Українці перебігають від газзбутів до Нафтогазу

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1234>
Повідомлення Додано: Вів 17 лис, 2020 19:28

Мизантрóп написав:киевэнерджи молчит,видать вал киевлян))

зато личный кабинет обновили :P
Клаус

Подякував: 42 раз.
Подякували: 63 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лис, 2020 19:29

protefiks1959 написав:... Нафтогаз просто сумел встроиться в П24, где алгоритм смены поставщика упрощенный, да и все..
Кста, сегодня оформил заявку на две квартиры :mrgreen:

мимо акции можно пролететь - https://gas.ua/uk/home/promotion/aktsiya-gas-dlya-vas
Клаус

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лис, 2020 19:33

Мизантрóп написав:.. киевским квартирам пошла третья неделя,в П24 статус в обробатке :roll:

банк тормозит
я подавался 23окт, нафтогаз переключил 27 - и только 13 ноября в П24 в шаблонах появился счёт нафтогаза, там и новый ОР указан..
Клаус

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лис, 2020 19:39

Qmezzo написав:Не понимаю до сих пор, как могут разные кампании прокачивать он газ по одной трубе?! Какая афера, где каждый хочет сделать из человека дурака

Совсем тупой ?
Ratatui

Подякував: 119 раз.
Подякували: 737 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лис, 2020 21:36

Re: Українці перебігають від газзбутів до Нафтогазу

_Mykola_ написав:И, четким признаком что процесс пошел и Вы переключились с облгаза, следует звонок из облгаза с вопросом "а чего вы от нас ушли?"

У меня было еще смешнее - "а вы от нас уходите ? в Нафтогаз, да ? ну да, конечно... понятно". Я ржал от такого "вопроса" в трубку :)
LutsMan

Подякував: 212 раз.
Подякували: 265 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лис, 2020 21:53

То из страны, то из газзбутов - процесс вечного движения.
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2557 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2020 00:23

Мені раніше було якось не принципово яка там ціна на той газ, платіжку з 8.5 грн за куб вже отримував колись, але коли недавно побачив в "мого газзбуту" 8.80 а в інших по 6.33 то мені трохи пригоріло. Ну зробіть там десять копійок націнку собі, ну окей, двадцять. Та 50 коп теж в принципі байдуже. Але тут ДВА П'ЯТДЕСЯТ НА КОЖНОМУ КУБОМЕТРІ. І що найбільше боляче так те що старші люди які з тих чи інших причин без субсидії - вони будуть це платити зі своїх пенсій (та й субсидії доїтимуться теж непогано з бюджету). За що платити таку ціну і якому олігарху коли інші продають дешевше я не знаю і не дуже хочу знати. І жодна популістична наволоч яка по ящику постійно втирає про "достойні зарплати і пенсії людям" навіть не заікнулася про це говорити (принаймні досі не чув нічого на цю тему, повна тиша, проблеми ніби не існує)
nighthawk5

Подякував: 650 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2020 07:49

В статье мягко говоря неправда. Меня они присоеденяли ровно 21 день, и это при том, что с документами был полный порядок. Потом сказали, что присоеденили, а на самом деле хренушки. После неоднократных жалоб мне присвоили лицевой счёт через полтора месяца. Просил годовой контракт, а присоединили на месячный.
В общем бардак в этом нафтогазе ещё тот.
Ещё раз убеждаюсь, что государство - худший управленец.
deneg net

Подякував: 0 раз.
Подякували: 620 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2020 09:32

Клаус написав:мимо акции можно пролететь - https://gas.ua/uk/home/promotion/aktsiya-gas-dlya-vas
В П24 нет строки, куда вводить промо-код. Что делать? подать параллельно на сайте Нафтогаза? Впрочем, 50 пакетов-это фигня. Читаю вот про бардак в Нафтогазе и думаю, мот к другому подключиться? Повторюсь, что Нафто привлек только простотой подключения через П24
И еще:- переход к более дешевым поставщикам очень даже актуален в случае индивидуального газового отопления- у меня зимой 3-х комнатная сталинка берет до 260 кубов, (еда, горячая вода и отопление). Там, где газ потребляется только на еду...оно, как бэ и не существенно, хотя, канешна, гривен 500-600 в год сэкономится
protefiks1959

Подякував: 49 раз.
Подякували: 45 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2020 11:40

nighthawk5 написав:Мені раніше було якось не принципово яка там ціна на той газ, платіжку з 8.5 грн за куб вже отримував колись, але коли недавно побачив в "мого газзбуту" 8.80 а в інших по 6.33 то мені трохи пригоріло. Ну зробіть там десять копійок націнку собі, ну окей, двадцять. Та 50 коп теж в принципі байдуже. Але тут ДВА П'ЯТДЕСЯТ НА КОЖНОМУ КУБОМЕТРІ. І що найбільше боляче так те що старші люди які з тих чи інших причин без субсидії - вони будуть це платити зі своїх пенсій (та й субсидії доїтимуться теж непогано з бюджету). За що платити таку ціну і якому олігарху коли інші продають дешевше я не знаю і не дуже хочу знати. І жодна популістична наволоч яка по ящику постійно втирає про "достойні зарплати і пенсії людям" навіть не заікнулася про це говорити (принаймні досі не чув нічого на цю тему, повна тиша, проблеми ніби не існує)

А еще в Нафтогазе можно было на год по 4,70 купить. Без предоплаты, разбить планируемое годовое потребление на 12 платежей и платить равными суммами 12 месяцев.
summacut

Подякував: 24 раз.
Подякували: 420 раз.

Профіль

#<1234>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор