Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
protefiks1959 написав:... Нафтогаз просто сумел встроиться в П24, где алгоритм смены поставщика упрощенный, да и все.. Кста, сегодня оформил заявку на две квартиры
Qmezzo написав:Не понимаю до сих пор, как могут разные кампании прокачивать он газ по одной трубе?! Какая афера, где каждый хочет сделать из человека дурака
Мені раніше було якось не принципово яка там ціна на той газ, платіжку з 8.5 грн за куб вже отримував колись, але коли недавно побачив в "мого газзбуту" 8.80 а в інших по 6.33 то мені трохи пригоріло. Ну зробіть там десять копійок націнку собі, ну окей, двадцять. Та 50 коп теж в принципі байдуже. Але тут ДВА П'ЯТДЕСЯТ НА КОЖНОМУ КУБОМЕТРІ. І що найбільше боляче так те що старші люди які з тих чи інших причин без субсидії - вони будуть це платити зі своїх пенсій (та й субсидії доїтимуться теж непогано з бюджету). За що платити таку ціну і якому олігарху коли інші продають дешевше я не знаю і не дуже хочу знати. І жодна популістична наволоч яка по ящику постійно втирає про "достойні зарплати і пенсії людям" навіть не заікнулася про це говорити (принаймні досі не чув нічого на цю тему, повна тиша, проблеми ніби не існує)
В статье мягко говоря неправда. Меня они присоеденяли ровно 21 день, и это при том, что с документами был полный порядок. Потом сказали, что присоеденили, а на самом деле хренушки. После неоднократных жалоб мне присвоили лицевой счёт через полтора месяца. Просил годовой контракт, а присоединили на месячный. В общем бардак в этом нафтогазе ещё тот. Ещё раз убеждаюсь, что государство - худший управленец.
В П24 нет строки, куда вводить промо-код. Что делать? подать параллельно на сайте Нафтогаза? Впрочем, 50 пакетов-это фигня. Читаю вот про бардак в Нафтогазе и думаю, мот к другому подключиться? Повторюсь, что Нафто привлек только простотой подключения через П24 И еще:- переход к более дешевым поставщикам очень даже актуален в случае индивидуального газового отопления- у меня зимой 3-х комнатная сталинка берет до 260 кубов, (еда, горячая вода и отопление). Там, где газ потребляется только на еду...оно, как бэ и не существенно, хотя, канешна, гривен 500-600 в год сэкономится
nighthawk5 написав:Мені раніше було якось не принципово яка там ціна на той газ, платіжку з 8.5 грн за куб вже отримував колись, але коли недавно побачив в "мого газзбуту" 8.80 а в інших по 6.33 то мені трохи пригоріло. Ну зробіть там десять копійок націнку собі, ну окей, двадцять. Та 50 коп теж в принципі байдуже. Але тут ДВА П'ЯТДЕСЯТ НА КОЖНОМУ КУБОМЕТРІ. І що найбільше боляче так те що старші люди які з тих чи інших причин без субсидії - вони будуть це платити зі своїх пенсій (та й субсидії доїтимуться теж непогано з бюджету). За що платити таку ціну і якому олігарху коли інші продають дешевше я не знаю і не дуже хочу знати. І жодна популістична наволоч яка по ящику постійно втирає про "достойні зарплати і пенсії людям" навіть не заікнулася про це говорити (принаймні досі не чув нічого на цю тему, повна тиша, проблеми ніби не існує)
А еще в Нафтогазе можно было на год по 4,70 купить. Без предоплаты, разбить планируемое годовое потребление на 12 платежей и платить равными суммами 12 месяцев.