Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 568569570571572 ... 1054>
Повідомлення Додано: Нед 11 жов, 2020 14:14

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

ihorko_lviv написав:Подобається що там котельня на будинок, а не котел в квартирі, а також те що кухня-студія.

Это почти, тоже самое, что ЦО и может быть даже дороже ЦО со счетчиком тепла на дом. А если еще и соседи начнут втихаря делать теплый пол, а счетчики тепла на квартиру ставить никто не будет, то это вообще "хорошо" будет. Не забываейте - это включение котла по графику, а не когда вам стало холодно. А также могут на лето отключать совсем и горячую воду надо бойлером греть. То что мне рассказывал товарищ про котел у них в новострое, то я бы такое не хотел.
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 жов, 2020 14:22

ihorko_lviv написав:
  lejko_vit написав:
  ihorko_lviv написав:Взяв Білий Шоколад. Ціна норм. Подобається що там котельня на будинок, а не котел в квартирі, а також те що кухня-студія. Взагалі не розумію чому у Львові так багато новобудов без кухні-студії. До розташування можуть бути питання, але думаю все ж краще за схожі комплекси посеред промислових підприємств. На разі там поряд ліс, ну і все більш менш поряд.

Бiлий шоколад у Бiлогородцi? Якi переваги котельнi перед котлом у квартирi?

Львів. Під Голоском.
Переваги: нема газу в будинку. Більш безпечно. Відповідно вже передбачено більшу потужність електромережі, можна ставити індукційну плиту. Котел і газові труби не займають місце в квартирі. Як правило забудовники ставлять котли невисокої якості, не потрібно змінювати і обслуговувати.

ставите себе электроотопление и не имеете проблем вообще никаких, я вот имею ИО, но уже второй год буду отапливаться электробатареями, намного проще и чем газовое, в том году было даже дешевле - в этом посмотрим на цену газа, может и газом погреюсь, но пока включил электро - хотя оно еще не включается и так тепло в квартире (терморегуляторы в каждом помещении за этим следят).
ol_zy

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 жов, 2020 14:45

ol_zy написав:
  ihorko_lviv написав:Подобається що там котельня на будинок, а не котел в квартирі, а також те що кухня-студія.

Это почти, тоже самое, что ЦО и может быть даже дороже ЦО со счетчиком тепла на дом. А если еще и соседи начнут втихаря делать теплый пол, а счетчики тепла на квартиру ставить никто не будет, то это вообще "хорошо" будет. Не забываейте - это включение котла по графику, а не когда вам стало холодно. А также могут на лето отключать совсем и горячую воду надо бойлером греть. То что мне рассказывал товарищ про котел у них в новострое, то я бы такое не хотел.

Лічильник на вхід в квартиру є. Отже я можу включити опалення коли я хочу.
Також нагадаю що в Україні заборонили газ в будинках вище 3 поверхів. Тому автономні котельні це нова реальність.
В Європі час індивідуальних котлів в квартирі пройшов ще в минулому столітті. Зараз лише котельні. Так зручніше.
ihorko_lviv

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 жов, 2020 14:53

ol_zy написав:ставите себе электроотопление и не имеете проблем вообще никаких, я вот имею ИО, но уже второй год буду отапливаться электробатареями, намного проще и чем газовое, в том году было даже дешевле - в этом посмотрим на цену газа, может и газом погреюсь, но пока включил электро - хотя оно еще не включается и так тепло в квартире (терморегуляторы в каждом помещении за этим следят).

Трохи збочення якесь виходить. Для чого мені щось ще ставити якщо можна просто повернути ручку на батареї?! А небезпека газу нікуди не зникає. Якщо вибух в сусідів, то зачепить. А від чадного газу переважно задихаються сусіди вище.
Єдиний мінус котельні може це ціна опалення. Побачу що там буде виходити. Ну знову таки, за комфорт доводиться платити.
ihorko_lviv

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 жов, 2020 15:00

ihorko_lviv написав:Лічильник на вхід в квартиру є. Отже я можу включити опалення коли я хочу.

Не когда захотите, а когда котельную запустят - от такой нюанс. То что счетчики - это хорошо. А точно счетчики тепла? Или просто счетчики воды? У товарищи просто воды и на них забили и всем выставляют поровну, живешь/не живешь, пользуешься/не пользуешься...
  ihorko_lviv написав:Також нагадаю що в Україні заборонили газ в будинках вище 3 поверхів. Тому автономні котельні це нова реальність.

Это уже отменили вроде как и уже вроде год как начала подключать опять.
ol_zy

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 жов, 2020 15:50

ol_zy написав:
  ihorko_lviv написав:Лічильник на вхід в квартиру є. Отже я можу включити опалення коли я хочу.

Не когда захотите, а когда котельную запустят - от такой нюанс. То что счетчики - это хорошо. А точно счетчики тепла? Или просто счетчики воды? У товарищи просто воды и на них забили и всем выставляют поровну, живешь/не живешь, пользуешься/не пользуешься...

Точно. В договорі прописано тепловий лічильник.
В мене зараз котельня в ЖК і вона звичайно весь час працює оскільки від неї іде гаряча вода. І опалення можу хоч літом включати.
Надіюсь в Білому Шоколаді буде так само. Інакше було б нелогічно, ну але треба враховувати українські реалії.

ol_zy написав:
  ihorko_lviv написав:Також нагадаю що в Україні заборонили газ в будинках вище 3 поверхів. Тому автономні котельні це нова реальність.

Это уже отменили вроде как и уже вроде год как начала подключать опять.

Ага. Ну може. Значить ще не час.
ihorko_lviv

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 жов, 2020 18:18

V2 написав:
  flyman написав:Оренда десь 6 тис грн +

Яка річна дохідність виходить?

Поки що ніяка.
Голий бетон грубо 2Фонда.
Здача у 2022, а ще ремонт.
Ніхто не знає майбутнього.
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 11 жов, 2020 18:42

flyman написав:
  V2 написав:
  flyman написав:Оренда десь 6 тис грн +

Поки що ніяка.

Тоді звідки цифірь 6 тис грн + намалювалась?
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 жов, 2020 19:45

Квесторе_поверніться написав:
  flyman написав:
  V2 написав:

Поки що ніяка.

Тоді звідки цифірь 6 тис грн + намалювалась?

Для альтернативно обдарованих:
https://m.olx.ua/uk/nedvizhimost/kvarti ... nat/bucha/
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 11 жов, 2020 20:18

Фінмоніторинг на сьогоднішній день?
При оплаті готівкою 300-350 тис гривень хтось платив?
Цікавляться походженням грошей?
Чи реально все що нижче 400 тис. пропускають без зайвих питянь?
ZeroLviv

Профіль

#<1 ... 568569570571572 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Investor_K і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор