Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 565566567568569 ... 1050>
Повідомлення Додано: Сер 07 жов, 2020 15:46

Інвестувати зараз чи після виборів?

Долярчик написав:
  bass написав:Підшуковую квартири під інвестицію, перепродаж чи оренда. Підкажіть чи варто бетонуватись зараз, чи може варто перечекати вибори/зиму, бо на весну кризу віщують.

Пройшовся по забудовникам - хороші пропозиції розмітають на очах.

Спокушає Avalon Yard, двохкімнатні, ніби хайповий забудовник/локація. В Авалоні на Чорновола бачив що оренда доходила до 600 баксів за однушку. Також розглядаю Містечко Підзамче, і локацію Новий Львів/Персенківка(ЖК Вільне Місто/ЖК Софіївка). Там ніби перспективний район, буде прикольно коли добудують.

Тут так рідко обговорюють те, чи інше ЖК - а ця гілка, якраз була і створена для того, щоб "перемивати всі кісточки" різним забудовникам і їхнім ЖК! :mrgreen:
От давайте почнемо з Містечко Підзамче!
Плюси:
1) Відносно затишне місце і близько до рейкового транспорту(привіт Флаю) :D і не на окраїні.("середня"локація)
2) Відносно смачні ціни.

Мінуси:
1) Слабка транспортна розв'язка(крім 1 частини ЖК, та що ближче Епіку - то нормально, близько АС2)
2) Садочки/школи -?
3) Цей забудовник ЗАВЖДИ затягує терміни здачі!(можна спокійно додавати пів року, чи рік, щоб потім дуже не злитись) :mrgreen:
4) Ну і мурашник-мурашником/конкуренція буде високою/ - але де зараз немає наліплених ЖК за адекватну ціну в +/- нормальній локації?

п. с.
Може хтось ще так накидає "+" і "-" по інших ЖК?

Дякую за відповідь. Я так розумію інші учасники форуму не бажають дискутувати на рахунок куди інвестувати,оскільки зараз не зрозумілий час і варто почекати?

Я новачок на форумі, проте хочу попросити конструктиву.
bass

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 жов, 2020 18:24

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Взяв Білий Шоколад. Ціна норм. Подобається що там котельня на будинок, а не котел в квартирі, а також те що кухня-студія. Взагалі не розумію чому у Львові так багато новобудов без кухні-студії. До розташування можуть бути питання, але думаю все ж краще за схожі комплекси посеред промислових підприємств. На разі там поряд ліс, ну і все більш менш поряд.
ihorko_lviv

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 жов, 2020 21:51

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

bass написав:Я так розумію інші учасники форуму не бажають дискутувати

Нажаль, цей форум складається лише з пару десятків людей, хоч тут багатотисячні перегляди ;)
І більшості форумчан, байдужі питання/проблеми інших.

А особисто моя думка, що-до "інвестувати зараз, чи...?" - то чим більше затягуєте з тим, тим менший буде вибір квартир!
Це вже перевірено свого часу, коли ганяв по різних ВП і підбирав собі квартиру.

Бо, подорожчати, навряд, чи подорожчає, навіть, до Нового року! (ну, хіба по мірі будівництва/зростання готовності його)
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 жов, 2020 22:48

ihorko_lviv написав:Взяв Білий Шоколад. Ціна норм. Подобається що там котельня на будинок, а не котел в квартирі, а також те що кухня-студія. Взагалі не розумію чому у Львові так багато новобудов без кухні-студії. До розташування можуть бути питання, але думаю все ж краще за схожі комплекси посеред промислових підприємств. На разі там поряд ліс, ну і все більш менш поряд.

Бiлий шоколад у Бiлогородцi? Якi переваги котельнi перед котлом у квартирi?
lejko_vit

Подякували: 32 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 жов, 2020 23:46

ihorko_lviv написав:Взяв Білий Шоколад.
Подобається що там котельня на будинок, а не котел в квартирі

Тоді готуйтесь 1-2р. платити за сусідів ;) Тарифи будуть спочатку "казкові" ;)

п. с.
Ітіть-колотіть! :)
Глянув розташування - вибачайте, але то в дупі Підголоска і то аж в самій дірочці :mrgreen:

А так - та, ціна нормальна! :D
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 жов, 2020 08:43

ihorko_lviv написав:Взяв Білий Шоколад. Ціна норм. Подобається що там котельня на будинок, а не котел в квартирі, а також те що кухня-студія. Взагалі не розумію чому у Львові так багато новобудов без кухні-студії. До розташування можуть бути питання, але думаю все ж краще за схожі комплекси посеред промислових підприємств. На разі там поряд ліс, ну і все більш менш поряд.

1. Гетто, ціна відповідна
2. Котельня - це рідкісне гівно, лише ІО :lol: Ви ще заціните.... :mrgreen:
3. Кухня-студія - усі смороди від варіння/готування по тій чарівній студії, просмерджуються меблі, штори, геть усе :oops:
4. Там заплановано будувати ще кілька термітників.
5. Навіть уявити собі не міг, що після усіх викривань, що діється на Малоголосківський, ще є інвестори у цей "неймовірний" район. :shock:
6. Якщо купували собі - мої співчуття, якщо під оренду - успіхів у пошуку клієнтів 8)
Востаннє редагувалось jump в Чет 08 жов, 2020 09:58, всього редагувалось 1 раз.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1318 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 жов, 2020 10:00

lejko_vit написав:

Бiлий шоколад у Бiлогородцi? Якi переваги котельнi перед котлом у квартирi?

Львів. Під Голоском.
Переваги: нема газу в будинку. Більш безпечно. Відповідно вже передбачено більшу потужність електромережі, можна ставити індукційну плиту. Котел і газові труби не займають місце в квартирі. Як правило забудовники ставлять котли невисокої якості, не потрібно змінювати і обслуговувати.
ihorko_lviv

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 жов, 2020 10:05

Долярчик написав:
  ihorko_lviv написав:Взяв Білий Шоколад.
Подобається що там котельня на будинок, а не котел в квартирі

Тоді готуйтесь 1-2р. платити за сусідів ;) Тарифи будуть спочатку "казкові" ;)

п. с.
Ітіть-колотіть! :)
Глянув розташування - вибачайте, але то в дупі Підголоска і то аж в самій дірочці :mrgreen:

А так - та, ціна нормальна! :D

Там лічильник тепла на вході в квартиру.
А що вважається не дупа Підголоска? Там все досить компактно. Ближче до лісу, трохи далі від Варшавської. Ну пройтись 10 хв замість 5 то ніби невелика проблема і здоровіше.
ihorko_lviv

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 жов, 2020 10:12

Долярчик написав:
  bass написав:Я так розумію інші учасники форуму не бажають дискутувати

Нажаль, цей форум складається лише з пару десятків людей, хоч тут багатотисячні перегляди ;)
І більшості форумчан, байдужі питання/проблеми інших.

А особисто моя думка, що-до "інвестувати зараз, чи...?" - то чим більше затягуєте з тим, тим менший буде вибір квартир!
Це вже перевірено свого часу, коли ганяв по різних ВП і підбирав собі квартиру.

Бо, подорожчати, навряд, чи подорожчає, навіть, до Нового року! (ну, хіба по мірі будівництва/зростання готовності його)

Та це зрозуміло.. Просто на дворі ніби кризу пророкують, думаю чи перекупи не будуть скидувати нижче ринку,бо їм живі гроші треба буде. Те саме і забудовники, чи не будуть під Новий рік скидки робити
bass

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 жов, 2020 10:17

jump написав:

1. Гетто, ціна відповідна
2. Котельня - це рідкісне гівно, лише ІО :lol: Ви ще заціните.... :mrgreen:
3. Кухня-студія - усі смороди від варіння/готування по тій чарівній студії, просмерджуються меблі, штори, геть усе :oops:
4. Там заплановано будувати ще кілька термітників.
5. Навіть уявити собі не міг, що після усіх викривань, що діється на Малоголосківський, ще є інвестори у цей "неймовірний" район. :shock:
6. Якщо купували собі - мої співчуття, якщо під оренду - успіхів у пошуку клієнтів 8)

1. Не сильно високоповерхові будинки з внутрішнім двориком це вважається гетто у Львові?....хм...може я щось пропустив в плані хороших ЖК у Львові.
2. В мене є квартира і з ІО і з котельнею (не в Україні правда). Ну ІО таке. Вже і вибух був в будинку і 104 їздить регулярно.
3. Ага. На кухні треба закрити жінку і хай там варить собі і закрутки закриває. Є така думка. Але можна і по іншому. Скажу тільки що в Європі зараз лише кухні-студії, інших варіантів нема.
4. Заплановано. Не сперечаюсь. Надіюсь і інфраструктуру підтягнуть.
5. В чому викривання? Школи нема чи заїзду? А де є школа? в ЖК Пасічний чи в Парус Смарт, чи може в Авалон на Зеленій. То я дивлюсь в тому ціновому діапазоні. Знову таки більшість альтернатив або біля заводів або між ними.
6. Брав не для себе. Дякую.
ihorko_lviv

Профіль

#<1 ... 565566567568569 ... 1050>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість