|
|
![]() Живу коли приїжджаю у Львів. Тому одним з основних критеріїв було близькість до центру. Ну я говорю з точки зору ціни що важливо для інвестицій.
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!знайомі також "інвестували у близкість до центру" ![]() тепер кленуть щодня, ні заїхати ні виїхати, дітей до школи і садочка, самим на роботу, на 2 години раніше потрібно збиратись, приїжджають пізно, замантелепані від тих корків. Довкола голий бетон і нові черги "британської мрії", машину немає де поставити, ел.енергі. вибиває постійно (ріел не розрахував потужність на ту кількість житла). Тепер у центр ні ногою! Лише за місто, їдуть і моляться щовихідних, що виїхали з того дупла... ![]() ![]()
проблема центру і "за містом" не нова і є всюди. на все є свій попит. якщо вони брали на етапі будівництва, то все-таки в Британії ціни також зросли. Можуть продати і купити в іншому місці. Але зараз дороблять Шевченка, добудують ЖК і стане веселіше. Школи в тому районі є, Сільпо, кафе через дорогу, парки в пішій доступності, центр недалеко. І вже не все так однозначно. Проблеми в Семицвіті схожі. Ну десь чуть трохи краще. Але основне перепланували ЖК і натулили додаткових будинків перед вступом в силу нових ДБН.
![]()
вбухали купу бабла, не вийде за те продати... втратили купу часу через несвоєчасну здачу будинку в експлуатацію, а потім ще й перманентні проблеми із підключенням. "розважаються" тепер так: щомісяця на тиждень втікають до батьків у село, подихати свіжим повітрям із омріяних прицентрових нетрів ![]() як добудують, те все, що планують хоча б від Янівського цвинтаря і до ц.Анни - там буде справді набагато "веселіше" ![]() ![]() фото до ремонту дороги ![]() ![]() з одного боку рожеві британські мрії, з іншого яскрава колористика семицвіту ![]() читав відгуки: "Євро-трущоби. Вчора був в ВБ, то воно все зливається в якийсь суцільний бетон, якийсь такий ще ракурс вийшов, треба буде зганяти і сфоткати той момент. І це в пішому доступі до центру, півтора км до Ратуші. Ці термітники нівелюють яку-неяку, але цінність району. Там можна, і треба було будувати дорожчі проекти, здорожчуючи все навколо. Натомість заселяться жлоби, які будуть жити один на одному, проте з виглядом на ратушу" "Видів на Ратушу там, боюся, не буде. Будуть види одне одному у вікно..." "Друзі мають кілька квартир там. Кажуть що на фото гарне, а в реалі якість низька, стіни тонкі, при ремонті бачили через дірку квартиру сусідів. шумка між сусідами відсутня, все чути" "великі будівлі з страшним фасадом, страшно пофарбовані в паскудних кольорах. Львів заслуговує кращої архітектури." Ваші відчуття і почуття? ![]() ![]() Ой...от про жлобів абідна було...да...аж до сліз ![]() Ну в сухому залишку зараз там будинок зі здачею через два роки продають дорожче ніж я купив. Не знаю...може копіювати ту ратушу в інші райони щоб там дорожче продавалось...чи показувати коментарі покупцям, бо вони не в курсі. Зараз період такий в Україні, будують ось так. Років через 20-30 буде по-іншому надіюсь.
![]()
Ви не зрозуміли питання Це Ваша справа, тих, хто там купили і купують далі Які Ваші враження від самої якості робіт, шумоізоляції, зручності, паркінгу, озеленення і усього того, що дає/не дає можливість нормально жити у ЖК. Якщо я правильно розумію, Ви там рідко буваєте, оскільки постійно за кордоном? І ще питання: чи не плануєте на постійно за кордон і чи продаватимете з кінцями Ваші квартири у Львові? П.С. Колега жив трішки нижче від Вас, у гарному польському будинку. Але його просто вкурвив той постійний трафік/шум/корки/сморід/йому була по барабану близкість до центру ![]() ![]()
До якості робіт особливих зауважень не було. Вікна не продуває, зиму відстояли нормально, якихось проблем не помітив. Дірок у стінах також не помітив. Котел не найгірший, але десь нижче середнього мабуть. Майже у всіх потрібно було замінити один з датчиків, а далі ніби норм. Працює. З однієї сторони в квартирі я робив додаткову шумоізоляцію. З іншої там міжбудинкова стіна, ще з іншої там ідуть комунікації. Нема щоб я чув там якісь розмови чи телевізор в іншій квартирі. Було чути коли в сусідній квартирі включали музику на повну потужність, але то вже чуло пів будинку, там вже ніяка шумоізоляція не допоможе. Паркінгу на разі вистачає, але знову таки не всі живуть ще. Є шлагбаум для нашого будинку, але там нюанси з переплануванням ЖК і в іншого будинку фактично парковку забрали під ще один будинок, тому ясно наш будинок тепер не хоче віддавати свою парковку як було початково задумано. Внутрішній дворик зробили, виглядає все ок. Є консьєрж в будинку, камери. Загалом я на разі покупкою задоволений. Я брав якраз щоб приїжджати до Львова, потусити з друзями, тому локація біля центру якраз підходить. Крім того якраз там знову таки кухня-студія, що робить однокімнатну квартиру двокімнантною. Добре коли з дітьми приїжджаємо. Жити так постійно звичайно трохи незручно, а на короткий час якраз ок. Ну і через локацію планую здавати з часом подобово. На разі очікую отримати 5-7% річних від квартир. Отримати такі відсотки без вищого ризику в іншому місці складно. Тому побачу як буде ситуація розвиватись і чи продавати чи ще купляти.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|