Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
что входит в 2ку и в какой валюте считаете? Набор подобных (https://epicentrk.ua/ua/shop/kukhnya-va ... 1-4-m.html) грейдовских дров в Эпике стоит примерно 150 евро. Монтаж 100. Можно и модулями понабирать. Если делать под заказ, то цифра вырастет где-то до 12-15К - условно, это 500 баксов. Цифра 2К мне пока не пляшет никуда. Может, с плиткой и техникой (если ту плиту можно назвать "техникой")
Serg-ik написав:Что эти бездельники делают в пригороде? Готовят друг другу кофе, стригут друг друга и развозят пиццу? Сознательный выбор долгой дороги на работу в Киев? Или это здравомыслящие пенсы уехали подальше от больничке?
Вы не допускаете, что существуют люди, которые могут работать из дома? Или которым не обязательно быть в офисе в 9-00? Или у которых офис вообще на окраине или за городом? Я вот сейчас тоже подумываю свалить в какой-то городок поближе к горам, чтобы до часа езды от офиса был.
airmax78 написав:Стремительно у вас все продвигается. Вот что значит работа по дизайн-проекту.
Та яке швидко, розраховували на 2 місяці, а 1 місяць потратили тільки на те, щоб стіни поштукатурити, то нема малярів, то є машиншщики, але потім відмовилися, бо малий об"єм, потім одного вигнав прораб, і на початку вересня знайшовся майстер який поштукатурив стіни. А через тиждень прораб відзвітувався що закінчив електрику і почав сантехніку. Думаю, цього тижня тре буде закинути лаве на стяжку та стелю, чи що там після розводки електрики і сантехніки?
я думаю, что вам нужно глянуть на процесс и промежуточные результаты - перед тем как закидывать лаве. и желательно делать это чаще, чем раз в месяц
Ох Вы и советуете. Посчитайте хотя бы расходы на электричку от Бучи и пожалейте лендлорда. И вообще, прорабам надо верить на слово.
Serg-ik написав:Что эти бездельники делают в пригороде? Готовят друг другу кофе, стригут друг друга и развозят пиццу? Сознательный выбор долгой дороги на работу в Киев? Или это здравомыслящие пенсы уехали подальше от больничке?
Вы не допускаете, что существуют люди, которые могут работать из дома? Или которым не обязательно быть в офисе в 9-00? Или у которых офис вообще на окраине или за городом? Я вот сейчас тоже подумываю свалить в какой-то городок поближе к горам, чтобы до часа езды от офиса был.
А також є люди,які працюють по об'єктах по усій Україні і проживати в Києві не обов'язково. Досвід проживання у цьому гамірливому місті (Києві) є.
Первый написав:Не зрозумів Сержика. Ну таке. За думки що квадрат Па тищі - мене записали в растішки. Буду як всі. Хочу Па 300 в центрі. Хрущі і совмін не пропонувати. З класичним ремонтом ціна до 250 дол за квадрат
Не зрозумів? Пояснюю Я дав просте запитання: Ви готові до "па 300?". Відповіді немає Натякаю: якщо готові, то виставляйте власну па 300, будете першим, бо Ви-ПЕРШИЙ! Ваш приклад стане натхненням, інші зроблять теж саме.
flyman написав:комірка проплачена на всі 100%, окруженіє завєршено!!!
Киев снова попал в котел. Как ровно 79 лет назад. "14 вересня частини Моделя і Губе оволоділи Лохвицею і Лубнами, а після підходу 15 вересня 1941 з південного сходу 9-ї танкової дивізії зі складу 1-ї танкової групи німецькі війська замкнули кільце навколо 5, 21, 26 і 37 радянських армій. В оточенні опинилося і управління Південно-Західного фронту."
Востаннє редагувалось airmax78 в Пон 14 вер, 2020 15:37, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:комірка проплачена на всі 100%, окруженіє завєршено!!!
Киев снова попал в котел. Как ровно 79 лет назад. "14 вересня частини Моделя і Губе оволоділи Лохвицею і Лубнами, а після підходу 15 вересня 1941 з південного сходу 9-ї танкової дивізії зі складу 1-ї танкової групи німецькі війська замкнули кільце навколо 5, 21, 26 і 37 радянських армій. В оточенні опинилося і управління Південно-Західного фронту."
А якщо серйозно, то я задумався, чи не взяти місто герой в подвійне кільце, але не кавалірок, а повноцінних однокімнатних, і почати знову з Бучі. Після ремонту, 3 кавалірки мають генерити в рік 6куе. За 2,5 року (якщо підклюти до генерації кеша цоколь, за 2 роки) мають нагенерити 1к.
Востаннє редагувалось flyman в Пон 14 вер, 2020 15:43, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:Раньше прошаройопився на роботі день з 9 до 5, прийшов додому, плюхнув на діван з півасіком: "я пахал і я устал". А тепер домашні бачать що ти цілий день прошаройопився і відмазки для тєліка під півасік нема: "давай работай по дому, шаройопщік, я тобі не наймичка".
Якось так.
Це чиє життя ти описуєш? Явно не своє... Сусіда з 1го поверху?