|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 14 жов, 2020 13:49
Цена 120 к с ремонтом является хорошим предложением для НЛ, как на сегодня, видимо поэтому такие предложения быстро уходят. Похожие цены есть в соседних домах, типа Новопечерский двор, или называемая тут общажка на Бендукидзе, но они уровнем ниже.
-
Бывалый
-
-
- Подякував: 533 раз.
- Подякували: 537 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 жов, 2020 13:49
Тут кажуть нема дорожаю, почитавши Василя з Рівного розумієш, що не тільки хабарники можуть собі дозволити викласти за однуху 120-150 кує. Сумно, але буде дорожчати.
-
remark
-
-
- Подякував: 176 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 жов, 2020 14:07
remark написав:почитавши Василя з Рівного розумієш, що не тільки хабарники можуть собі дозволити викласти за однуху 120-150 кує.
То не я, а мій син  Просто він раб на галері з червоними очима (програміст рівня middle) 
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7014 раз.
- Подякували: 3173 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Сер 14 жов, 2020 14:26
Василь-Рівне написав: з бюджетом так і вийшло, бо планували 80К, але коли побували на пр.Лобановського - єдина квартира яка сподобалась, але рух авто, шум, якийсь інтуїтивний дискомфорт, а тут бац НЛ - Швейцарія, або малахіт мінімісто в центрі і відразу були вимушені самовільно підняти цінник на 50% 
А спонсор этого праздника - вы, или сын? ))) remark написав:Тут кажуть нема дорожаю, почитавши Василя з Рівного розумієш, що не тільки хабарники можуть собі дозволити викласти за однуху 120-150 кує. Сумно, але буде дорожчати.
Хоспадя, какая чушь  Вам не стыдно писать такое на финансовом форуме? Спрос - это производная не только доходов, но и желания потреблять! За прошедшее десятилетие миллионеров в мире стало в 2,2 раза больше, а миллиардеров - в 2,6 раз больше. Но ценники на Бентли, Роллс-Ройсы и пр. роскошь почему-то без изменений... Даже если принять на веру ваш аргумент о том, что у большего числа людей появилось 120-150к на однушку в Киеве, то с другой стороны - и предложение возросло уж точно в не меньшей степени. Посмотрите на те же НЛ - сколько их настроили, не вспоминая уже про десятки других проектов. А если принять во внимание падение доходов бизнеса, коллапс целых индустрий и обвал занятости, происходящий на наших глазах - это все менее существенно, чем единственный пример Василя?  Вы в адеквате, или уже начали праздновать?
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Сер 14 жов, 2020 14:28
Василь-Рівне написав: remark написав:почитавши Василя з Рівного розумієш, що не тільки хабарники можуть собі дозволити викласти за однуху 120-150 кує.
То не я, а мій син  Просто він раб на галері з червоними очима (програміст рівня middle) 
Дивно те, що зараз рух IT-ників з центру у передмістя (є багато таких знайомих). Навіщо жити в центрі на ремоуті? По питанню порадив би не купляти на хаях, а пересидіти до літа 2021 в оренді в районі майбутньої купівлі, звикнути до чадного газу, шуму ітд.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1453 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 14 жов, 2020 14:30
remark написав:Тут кажуть нема дорожаю, почитавши Василя з Рівного розумієш, що не тільки хабарники можуть собі дозволити викласти за однуху 120-150 кує. Сумно, але буде дорожчати.
Не думаю. Основоположники тотал пи$дет$а и самые придирчивые квартиросъёмщики не лгали, когда выкладывали простыни графиков,таблиц отчётности и обоснований, шо монолиту край себестоимости 300уе/метр с землёй и модным МОПом. За 150 можно будет скоро купить стоЯк! И не только под аренду. ПыСы Главному пророку: Цена прелести на Минской 300уе за метр минус пять Камазов по расценкам Эйра разломать и вывезти хлам! Дайте людям с серъёзными накоплениями наконец то пожить в Киеве! Не будьте жлобьём!
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 жов, 2020 14:36
zРадио написав:За прошедшее десятилетие миллионеров в мире стало в 2,2 раза больше, а миллиардеров - в 2,6 раз больше. Но ценники на Бентли, Роллс-Ройсы и пр. роскошь почему-то без изменений...
Вы непонимаете, Бентли, Роллс-Ройсы могут произвести сколько угодно, а вот количество квартир на КРЖН - постоянная величина, поэтому только дорожает. 
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1453 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 14 жов, 2020 14:36
BIGor написав:Дивно те, що зараз рух IT-ників з центру у передмістя (є багато таких знайомих). Навіщо жити в центрі на ремоуті? По питанню порадив би не купляти на хаях, а пересидіти до літа 2021 в оренді в районі майбутньої купівлі, звикнути до чадного газу, шуму ітд.
Всі люди різні,а мій то ... взагалі мовчу. Він і так живе в центрі Вінниці в турецькому кварталі з вікнами на всю стіну, але особливого шуму, газу я ні там, ні в столиці на НЛ, ні у малахіті не відчував, а на Сікорського там взагалі чисте і свіже повітря, принаймні мені так здалося. Щодо вартості, то мені також видається, що ціна 3К за квадрат дещо завищена і може знизиться до 2,5К, але я не фахівець, це чисто інтуїтивно, тому і питаю тут думку більш просунутих у цих питаннях форумчан.
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7014 раз.
- Подякували: 3173 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Сер 14 жов, 2020 15:11
BIGor написав: zРадио написав:За прошедшее десятилетие миллионеров в мире стало в 2,2 раза больше, а миллиардеров - в 2,6 раз больше. Но ценники на Бентли, Роллс-Ройсы и пр. роскошь почему-то без изменений...
Вы непонимаете, Бентли, Роллс-Ройсы могут произвести сколько угодно, а вот количество квартир на КРЖН - постоянная величина, поэтому только дорожает. 
Та да))) Ведь построить технологичный завод и подготовить для него инженеров - задача во много раз легче, чем типовую 25-30-этажку выгнать Вообще, мне новые новолипки (извиняюсь на тавтологию - однотипные свечки последних лет) уж очень напоминают троещинский архитектурный "ансамбль", только с разницей в 3 десятка лет...
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Сер 14 жов, 2020 15:37
zРадио написав: BIGor написав: zРадио написав:За прошедшее десятилетие миллионеров в мире стало в 2,2 раза больше, а миллиардеров - в 2,6 раз больше. Но ценники на Бентли, Роллс-Ройсы и пр. роскошь почему-то без изменений...
Та да))) Ведь построить технологичный завод и подготовить для него инженеров - задача во много раз легче, чем типовую 25-30-этажку выгнать Вообще, мне новые новолипки (извиняюсь на тавтологию - однотипные свечки последних лет) уж очень напоминают троещинский архитектурный "ансамбль", только с разницей в 3 десятка лет...
Это строят для тех у кого зажила трещина.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1