Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Slx написав:Предлагаю дождаться 16-го числа и услышать от тех, кто в сентябре карту оформлял - пришла ли 13-я зарплата или нет.
Ваша порада достатньо гарна якби не одне але... Справа в тому, що за тi кiлька як ця проблема тут обговорюється нiхто не зiзнався, що є власником нью-када з вересня 2019. Тому може виявитись так, що пiсля 16 жовтня просто нiхто нiчого не напише и треба буде чекати 16 листопада та коментаря вiд Maksi2
13-я пришла, потом еще пришли некоторые заманухи сибаса и выплаты по ним. Карта уже закрыта, ждем 45 дней, все по плану. p.s. пользуюсь пока не своей картой, у нас их несколько
После 16.01, как капнет - толкайте СЕПОм на карты с бесплатным выходом и в этот же день зарывайте и пытайтесь открыть вновь
Ідеальна картина, але на форумі пишуть, що буває треба й 45 днів чекати, а програма до 31.01.2021 р.
У всіх така дилема, але у Сибаса якийсь доволі індивідуальний підхід. Потрібно проводити розвідку: персонального менеджера маєте, що каже? У відділенні дівчат цукерками пригощали, що кажуть?
stas_rst написав:цікаво, який відсоток клієнтів взяв участь у цьому атракціоні небаченої щедрості ??? тут присутні - точно, але не усі ... співробітники банку і філій - точно і майже усі ... уважні клієнти з бажанням і знаннями, які не читають форуми - частково. Мабуть усе ?
Хіба там немає заборони участі для співробітників?
ІМХО, це ж не лотерея/розіграш Рено Банківський продукт без прив"язки до місця роботи. Та й умови виписані для простого клієнта віком овер 18. Думаю, у співробітників, окрім зп-продукту, є ще й спецумови по депозитах/кредитах + усі інші "нелотерейні" програми, де виключається пряме/приховане зловживання. Нема ж заборони продавцям купувати у магазині, де вони працюють. Навпаки, під свята їм дають хороші бонуси на покупки (Епік 25-30%, бутіки одягу - до 50% і т.п.).
stas_rst написав:Думаю, у співробітників, окрім зп-продукту, є ще й спецумови по депозитах/кредитах + усі інші "нелотерейні" програми
По кредитах-депозитах - немає, це точно. Колись були знижки по іпотеці, але де тепер та іпотека. По пакетних пропозиціях є. А щодо участі співробітників - Сиб не найщедріший банк, і власне акція направлена на залучення нових клієнтів і активізацію існуючих, а не для додаткової винагороди співробітників, тому майже певен, що є умова що виключає участь співробітників (сам не читав, напевне не скажу)
Банк недавно выпустил зарплатную карту на базе линейки NEW CARD с кешбеком — это даёт предпосылки того, что программа кешбека с большей вероятностью будет продлена. Но по текущим платежным картам программа кешбека, скорее всего, продлена не будет — необходимо карту перевыпускать.
до уваги водіїв, хто лиє на КЛО сьогодні відкрили оплату через додаток і гаманець МП +5% Оновіть додаток ПС.Остання заправка "ГАЗ" через "ТАС" вийшла з дисконтом 13,5% від стартової ціни. Тепер буде +3% = 16,5% Свято наближається
stas_rst написав:до уваги водіїв, хто лиє на КЛО сьогодні відкрили оплату через додаток і гаманець МП +5% Оновіть додаток ПС.Остання заправка "ГАЗ" через "ТАС" вийшла з дисконтом 13,5% від стартової ціни. Тепер буде +3% = 16,5% Свято наближається
1) не всі заправки можуть сканувати QR-код (не скрізь реалізовано). 2) в мене є купон (-5грн від стели). Його також можна примінити?