Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Сижу и думаю: зарезать под ноль кредитный лимит в Привате или нет? На все его дурацкие акции последних месяцев я не ведусь. Кредиток в других банках хватает. Карта Привата уже 9-й месяц пылится на полке (рядом с картой А-банка, кстати). Зачем мне его держать? На всякий случай? Так увеличивает же кредитную нагрузку...
Искатель написав:Зачем мне его держать? На всякий случай? Так увеличивает же кредитную нагрузку...
Після акції про стейки і розборками з #зеленелайно не хочеться ні в яких акціях приймати участь від даного банку. Тримав Універсальну картку тут чисто через те що є знайомі, які користуються тільки Приватом і їм на інші банки гроші перекинути була б комісія. І раз в пару місяців з Привата накоплені кошти СЕПом за 3 грн перекидував в інший банк. А тепер, коли ввели комісію на СЕП то взагалі пропав сенс в даних "махінаціях"... Можливо закрию скоро...
Искатель написав:Зачем мне его держать? На всякий случай? Так увеличивает же кредитную нагрузку...
Після акції про стейки і розборками з #зеленелайно не хочеться ні в яких акціях приймати участь від даного банку. Тримав Універсальну картку тут чисто через те що є знайомі, які користуються тільки Приватом і їм на інші банки гроші перекинути була б комісія. І раз в пару місяців з Привата накоплені кошти СЕПом за 3 грн перекидував в інший банк. А тепер, коли ввели комісію на СЕП то взагалі пропав сенс в даних "махінаціях"... Можливо закрию скоро...
Я не говорю: совсем закрыть. Мне тоже часто бросают деньги именно на карту Привата (традиция, удобно!). Речь именно о том, чтобы отказаться от приватовского кредлимита.