Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 2728293031 ... 116>
Сообщение Добавлено: Вт 17 ноя, 2020 09:08

Re: Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!

Львівський БатяР писал(а):Не забудьте порахувати свою вигоду від знецінення гривні, особливо влітку коли вона традиційно зміцнюється)))

Тут зараз не до вигоди - тут швидше йдеться про збереження!
  protefiks1959 писал(а):Пропоную розглянути варіанти бетонобізнесу в нашому краї:

Так зрозуміло, що виликі % прибутку там, де і високі ризики! ;)
(доказано Миколою Гонтою! ) :D
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 17 ноя, 2020 13:37

Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Вт 17 ноя, 2020 19:15

protefiks1959 писал(а):Пропоную розглянути варіанти бетонобізнесу в нашому краї:

(доказано Миколою Гонтою! ) :D[/quote]
Які в нас ризики? Нема вже ризиків. А,от, у Львові наплив біженців давно вже вичерпався
protefiks1959

С нами с: 11.06.16
Благодарил (а): 49 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 17 ноя, 2020 22:30

Долярчик писал(а):
  Львівський БатяР писал(а):Не забудьте порахувати свою вигоду від знецінення гривні, особливо влітку коли вона традиційно зміцнюється)))

Тут зараз не до вигоди - тут швидше йдеться про збереження!

(доказано Миколою Гонтою! ) :D

Наскільки памятаю одним з фундаментальних каменів на якому Ви будували свої економічні розрахунки по іпотеці був знецінення гривні в довгому періоді...
Правда ви не врахували зовсім що ваші виплати будуті і в місяці коли гривня зміцнюєттся..
Щось змінилось?
Последний раз редактировалось Львівський БатяР Вт 17 ноя, 2020 22:35, всего редактировалось 1 раз.
Львівський БатяР

С нами с: 25.12.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вт 17 ноя, 2020 22:32

flyman писал(а):
  Vlad442 писал(а):В примере с американцем непонятно на какой паспорт он их скупает. Если на американский, то ему придется платить очень немаленький налог, если он захочет выйти.
Кроме того доходы за пределами США облагаются налогами в США, поэтому не уклоняясь он ничего на заработает.
С другой стороны арендный бизнес тут выгодней. Цены не надуты ипотекой, поэтому высокая рентабельность. Права арендатора не защищены, поэтому не нужно дрожать, что уйдет в отказ. Выселил несмотря на договор, заселил другого. В Америке такое не проходит.

та на жінку-коханку,
побажаєм удачі.

Ітогі подведьом:
КРЖН буде дорожати бо:
- % на депо низькі
- в Долярчика 2 Фонда
- іпотека ПА10%
- білоруси
- китайці платежы
- американці
...
Може що пропустив.

- я SWIFT'ами заваливаю Truist Bank в США (перевод "истеный банк", другое название Sun Trust, солнечное доверие)

я хочу поехать туда и в кредитный комитет показать что SWIFT платежи что я их заваливаю баблом. И пускай дадут 3млн долларов кредит. Или там открыть компанию чтобы дали. (это легко сделать)
proftpd66
1

Заблокирован
С нами с: 22.12.16
Благодарил (а): 370 раз.

2
Сообщение Добавлено: Ср 18 ноя, 2020 08:42

Львівський БатяР писал(а):Наскільки памятаю одним з фундаментальних каменів на якому Ви будували свої економічні розрахунки по іпотеці був знецінення гривні в довгому періоді..

Те, що я тут "набудував" на початку гілки - це типу, як законопроект, до якого потрібно внести цілу купу поправок, щоб цей закон нормально працював!
Наразі, він ще зовсім сирий і недоопрацьований!
І тому він внесений сюди на поправки :)
А Ви(всі) - тільки й балачок про нього, що він не правильний і т. п. - а вносити поправки в нього - щось не густо пропозицій! :)

ДумайТЕ! :)
Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Ср 18 ноя, 2020 11:14

Долярчик писал(а):щось не густо пропозицій!
Я ж вже пропонував-а ви наскаржились і пропозиції знесли
1 Перемістити гілку у підрозділ - Фінансові афери
2 Змінити назву гілки на таку,яка краще відповідає суті оговорення
Ось проект назви
Як віддати свої 500 000 будівельникам на 10 років+взяти кредит в банку на 500000 на 10 років , і віддати отримане за ці кошти житло орендарям...які будуть сплачувати тільки відсотки за користування кредитом...

Або коротко
Як просрати 1 млн грн...

Як вам моя пропозиція?
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 18 ноя, 2020 12:18

budivelnik писал(а):Ось проект назви
Як віддати свої 500 000 будівельникам на 10 років+взяти кредит в банку на 500000 на 10 років , і віддати отримане за ці кошти житло орендарям...які будуть сплачувати тільки відсотки за користування кредитом...

Або коротко
Як просрати 1 млн грн...

Як вам моя пропозиція?

дарма стараєтесь...
як дятел і далі довбатиме :oops:

хай вже влізе в ту дупу і врешт заспокоїться
jump

С нами с: 18.08.09
Благодарил (а): 102 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 18 ноя, 2020 12:59

Долярчик писал(а):
  Львівський БатяР писал(а):Наскільки памятаю одним з фундаментальних каменів на якому Ви будували свої економічні розрахунки по іпотеці був знецінення гривні в довгому періоді..

Те, що я тут "набудував" на початку гілки - це типу, як законопроект, до якого потрібно внести цілу купу поправок, щоб цей закон нормально працював!
Наразі, він ще зовсім сирий і недоопрацьований!
І тому він внесений сюди на поправки :)
А Ви(всі) - тільки й балачок про нього, що він не правильний і т. п. - а вносити поправки в нього - щось не густо пропозицій! :)

ДумайТЕ! :)

Долярчик, откуда у тебя вообще деньги? У людей с таким мышлением обычно денег нет в сколько-нибудь значимых размерах, они обычно легко находят способ все деньги свои прое...ть. Ну сколько можно размазывать г0вно по тарелке??
Ну ведь все до предела просто - чтоб твоя схема работала, нужно выполнение единственного условия: ВЕЛИЧИНА ЕЖЕМЕСЯЧНОГО ПЛАТЕЖА ПО ИПОТЕКЕ(ТЕЛО+ПРОЦЕНТЫ) БЫЛА МЕНЬШЕ ПЛАТЕЖА АРЕНДАТОРОВ ЗА СЪЕМ ЭТОГО ЖИЛЬЯ. Но в Украине годовой процент по ипотеке около 14, а арендодатели считают за счастье получать 6-8% в год от текущей рыночной цены готового жилья. Разница вдвое! И не в твою пользу.
Может в какой-то другой стране схема и работает. Даже не "может", а точно есть такие страны. Но не у нас в Украине. По крайней мере для жилья, купленного по рыночным ценам(сюда попадают все новострои и 95% вторички).
Чтоб работало у нас- нужно или ипотеку взять на уровне 5% или квартиру урвать очень дешево на вторичке. Все, на сегодня других вариантов нет. Те единичные варианты, при которых купили что-то микроскопическое по площади и удается выжать с него не 6-8%, а например 20% - это неестественное положение вещей. А все, что неестественно - является временным и в долгосрочной перспективе не может приниматься к рассмотрению.
Damien

С нами с: 28.04.20
Благодарил (а): 825 раз.

3
2
Сообщение Добавлено: Ср 18 ноя, 2020 13:11

budivelnik писал(а):Як вам моя пропозиція?

Це просто завуальована і прикрашена - моя! :)

А от щоб справді внести СВОЮ - толкову пропозицію - так "нет ніхто"! :)
Долярчик

Заблокирован

#<1 ... 2728293031 ... 116>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор