Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
unicdima написав:Кабинет министров России ввел санкции против бывшего президента Украины Петра Порошенко. Документ опубликован на официальном портале правовой информации. ---------------------------------------------- О як, коли був президентом то навіть обладнання ліпецької фабрики допомагали вивезти, а тут санкції зовсім не палєвно
Врете! Никто не вывозил.Докажите!
Против Пороха - санкциии. Но никого из Слуг народа или ОПЗЖ нет!
Так всьо давно доказано, в митній базі все є і Рошен підтвердив Жовтень 2015, березень 2016, січень 2018,через митницю пройшли чотири партії обладнання з "арештованої" фабрики.
Що ти за Рошен спереживався? він з наших кишень грошей не витягує, на відміну від суркісів-коломойських з мовчазної згоди преЗедента.
Тракторист написав:я в немцах не сомневаюсь - здравый смысл победит
А я в силі американських санкцій не сумніваюсь. Американці, санкціями, можуть зупинити прокачку навіть побудованого газогону. В такому випадку Газпрому вигідніше не добудований потік, як це не парадоксально.
unicdima написав:Кабинет министров России ввел санкции против бывшего президента Украины Петра Порошенко. Документ опубликован на официальном портале правовой информации. ---------------------------------------------- О як, коли був президентом то навіть обладнання ліпецької фабрики допомагали вивезти, а тут санкції зовсім не палєвно
Врете! Никто не вывозил.Докажите!
Против Пороха - санкциии. Но никого из Слуг народа или ОПЗЖ нет!
Так всьо давно доказано, в митній базі все є і Рошен підтвердив Жовтень 2015, березень 2016, січень 2018,через митницю пройшли чотири партії обладнання з "арештованої" фабрики.
Спустя два года в липецком «Рошене» заверяют, что все оборудование в отличном состоянии, но тут же оговариваются: удастся ли восстановить работу на нем, можно будет выяснить только опытным путем. При этом в головном офисе в Киеве на вопрос НВ, собирается ли корпорация в принципе возобновлять производство в Липецке, ответили: «Кондитерська корпорація "Рошен" не планує запуск виробництва в Липецьку». Гендиректор липецкой фабрики Олег Казаков в разговоре с НВ подтвердил, что с липецких площадок кое-что вывезли, но уточнил, что речь не идет о масштабной переброске оборудования из России в Украину. «Вывезли то, что было необходимо на украинских фабриках. Там реально было несколько единиц оборудования и часть запчастей, но не линии целиком», – утверждает менеджер. https://www.currenttime.tv/a/29873338.html
Главное - плебса подзадорить на выборах. А народ у нас все-таки тяжелый ...Маємо, що маємо.
Тракторист написав:я в немцах не сомневаюсь - здравый смысл победит
А я в силі американських санкцій не сумніваюсь. Американці, санкціями, можуть зупинити прокачку навіть побудованого газогону. В такому випадку Газпрому вигідніше не добудований потік, як це не парадоксально.
Він більше тре Німеччині та ЄС
Німці з дуру позакривали всі АЕС які виробляли дешеву та головне чисту електроенергію от тепер і маяться з трубами.