Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:До речі, так як відпала потреба у користування ШРТ та іншим громадським транспортом, а літом закупився про запас одягом та взуттям на зиму, то в жовтні витрати "на життя" стали менші чим були до того. Думаю в листопаді, аналогічно буде.
Ну це Ви занадто скупились. С цим ковідом нахіба вам зимовий одяг та взуття? В магазин вискочити на 5 хвилин раз в неділю? По моїм розрахункам витрати десь залишились на місці, десь стало менше, десь більше.
flyman написав:До речі, так як відпала потреба у користування ШРТ та іншим громадським транспортом, а літом закупився про запас одягом та взуттям на зиму, то в жовтні витрати "на життя" стали менші чим були до того. Думаю в листопаді, аналогічно буде.
Ну це Ви занадто скупились. С цим ковідом нахіба вам зимовий одяг та взуття? В магазин вискочити на 5 хвилин раз в неділю? По моїм розрахункам витрати десь залишились на місці, десь стало менше, десь більше.
В мене вийшло +- на ціну проїного на електричку + проїзного на метро. А за ці зекономлені на громадському транспорті я ще літом зробив закупи літом одягу/взуття, але ще їм навіть не користувався.
Ще додав комуналь за цоколь і все одно менше сотки у.е.
Мне многова-то, но если упаду с дуба, то могу взять.
Я очень извиняюсь за вопрос нескромный: Как сделать расчет дохода? ремонт делать не готов. по 3к можно будет продать?
3й этаж неликвид, в этом доме цена очень зависит от того видовая ли квартира думаю это па3куе тупо перепродать будет проблематично даже после ввода в эксплуатацию посему как сделать расчет дохода хз
а в общем ИМХО локация дома бомба, очень жалею что в свое время не влошился, можно было вскочить на моменте немного дороже па1куе за видовую)
В Німеччині вже другий раз з початку коронакризи кинули корона-премію від держави для підтримання штанців. 300+300 = 600. Здається дрібниці, а приємно.
hume написав:Во вторых не понятно с кем вы спорите о начале формирования низходящего тренда. Вам говорят о дорожае как о уже свершившемся факте, а экономическая ситуация в стране говорит, что скоро опять будет девал. Именно поэтому уже как год на ветке практически никто не сообщает о сделках с недвигой, все затаились.
ИМХО неправильный вывод не пишут конкретики потому что ветка из информационно-дискусионно-аналитической превратилась в овнометательную лично Я пока еще захожу по старой привычке, но все реже и реже