Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
ihorko_lviv написав:Подобається що там котельня на будинок, а не котел в квартирі, а також те що кухня-студія.
Это почти, тоже самое, что ЦО и может быть даже дороже ЦО со счетчиком тепла на дом. А если еще и соседи начнут втихаря делать теплый пол, а счетчики тепла на квартиру ставить никто не будет, то это вообще "хорошо" будет. Не забываейте - это включение котла по графику, а не когда вам стало холодно. А также могут на лето отключать совсем и горячую воду надо бойлером греть. То что мне рассказывал товарищ про котел у них в новострое, то я бы такое не хотел.
ihorko_lviv написав:Взяв Білий Шоколад. Ціна норм. Подобається що там котельня на будинок, а не котел в квартирі, а також те що кухня-студія. Взагалі не розумію чому у Львові так багато новобудов без кухні-студії. До розташування можуть бути питання, але думаю все ж краще за схожі комплекси посеред промислових підприємств. На разі там поряд ліс, ну і все більш менш поряд.
Бiлий шоколад у Бiлогородцi? Якi переваги котельнi перед котлом у квартирi?
Львів. Під Голоском. Переваги: нема газу в будинку. Більш безпечно. Відповідно вже передбачено більшу потужність електромережі, можна ставити індукційну плиту. Котел і газові труби не займають місце в квартирі. Як правило забудовники ставлять котли невисокої якості, не потрібно змінювати і обслуговувати.
ставите себе электроотопление и не имеете проблем вообще никаких, я вот имею ИО, но уже второй год буду отапливаться электробатареями, намного проще и чем газовое, в том году было даже дешевле - в этом посмотрим на цену газа, может и газом погреюсь, но пока включил электро - хотя оно еще не включается и так тепло в квартире (терморегуляторы в каждом помещении за этим следят).
ihorko_lviv написав:Подобається що там котельня на будинок, а не котел в квартирі, а також те що кухня-студія.
Это почти, тоже самое, что ЦО и может быть даже дороже ЦО со счетчиком тепла на дом. А если еще и соседи начнут втихаря делать теплый пол, а счетчики тепла на квартиру ставить никто не будет, то это вообще "хорошо" будет. Не забываейте - это включение котла по графику, а не когда вам стало холодно. А также могут на лето отключать совсем и горячую воду надо бойлером греть. То что мне рассказывал товарищ про котел у них в новострое, то я бы такое не хотел.
Лічильник на вхід в квартиру є. Отже я можу включити опалення коли я хочу. Також нагадаю що в Україні заборонили газ в будинках вище 3 поверхів. Тому автономні котельні це нова реальність. В Європі час індивідуальних котлів в квартирі пройшов ще в минулому столітті. Зараз лише котельні. Так зручніше.
ol_zy написав:ставите себе электроотопление и не имеете проблем вообще никаких, я вот имею ИО, но уже второй год буду отапливаться электробатареями, намного проще и чем газовое, в том году было даже дешевле - в этом посмотрим на цену газа, может и газом погреюсь, но пока включил электро - хотя оно еще не включается и так тепло в квартире (терморегуляторы в каждом помещении за этим следят).
Трохи збочення якесь виходить. Для чого мені щось ще ставити якщо можна просто повернути ручку на батареї?! А небезпека газу нікуди не зникає. Якщо вибух в сусідів, то зачепить. А від чадного газу переважно задихаються сусіди вище. Єдиний мінус котельні може це ціна опалення. Побачу що там буде виходити. Ну знову таки, за комфорт доводиться платити.
ihorko_lviv написав:Лічильник на вхід в квартиру є. Отже я можу включити опалення коли я хочу.
Не когда захотите, а когда котельную запустят - от такой нюанс. То что счетчики - это хорошо. А точно счетчики тепла? Или просто счетчики воды? У товарищи просто воды и на них забили и всем выставляют поровну, живешь/не живешь, пользуешься/не пользуешься...
ihorko_lviv написав:Також нагадаю що в Україні заборонили газ в будинках вище 3 поверхів. Тому автономні котельні це нова реальність.
Это уже отменили вроде как и уже вроде год как начала подключать опять.
ihorko_lviv написав:Лічильник на вхід в квартиру є. Отже я можу включити опалення коли я хочу.
Не когда захотите, а когда котельную запустят - от такой нюанс. То что счетчики - это хорошо. А точно счетчики тепла? Или просто счетчики воды? У товарищи просто воды и на них забили и всем выставляют поровну, живешь/не живешь, пользуешься/не пользуешься...
Точно. В договорі прописано тепловий лічильник. В мене зараз котельня в ЖК і вона звичайно весь час працює оскільки від неї іде гаряча вода. І опалення можу хоч літом включати. Надіюсь в Білому Шоколаді буде так само. Інакше було б нелогічно, ну але треба враховувати українські реалії.
ol_zy написав:
ihorko_lviv написав:Також нагадаю що в Україні заборонили газ в будинках вище 3 поверхів. Тому автономні котельні це нова реальність.
Это уже отменили вроде как и уже вроде год как начала подключать опять.
Фінмоніторинг на сьогоднішній день? При оплаті готівкою 300-350 тис гривень хтось платив? Цікавляться походженням грошей? Чи реально все що нижче 400 тис. пропускають без зайвих питянь?