Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 56425643564456455646 ... 12411>
Повідомлення Додано: Суб 21 лис, 2020 00:13

airmax78 написав:
  Damien написав:
  airmax78 написав:Это панель.

Квартира 79/46/13. Дом №3. Монолитно-каркасный.

Квартира в объявлении Сержа - 100% в панельном доме. Посмотрите на стены в санузеле.

https://www.olx.ua/obyavlenie/3kom-kvar ... 404dc7c527
Посмотрите внимательнее, это - МОНОЛИТ. В тексте объявления также написано, что это - МОНОЛИТ
Да, в Навигаторе есть и панель. Но не этот дом.
Damien

Подякував: 774 раз.
Подякували: 834 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 21 лис, 2020 00:20

Технология строительства
монолитно-каркасная, панельная
proftpd66
1

Заблокований
Подякував: 370 раз.
Подякували: 240 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 21 лис, 2020 00:26

Damien написав:https://www.olx.ua/obyavlenie/3kom-kvar ... 404dc7c527
Посмотрите внимательнее, это - МОНОЛИТ. В тексте объявления также написано, что это - МОНОЛИТ
Да, в Навигаторе есть и панель. Но не этот дом.

Я вот эту имел в виду: https://www.olx.ua/obyavlenie/zhk-navig ... 4;promoted
Думал, раз Серж ее последней поставил - значит она ему больше всего понравилась. И она как раз на 5м этаже (кто-то тут критиковал).
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 21 лис, 2020 02:06

BIGor написав:Подивився на ОЛХ -дійсно - нижня межа 1к без ремонту в цьому комплексі - десь 55 куе. (хоча скоріше всього це майнові права на студії) Ну плюс 30 куе ремонт - виходить доволі дешево - але ж це лівий берег :( .

А ось однушка з ремонтом https://www.olx.ua/obyavlenie/1-komn-kv ... JHRh5.html
103 000 $ Як я і писав - середня ціна на більш-менш 1к.
Коротше кажучи, ваш друг продешевив. Але то така ситуація - може треба було швидкі гроші, всяке буває. Тому і такий дисконт.

Ну по перше, хоч це і лівий берег, але комплекс один з найкращих там (мабуть тільки Рівер кращий, з тих що будуються). Поряд метро, непогані види з вікон, "пахощі" практично не долітають.
По друге, так майнові права, та будинки вже або готові або майже готові.
По третє, робити в комфорті ремонт за 30 кує на неповних 40 метрах це до Єйра. Я б помістився у 20-23 якщо для себе. Під сдачу або на продаж ще менше.
Ну і на останок, ціни вказані на ОЛХ і реальні ціни продажу це дві великі різниці, причому може бути вектор в обидва боки!
п.с. Щось сьогодні цілий день не відкриваеться ОЛХ в мене, тому не можу подивитися ваш варіант.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лис, 2020 09:25

Квартира в крафтовому будинку.
Як думаєш, це що могло би буди, і по якій ціні?
Навігатор, який рекламують останніх два дні, він крафтовий?
А Рибальський?
А може, кавалірка на Кардачах - крафтова?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 21 лис, 2020 09:58

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman написав:Квартира в крафтовому будинку.
Як думаєш, це що могло би буди
Воздвиженка
Мизантрóп

Подякував: 1597 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 21 лис, 2020 10:09

drevlyanin написав:
Ну по перше, хоч це і лівий берег, але комплекс один з найкращих там (мабуть тільки Рівер кращий, з тих що будуються)..

Что то типа варшавского+, диброва и остальных (я хз можно ли их тоже назвать лучшими?). Територрия запакована по полной по периметру стенами, при этом каждая стена состоит из двух блоков, по10 и 7 квартир. При этом в блоке с 7мью квартирами два лифта. То есть по факту это 17 квартир на этаже, тк секции не отделены друг от друга. Виды там обещали мало кому, тк по плану на сторону днепра дом. Неплохой вид у двух последних домов которые на озеро.

При этом квартет/династия/адамант тоже по 100 куе с ремонтом. В общем пох очень нужно любить душой.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 21 лис, 2020 10:43

hume написав:
  drevlyanin написав:
Ну по перше, хоч це і лівий берег, але комплекс один з найкращих там (мабуть тільки Рівер кращий, з тих що будуються)..

Что то типа варшавского+, диброва и остальных (я хз можно ли их тоже назвать лучшими?). Територрия запакована по полной по периметру стенами, при этом каждая стена состоит из двух блоков, по10 и 7 квартир. При этом в блоке с 7мью квартирами два лифта. То есть по факту это 17 квартир на этаже, тк секции не отделены друг от друга. Виды там обещали мало кому, тк по плану на сторону днепра дом. Неплохой вид у двух последних домов которые на озеро.

При этом квартет/династия/адамант тоже по 100 куе с ремонтом. В общем пох очень нужно любить душой.

В той же династии, например, в самой низкой секции три лифта при 4-х квартирах на этаже.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лис, 2020 10:48

hume написав:
  drevlyanin написав:

Немного не так. Я ж написал: один из лучших на левом берегу кроме Ривера. Если не согласны, укажите свой вариант на ПОХе или Дарнице. Династия то же, та ещё общага и домов напаковали на пятачке сколько смогли. Адамант к ней впритык. Ну и эти жк далековато от метро, а для многих это критично+само метро Вокзальная гадюшник редкостный. Квартет на голову выше, но то же не без недостатков, и я очень сомневаюсь, что там в реале взять однуху с ремонтом за сотку. За ним не слежу, но если такие объявления и встречаются, то скорее всего это банальные заманухи. Ну или какой то неудачный
вариант на втором этаже. К тому же это BIGor завёл разговор о минимум сотке за квартиру, я же пытаюсь доказать, что если ты не условный Эйр, то можно найти варианты и существенно дешевле.
п.с. ПОХ не люблю, но и отвращения к нему не испытываю.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лис, 2020 11:14

gonchik74 написав:В той же династии, например, в самой низкой секции три лифта при 4-х квартирах на этаже.

Да, это крайняя секция секционного дома. Был в гостях, вообще от этого комплекса остался приятно удивлён. А вообще шёл высказать своё "фе". Охрана отрабатывает на 100%. Консьержка бультерьер.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 56425643564456455646 ... 12411>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей