|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Чет 28 січ, 2021 00:59
andrijk777 написав:А після приходу Байдена - Зеленському взагалі не солодко прийдеться.
Не думаю, что Байден был в восторге от того, что Порошенко записывал в своём кабинете конфиденциальные разговоры с ним. Это очень не комильфо, мягко говоря. Байден не мог ввести санкции против Порошенко на равне с Деркачом, потому что это означало бы признать правдивость обвинений против него самого. Но писал-то Порошенко. Байден после случившегося вероятно на него крайне зол.
-
Tegularius
-
-
- Заблокований
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 255 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2021 01:03
Tegularius написав:Но писал-то Порошенко. Байден после случившегося вероятно на него крайне зол.
Якось хитро виходить - писав Порошенко, а плівки Деркача, і проти кого американські сакнції ввели, до речі, Трамп, а не Байден, ввів?
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2021 01:04
detroytred написав:Так і буде: працівник молодий не вкалував і накопичувач без міри, залишився, якщо працював, не бідним. А ти провкалував, провкладав в бізнес, тепер старий хворий мрієш через пару років на Мальдіви, заставити тебе більше витрачати на себе навіть родичі не можуть. Ти знов виграш в грошах тільки рахуєш. Як накопичувач капіталу. Працівник одразу не ставить це метою! Хамиш же, тому що сам розумієш, що дурню городиш.
Давай по порядку Перше - багатими хочуть бути практично усі Друге - внаслідок того , що первинне накопичення капіталу накладає зайві обовязки - тілки малий відсоток тих хто хоче бути багатим - витримують навантаження і стають багатими Трет -ті хто багатими не стали мають стандартні відмазки а - не хотілось б - якби захотіли то змогли і так далі... Ти бідний і такий самий хворий, при цьому Я можу планувати Мальдіви ( і якби не локдаун - то вже б зїздив) . а ти змушений з страхом очікувати платіжку за газ.... От і вся різниця між нами.. ПС Навіть будучи в дещо поганому фізичному стані - зараз пропливаю 50 м за 39 секунд Якщо до втрати пульсу - пропливу за 36-37.... Чи зможеш ти так проплисти? З марголіна по стандартній ростовій мішені з 25 метрів , вибю 170-180 очок з 200 - чим похвастаєшся ти? Про жінок не згадую - бо бачу що для тебе це хвора тема, ти вже видно років з пять як гладіатор....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 28 січ, 2021 01:06
budivelnik написав: detroytred написав:Ти в баффетів та західних бізнесменів спитай, чому не відпочивають в 55 років. Або чому бізнес розвивається і без особистої присутності власника.
Ще раз для довбодятла... Я спілкуюсь і даю поради тільки тим в кого дохід і здобутки - менші від мене. Я не замахуюсь на бафетів-ахметових і коломойських мене не цікавлять мотиви Порошенко чи Зеленського , Обами чи Меркель... І в цьому моя відмінність від тебе Ти досяг того ,що тобі соромно розсказати хто ти ,чим займався і що маєш... але при цьому не розуміючи своїм куцим розумом - що ти виглядаєш дурнем даючи вказівки/поради людям які на десять голів вище тебе досягли персональнио своїх результатів. Тепер розумієш? Для армійця в якого одна звилина і та від фуражки - пояснюю спрощено В економічних табелях про ранги ти сопляк , місяць як призваний я - прапорщик Порошенко-Коломойський - генерали Меркель-Байден - маршали... Так от ти , будучи сопливим рядовим - пробуєш давати рекомендації( або обговорювати дії/рішення) -маршалів... І при цьому навіть не розумієш що тобі прапорщик про правила намотування портянок пояснює....
Да зрозумій ти, я не посягаю на повчання тебе з досягнень в бізнесі. Я бачу та чую, що говорять інші від рядового, прапорщика до генерала. В економіці. І бачу, що ти. Тикаю ж тебе тим, що говорять саме ці фахівці та практики з досягненнями в бізнесі. Коротше: я погоджуюсь з ними, а не з твоїми несінитницями. І навіть без звання вказую тобі на твої елементарні похибки навіть в абетці. На Шнобелівщину від тебе. На шкільні помилки. Ти ж справедливо кажеш, що в мене не мої думки!!! Я тебе тикаю думками від фахівців не менш тебе. Простіше: ти голосиш "дурня" на думки, твердження Сміта, Кейнса ... Баффета, підручників, моїх знайомих таких же, як ти торговців, підприємців. Це ж елементарно. А ти зациклився на особі. Мені. Спокійно не спиш. Брешеш і тільки нові дурниці брехню образи генериш.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2021 01:13
detroytred написав:Ти ж справедливо кажеш, що в мене не мої думки!!!
1 Так а нащо мені - чужі думки від тебе? Ти що думає - я читаю менше ніж ти? Чи в мене освіта гірша? 2 Є Теорія...але наука каже теорію може підтвердити тільки практика у вигляді експерименту.... Ти читав тільки теорію і не провів жодного експерименту... Я три рази банкрутував на старті...тобто теорії перевіряв на власній шкірі... 3 І тільки провівши 20-річні теоретично-практичні заняття і отримавши реальні результати, які які були кращими( в економічному плані) ніж в 95% населення- я ризикнув тут почати ділитись СВОЇМИ думками(враженнями ) по темі предмету. 4 Є хороша народна приказка За одного битого - двох небитих дають..... Як думаєш - чого б це народ так високо ставив знання практика проти знань теоретиків?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 28 січ, 2021 01:14
budivelnik написав: detroytred написав:Так і буде: працівник молодий не вкалував і накопичувач без міри, залишився, якщо працював, не бідним. А ти провкалував, провкладав в бізнес, тепер старий хворий мрієш через пару років на Мальдіви, заставити тебе більше витрачати на себе навіть родичі не можуть. Ти знов виграш в грошах тільки рахуєш. Як накопичувач капіталу. Працівник одразу не ставить це метою! Хамиш же, тому що сам розумієш, що дурню городиш.
Давай по порядку Перше - багатими хочуть бути практично усі Друге - внаслідок того , що первинне накопичення капіталу накладає зайві обовязки - тілки малий відсоток тих хто хоче бути багатим - витримують навантаження і стають багатими Трет -ті хто багатими не стали мають стандартні відмазки а - не хотілось б - якби захотіли то змогли і так далі... Ти бідний і такий самий хворий, при цьому Я можу планувати Мальдіви ( і якби не локдаун - то вже б зїздив) . а ти змушений з страхом очікувати платіжку за газ.... От і вся різниця між нами.. ПС Навіть будучи в дещо поганому фізичному стані - зараз пропливаю 50 м за 39 секунд Якщо до втрати пульсу - пропливу за 36-37.... Чи зможеш ти так проплисти? З марголіна по стандартній ростовій мішені з 25 метрів , вибю 170-180 очок з 200 - чим похвастаєшся ти? Про жінок не згадую - бо бачу що для тебе це хвора тема, ти вже видно років з пять як гладіатор....
То на етаж не піднимишся, як в армію, то херой... Да не збираюсь я змагатися з тобою. Навіщо? Я опирався на твої ж слова: про давлєніє, впаду на поле (чи як там ти писав), що відпочити бажаєш. Тепер ти заспівав про який здоровий... Твої пісні нескінченні. Як вигідно, так і вертиш. Ну без брехні (про жінок, про страх очікування платіжки за газ) теж, як звично, ти не можеш. Тому що без цього в тебе нуль.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2021 01:17
budivelnik написав: detroytred написав:Ти ж справедливо кажеш, що в мене не мої думки!!!
1 Так а нащо мені - чужі думки від тебе? Ти що думає - я читаю менше ніж ти? Чи в мене освіта гірша? 2 Є Теорія...але наука каже теорію може підтвердити тільки практика у вигляді експерименту.... Ти читав тільки теорію і не провів жодного експерименту... Я три рази банкрутував на старті...тобто теорії перевіряв на власній шкірі... 3 І тільки провівши 20-річні теоретично-практичні заняття і отримавши реальні результати, які які були кращими( в економічному плані) ніж в 95% населення- я ризикнув тут почати ділитись СВОЇМИ думками(враженнями ) по темі предмету. 4 Є хороша народна приказка За одного битого - двох небитих дають..... Як думаєш - чого б це народ так високо ставив знання практика проти знань теоретиків?
Да!!!! Ти не читаєш, та не прислухаєшся до практики від інших, до думок меркелів, підручників. Ти їх заперечуєш! На грунті --- я мільйонер. Я знаю. Все!!! Тому й хамиш, образи шпурляєш, брешеш, переходиш на особистості -- бо аргументів більше нема. Тут же не курс - як стати особі мільйонером. Той же Кіосакі - це не Сміт, Меркель, підручник. Тут мова не про окрему особу!!! Не про ларьок. Ти принципо не те що помиляєшся, а не розумієш про що мова. З.и. ти експеримент з масою народу хоч один провів? А в підручниках, книгах, в Сміта, в Меркель --- саме про процеси з масами, з рівнем суспільства. Мова ж про те, як розвиватися суспільству, масам підприємців. Там про вже експерименти проведені. З давніх часів. А ти ліпеш ларьок свій на ринок держави. Сову на глобус. Або ще ліпше -- бізнесмена на військового)))) Це ж повне незнання... Мільйонерів навколо себе багато наробив, повчаючи?
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2021 02:52
Tegularius написав: andrijk777 написав:Той самий Байден був на інавгурації По, між-іншим.
После майдана были надежды, что в Украине пройдут эффективные реформы. Поэтому было к ней повышенное внимание со стороны Запада. Уже через несколько лет в Украине разочаровались и махнули рукой. Вспомните сиротливую прессуху Порошенко за забором Белого дома в 2017, даже во двор его не пустили.
Мені цей аргумент крити нічим. Тоді виходить що і Яника Захід більше підтримував, тому що Юща підтримував "після Майдану". Але повторюсь: фактор підтримки Заходу мало означає для кандидата в президенти. Це більше моральна ніж реальна підтримка. Tegularius написав: andrijk777 написав:А після приходу Байдена - Зеленському взагалі не солодко прийдеться.
Не думаю, что Байден был в восторге от того, что Порошенко записывал в своём кабинете конфиденциальные разговоры с ним. Это очень не комильфо, мягко говоря. Байден не мог ввести санкции против Порошенко на равне с Деркачом, потому что это означало бы признать правдивость обвинений против него самого. Но писал-то Порошенко. Байден после случившегося вероятно на него крайне зол.
А що це Порошенко записував? Записав, а потім виклав "проти себе". Прикольно... Я глибоко в ці справи не лізу бо там брехні в рази більше ніж правди.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2021 09:31
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2021 12:11
Schmit написав:
Почему-то и Чайка, и Вересень 20 лет назад казались нормальными критичными журналистами. То ли общество поменялось, то ли ребятам так деньги нужны что готовы продаваться кому угодно
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 847 раз.
-
-
Профіль
-
-
|