Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Як добре, що того разу я ТВЕРДО ВИРІШИВ на вибори не йти!
Але, щось слабо тутешнє панство на це реагує? Бо як за минулий мій вибір - то клювали і клюють ще й досі! А як тепер кажу, що не йду - то щось не бачу, щоб хвалили мене у ПРАВИЛЬНОМУ ВИБОРІ?
Як добре, що того разу я ТВЕРДО ВИРІШИВ на вибори не йти!
Але, щось слабо тутешнє панство на це реагує? Бо як за минулий мій вибір - то клювали і клюють ще й досі! А як тепер кажу, що не йду - то щось не бачу, щоб хвалили мене у ПРАВИЛЬНОМУ ВИБОРІ?
Це вже будують в найкращому районі Львова - Франківському. На чудовій вулиці Стрийській навпроти Стрийського парку і в 5 хвилинах пехотой від парку Культури
Тільки я не зрозумів, вони що зібрались продавати офіси? Я думав, що офіси вони хотіли тільки здавати...Хм...
Мабудь криза вдарила сильно, і до речі, щось цей проект дуже довго реалізують ((((
Долярчик написав:Бо для мене наочно - ЦЕ ФАРБОЮ РОЗМІЧЕНА БРУКІВКА(ну ще має загальний дах) А тут(в Ременеві) ПОВНОЦІННА КВАРТИРА З УСІМА КОМУНІКАЦІЯМИ!!! Ну, на пару копійок дорожча, але ПОВНОЦІННА КВАРТИРА!!! Ще й на чистому/незагазованому повітрі!!!
Для забудовника поставити кілька стін з газобетену і розділити на квартири чи не розділяти - ціна за м2 поверху майже та сама, особливо якщо врахувати кількість площі котра повинна залишитись під заїзд/виїзд%. Спільні коридори в поверхах там де квартири - набагато менші. На рахунок квартир в Ременові - все впирається в вартість землі. Там - вона майже безкоштовна і будуть низькоповерхову забудову - котра простіша і можна ліфт не ставити, у Львові за адеккватну ділянку під багатоповерхівку - пів ляма і дальше