досить серьозно
2 ( саме найгірше ) кількість угод прямувало до 0 набагато швидше ніж опускалась ціна
Для мене було неясно , як так сталося що в одим-два місяці населення практично відмовилось купувати житло . Тоді якихось нормальних пояснень в мене не було . На сьогодні є . :D

Що стається коли ціна на товар опускається :?: При нормальному ринку кількість угод росте . Чому тоді це не спрацювало в Україні . Пояснення як не дивно дуже просте .
У нас так і сталося . Як тільки люди побачили різке падіння цін , дуже багато з них захотіли покращити своє становище , але так як особливих заощаджень не було ( ми ж не можемо рахувати наявність якихось 100 000 -200 000 гривень сумою яка може допомогти вирішити житлову проблему ) , то багато з них прийняли досить логічне рішення , яке складалось з трьох кроків
1 Продам своє житло
2 Докладу ту суму що в мене є
3 Куплю більше житло
Якраз на третьому кроці всіх і чекав облом . Так як власниками житла в Україні є населення - приблизно 1 000 млн кв м і міфічні спекулянти + будівельники - 10-20 млн кв м , то ніхто не зміг зробити крок 3 . Будівельники не продавали дешево бо їм підпирала собівартість , спекулянти на те і спекулянти щоб продавати на максимумі і купувати на мінімумі , от і вийшло що продавати люди згоджувались тільки після того як знаходили щось цікаве для покупки , а цікаве шукали і не знаходили всі . Ви ж розумієте що для того щоб хтось виграв , обовязково повинен хтось програти , а так як виграти хотіли всі , той програвших не було .

В общем ВИТАС вам поверил. :) и баламбас.
logika

Повідомлення Додано: Вів 24 лис, 2009 01:50

max1gu написав:А практики, я так посмотрю, на понты последнюю копейку потратят. Бензина залить денег может уже не хватить.

Сразу видно теоретика, который не знает, что понты - это тоже часть бизнеса. :twisted:
lebon

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 лис, 2009 02:00

"БЛАГАЯ ВЕСТЬ"

вот тут статейка.
http://realt.ua/Statti/0_Index.php?idn= ... %E8%E6%E8'

хоть автора не видно и некая тенденциозность в статье имеется,
но расклад интересный:
- либо первичку начнут очень сильно покупать
- либо застройщики будут сидеть и любоваться на готовые квартиры :D

то есть даже несмотря на то, что застройщики якобы умышленно уменьшают объемы строительства, чтобы уменьшить предложение, предложение де факто БОЛЬШОЕ

и в этом легко убедиться. На текущий момент готовые новостройки легко обнаруживаются в Вишневом,Бортничах и Броварах (на полноту информации не претендую) да еще в каком количестве (!)
ХомаБрут

Подякував: 6 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 лис, 2009 02:17

budivelnik написав:( саме найгірше ) кількість угод прямувало до 0 набагато швидше ніж опускалась ціна. Для мене було неясно , як так сталося що в одим-два місяці населення практично відмовилось купувати житло . Тоді якихось нормальних пояснень в мене не було . На сьогодні є . :D

Но они совершенно неправильные, ИМХО :mrgreen:
Рынок резко встал, потому что доллар начал резко "взлетать". Покружил-покружил и сейчас приземлился на отметке 8-8.5. И дальнейшие перспективы РН зависят исключительно от того, в какую сторону дальше понесет "грязную зеленую бумажку".

Но вопрос Вы невольно затронули интересный. Какова мотивация основной массы продавцов на вторичке в данный момент ? Давайте, "диффдиагноз" :wink:
lebon

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 лис, 2009 02:33

Re: "БЛАГАЯ ВЕСТЬ"

ХомаБрут написав:На текущий момент готовые новостройки легко обнаруживаются в Вишневом,Бортничах и Броварах (на полноту информации не претендую) да еще в каком количестве (!)

Бортничи - Вы разве не знаете, в каком "особом" месте это все расположено и чем там пахнет "по четным числам" ? :) Бровары ... так тогда можно и Боярку предлагать, и даже Обухов. Хорошо, если Вы найдете нормальную работу в этих замечательных населенных пунктах ... но ездить каждый день в Киев, вдруг еще и на общественном транспорте - это уже перебор.
lebon

Профіль

#<1 ... 408409410411412 ... 607>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор