Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman писал(а):До речі, так як відпала потреба у користування ШРТ та іншим громадським транспортом, а літом закупився про запас одягом та взуттям на зиму, то в жовтні витрати "на життя" стали менші чим були до того. Думаю в листопаді, аналогічно буде.
Ну це Ви занадто скупились. С цим ковідом нахіба вам зимовий одяг та взуття? В магазин вискочити на 5 хвилин раз в неділю? По моїм розрахункам витрати десь залишились на місці, десь стало менше, десь більше.
flyman писал(а):До речі, так як відпала потреба у користування ШРТ та іншим громадським транспортом, а літом закупився про запас одягом та взуттям на зиму, то в жовтні витрати "на життя" стали менші чим були до того. Думаю в листопаді, аналогічно буде.
Ну це Ви занадто скупились. С цим ковідом нахіба вам зимовий одяг та взуття? В магазин вискочити на 5 хвилин раз в неділю? По моїм розрахункам витрати десь залишились на місці, десь стало менше, десь більше.
В мене вийшло +- на ціну проїного на електричку + проїзного на метро. А за ці зекономлені на громадському транспорті я ще літом зробив закупи літом одягу/взуття, але ще їм навіть не користувався.
Ще додав комуналь за цоколь і все одно менше сотки у.е.
Прохожий писал(а): кстати в Гвардейском осталось пару однушек по цене...тарам-парам...всего 74кгрн/м2 реально к дешевею...
Оптимизм продавцов Гвардейского, конечно, впечатляет. Преуступка там тоже в районе 2куе. Как-будто дом вот-вот сдадут...
1847$ метр (58.4к по 28.4) 46 метров
Мне многова-то, но если упаду с дуба, то могу взять.
Я очень извиняюсь за вопрос нескромный: Как сделать расчет дохода? ремонт делать не готов. по 3к можно будет продать?
3й этаж неликвид, в этом доме цена очень зависит от того видовая ли квартира думаю это па3куе тупо перепродать будет проблематично даже после ввода в эксплуатацию посему как сделать расчет дохода хз
а в общем ИМХО локация дома бомба, очень жалею что в свое время не влошился, можно было вскочить на моменте немного дороже па1куе за видовую)
В Німеччині вже другий раз з початку коронакризи кинули корона-премію від держави для підтримання штанців. 300+300 = 600. Здається дрібниці, а приємно.
hume писал(а):Во вторых не понятно с кем вы спорите о начале формирования низходящего тренда. Вам говорят о дорожае как о уже свершившемся факте, а экономическая ситуация в стране говорит, что скоро опять будет девал. Именно поэтому уже как год на ветке практически никто не сообщает о сделках с недвигой, все затаились.
ИМХО неправильный вывод не пишут конкретики потому что ветка из информационно-дискусионно-аналитической превратилась в овнометательную лично Я пока еще захожу по старой привычке, но все реже и реже