Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
невже це ЖК Ріел Сіті 15 будинків, 994 квартири біля будинків колія - буде зручно до Поляндії у випадку шухеру тікати, з іншого Лепи - закинете кішку і е/е задарма. Все по кІйосакі і всякому іншому фЕн-шУю
jump написав:біля будинків колія - буде зручно до Поляндії у випадку шухеру тікати, з іншого Лепи - закинете кішку і е/е задарма. Все по кІйосакі і всякому іншому фЕн-шУю
Ріел поки здасть в експлуатацію то 10 річна іпотека вже закінчиться
Зараз такий прикол що купити здану квартиру в Семицвіті дешевше ніж на котловані в забудовника, в тому ж семицвіті
dinozavrik написав:Зараз такий прикол що купити здану квартиру в Семицвіті дешевше ніж на котловані в забудовника, в тому ж семицвіті
У ЖК "Семицвіт" згідно першого плану було 15 будинків, зараз уже шурують 18-й...
навпроти ЖЖ "Велика Британія" було заплановано 7 будинків, 1321 квартира на одному з форумів: "Гостював в кєнта, який там хату знімає — троха треш. Балкони дві третіх балконів засклені, від будинка до будинка метрів 20, за вікном пейзаж з балконів і людей які лежать на балконах з ноутами."
шурують уже 7-му чергу Поруч від Я.Мудрого і до ц. Анни почали розчищати ділянку під черговий рІЕлівський термітник...
Колись писав, що деякий час назад жив в одній кам"яниці неподалік польского консульства.В будинку 9 квартир.Зара особи наближені до власника одного з інтернетпровайдерів розповсюдженого в центрі Львова викупили 4 квартири, та створили ініціативну групу по створенню ОСББ.Вчора проводили сбори.Поки власникам квартир , що лишились вдалося, цьому протидіяти.Коли побачив оголошення про створення ОСББ, думав жарт.Але трохи почитавши про можливості ОСББ мені стало зрощуміло, що воно створюється з метою вчт тиснути на мешканців, що не продали своїх квартир.Думаю за допомогою всановленням високого внеску за утримання квартир, можливо обов"язкових разових зборів , наприклад на ремонт даху , тощо ... Вчора було смішно спостерігати як після проведення сборів ,,власники" квартир пішли з подвір"я на вулицю під репліки людей , шо довший час живуть в цьому будинку:,,Чому вони тікають, а не йдуть до квартир якими володіють" Я розумію, що так просто це не закінчиться:( Пи.Си Долярчик може спасти спокійно його гіпсокартонова ,,прєлєсць"на Збоїщах нафіг нікому не цікава.
Bolt написав:Долярчик може спасти спокійно його гіпсокартонова ,,прєлєсць"на Збоїщах нафіг нікому не цікава.
Моя квіточка - ближче центру! А навколо - купа шкіл/садочків/супермаркетів/базарчик/Спартак/тролейбус/купа маршруток/трамвай дотягнуть за рік-два! Локація - казка! Взагалі, місце - казка! (поступитись може хіба що Анталії)
jump написав:У ЖК "Семицвіт" згідно першого плану було 15 будинків, зараз уже шурують 18-й...
То те, що між Шевченка і Золотою? Та там, взагалі, трешняк! Особливо ті будинки, які довкола оточені будинками і вид там тільки "в труселя сусідів"!!!
Дивлячись на такі справжні бетонні джунглі - розриває голову одне єдине питання - чому там не найнижчі ціни по місту? (чи взагалі, чому їх не роздають "безкоштовно" роботягам на комунальних підприємствах? )
Долярчик написав:Моя квіточка - ближче центру! А навколо - купа шкіл/садочків/супермаркетів/базарчик/Спартак/тролейбус/купа маршруток/трамвай дотягнуть за рік-два! Локація - казка! Взагалі, місце - казка! (поступитись може хіба що Анталії)
Підкину локацію для інвестицій - ЖК, Львів, Моринецька
Готовність (стан): підготовка до будівництва Початок будівництва: 2020 Здача в експлуатацію: 2022 В наявності: є вільні квартири або площі
Телефон: (068) 000-55-77, (067) 750-03-80
Поверховість: 9-16 Будинків: 2 Секцій: 4 Ліфтів на під'їзд: 2 https://novobudovy.com/novobudovy-lvova/morinecka Варіант бімба! Залізниця на захід, вчасно чкурнете при потребі або навпаки до киЙова-рівень піднімати , неймовірний транспортний вузол, кілька метрів до ВК№30 - будете ширкою приторговувати , все ж більший навар ніж кулічка/ланцухи/помки , їздити далеко не тра від хати, нах той пСихів і той контейнер, сіли на ровера "Україна" і помчали ціни - шара! ніц нікому не вогоріт, тіко виклали, біжіт до ВП