|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Сер 27 січ, 2021 21:12
Tegularius написав:Думаю, что кто был склонен к радикализации - радикализировался уже в 2014. За Зеленского голосовали наименее радикализированные, которым сейчас приходится выбирать из кого-то другого. А разыгрывать карту языка-истории-геополитики политикам из обоих лагерей удобнее и привычнее, в отсутствие реальных достижений. Порошенко сам поместил себя в крайне радикальную нишу, которая гарантирует попадание в Раду, но лишает шансов на победу. Разочаровавшиеся в Зеленском умеренно-оранжевые уйдут к Смешко, Гройсману, Тимошенко, но не к нему. Зеленский проигрывает из-за того, что никак не позиционирует себя в политическом спектре, пытаясь понравиться всем. Ему было бы правильнее четко позиционировать себя в самой большой центристской нише. Не спешить с продажей земли. В гуманитарной сфере - смягчить наиболее радикальные положения принятых при Порошенко законов о языке, декоммунизации. Хватать людей за советскую кокарду на шапке, наказывать учителей за разговоры по-русски на переменах и т.п. - это же явный перебор. Радикалы повозмущались бы конечно, зато свой электорат не так спешил бы переходить к ОПЗЖ. Разумков тоже кажется перспективным, но как бы тесная ассоциированность с сильно разочаровавшим Зеленским не стала бы в будущем играть ему в минус.
По большей части согласен с вами. Шмит, как обычно, отрабатывает. С текущей риторикой Порох и ПЕС явно пролетают мимо умеренного электората. Хватит ума подправить ее - будут шансы. Не хватит - снова в следующий раз проиграют каким-нибудь "новым лицам", которые будут дистанцироваться от идеологических и гуманитарных вопросов
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Сер 27 січ, 2021 22:25
budivelnik написав: detroytred написав:Але ще більше дурня в тебе про діяльність бізнесмена. Клепки заробити мільйони достало, а чому ні. Уяви собі, що мільярдери а рази більше тебе мають різницю між тим, що заробляють і тим, що витрачають на себе. Але розвивають та розвивають свій бізнес. Також роблять в більшості і мільйонери. Якщо є змога - то розвивають... Чого дурний - бо бідний Чого бідний - бо дурний....1 Мене не цікавить мотивація інших багатих 2 Тільки голодний нероба а-ля ти хоче мати все що бачить.... Роботяга(хоча й дуже багата) а-ля Я - давно усвідомив Можна отримати в десятки разів більше ніж інші... але й працювати для цього треба в десятки разів ефективніше від інших... 3 Я Практично 30 років багато+важко+ефективно працював. Заробив статки які не в стані витратити РОЗУМНО( в моєму розумінні - ЕФЕКТИВНО) Тому я ніколи не марив палацом в Гєлєнджику як пуйло чи в Європі як Ахметов.... Мене не цікавили мешти з крокодилячої шкіри , чи мазераті з кліренсом в 5 см... Я можу купити Мерседес , але їзжу на Хавалі( для мене в Хавала краще співвідношення ціна/якість) , при цьому я погоджуюсь що Мерседес краща по якості машина.... Я можу харчуватись кожного дня в ресторані.. але віддаю перевагу стравам від жінки..., можу відвідувати всі премєрні спектаклі у Льові( і не тільки Львові)...але поки що мені достатньо і спілкування з такими невігласами як ти за компом Так от на Хавал , домашню кухню , пару поїздок взимку на лижі( мені достатньо Карпат і Словаччини), пару виїздів в рік на море ( вілла на тиждень на сімю в Греції , на відстані до 100 м від моря - коштує 700-1500 Євро, апартаменти в Чорногорії -300Євро (не сезон, але є свої переваги -море чудове ,людей немає)... То навіщо мені в 55 років замість зайвої поїздки в гори або на море - додатково заробляти + ще 1 млн грн?Це тільки такий голодний як ти вважає що всі навкруги голодні і як тільки вкусили - так не пережовуючи хочуть вкусити ще більше І останнє Я ж не пишу тут для Коломойського , Ахметова чи Сороса.... Я пишу тут для твоїх дітей ,які сьогодні перед виборомПовторити твій шлях - вирости озлобленою на все тваринкою яка завжди буде вважати що їй в тарілку мало наклали Чи мій шлях - важко працювати десятки років , щоб по результатам мати задоволення не залежати від розміру пенсії, прізвища Президента і чи влада робить все вірно чи літає низенько низенько....
Важкий випадок)) Мова ж не про те, що ти заробиш +1 млн. і витратиш, а про розвиток бізнесу. Я ж тебе в мільярдерів навіщо тикнув?! А ти знову заспівав дурниці. Ще утрируючи (брехаючи) що немільйонери війкїськпенсіонери та їх діти ніщеброди, злі та тещо. А менш забезпечені вчителі, лікарі, прості держслужбовці ( хто займався своєю справою за призванням, а не за особистим збагачення) - тоді в тебе хто??? Поки я бачу мільйонера, ціна якому 20 грн. Який не здатний витрати на перевірку-відповідальність за слова 5 куе. А пенсіонер здатний.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 січ, 2021 22:43
budivelnik написав: detroytred написав:Мова була про бажання. Бажання в кафе обмежені гаманцем відвідувача. Тому такий запит. А бажання виборця обмежені чим?
Я розумію , що тобі, життям обділеному не зрозуміла різниця між бажати того що можеш собі позволити і фантазувати що ти нічого не маєш ,але хтось тобі за тебе принесе... Політики реагують на потреби тих хто платить( точно так само як і власники кафе чи інших бізнесів) Політики не можуть реагувати на бажання виборця, який хоче щоб за нього хтось ,щось зробив... Бо політик не може поділити людей в Державі на тих хто повинен а - працювати і мовчати і б - голосувати і не працюючи отримувати все Така Держава буде нездатною обслуговувати саму себе.
Якщо б політики реагували на потреби -- то це вважай вони б служили для народу. Працювали не для максимального прибутку свого, а для народу. Тобто ВЛАСНИК кафе працював для того, щоб нагодувати людей. Не для прибутку, а для нагодувати людей. Мета не прибуток, а забезпечення населення товарами-послугами. ТАКА ДУРНЯ ТІЛЬКИ ПРИ КОМУНІЗМІ, який у хфантазіях ще. А в ринковій економіці та політиці -- мета - прибуток. Тобто була б змога впарити людям маргарин, то впарили б. У нас і впарюють. Но це н означає, що споживач реально його бажає. Це економіка Сміта, Кейнса... вивчай, нездара)) З.и. краще скажи, чому маючи такий наддохід працівникам не заплатиш 2,3,4,5 вище на свята. Вони б підзаробили... А сам чи син в свята за прилавком. Тільки не співай, що подобається працювати в ці свята. Після пісень, що гроші важко заробляються, це буде реготно.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 січ, 2021 23:07
detroytred написав:Мова ж не про те, що ти заробиш +1 млн. і витратиш, а про розвиток бізнесу. Я ж тебе в мільярдерів навіщо тикнув?! А ти знову заспівав дурниці.
Дурниці - це коли лохторат думає що мільйони виникають з повітря... Ті хто ці мільйони створював - знають що це праця... Тому є три різни сторони бізнесу Перша - можна його розширювати.... - це потребує ДОДАТКОВИХ витрат часу і праці Друга - Можна його консервувати - це також праця, але на неї витрачається тільки час Третя - можна користатись вже заробленим , перекинувши управління бізнесом на сімю - витрати часу мізерні , накопиченого вистарчить до смерті, чи вдасться сімї розширити-це вже не моє питання... Я вибрав третій варіант...і не тому що не бачу як розширюватись (кожного року можу купувати комерційні приміщення , там вкладення в приміщення 1-1,5 млн грн ,тому дохід+кредитні кошти - це позволяють) а тому що купити я куплю . розширитись - розширюсь... а жити коли? я ж не протирав штанці з мрією про пенсію у 8000 грн .... Тому я розширятись не буду-тому що хочу на повну скористатись перевагами ефективної праці в попередні періоди мої діти - розширятись будуть...просто хто і куди? я думаю що старший добється посади віп керівника в якійсь з компаній молодший син - буде розширювати бувші мої досягнення старша дочка закінчить мед. пройде інтернатуру і????? молодша ще в школі.... detroytred написав:Тобто була б змога впарити людям маргарин, то впарили б. У нас і впарюють. Но це н означає, що споживач реально його бажає. Це економіка Сміта, Кейнса... вивчай, нездара))
Ти випадково персоналії не переплутав? Кому з нас впарили маргарин? Тобі впарили і тебе це нервує ... і замість того щоб відкусити СОБІ яйця за власну тупість - ти звинувачуєш всіх від Кравчука до Зеленського... які літали низенько/низенько , а ти жер маргарин... А я маргарин не їв і займався тим чим вважав за потрібне(точно так само як і ти) Тільки в результаті виявилось що ти лох а я на коні... ПС На Мальдівах я ще не був, але в найближчих два роки - збираюсь.. А як ти? Панамку з лопаткою вже купив для дачі під Харковом? detroytred написав:чому маючи такий наддохід працівникам не заплатиш 2,3,4,5 вище на свята. Вони б підзаробили... А сам чи син в свята за прилавком. Тільки не співай, що подобається працювати в ці свята. Після пісень, що гроші важко заробляються, це буде реготно.
Я ж багатий а не дурний.. Це дурні і бідні мріють про те що їм 5000 доларів заплатять за показування трудової.... Багаті - тому й багаті , що не переплачують.. Я ввожу правила....- мої працівники їх приймають чи ні... Мої правила - прості Перше - середній розмір зарплати в мене повинен бути на 10-15% вищий від середнього розміру в аналогічних підприємствах з аналогічними умовами праці . Друге - всього три свята в році мають в мене кратну ставку(2 * до стандарту) Новий рік Різдво Пасха Як думаєш скільки змін з 6-ти ( я працюю цілодобово) , тобто на три свята потрапляє 6 змін - хтось з моєї сімї або я працював у святкові зміни? Поки думає я тобі відповім - 1 зміну. Виходить мої працівники погоджуються з моїми умовами... і їх не цікавлять твої брєдові пропозиції 3, 4 а тим більше 5-ти кратну зарплату на свята... А знаєш чому? Тому що 3-крана зарплата в порівнянні до стандартної перетворює торгівлю у свята в збиток для підприємства...Це ж ти здурі думаєш що націнка в 20% дозволяє платити по 1500(2-кратна зарплата)-3000(5кратна зарплата) грн і при цьому ще буде заробіток.... Для дурних фантазерів, які економіку вчили по книжці При 20% націнки - зарплата( в мене на підприємстві) забирає 6% , ще 8% забирають податки... Тому платити більше 2*стандарт -економічно недоцільно....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 січ, 2021 23:22
zРадио написав:По большей части согласен с вами. Шмит, как обычно, отрабатывает. С текущей риторикой Порох и ПЕС явно пролетают мимо умеренного электората. Хватит ума подправить ее - будут шансы. Не хватит - снова в следующий раз проиграют каким-нибудь "новым лицам", которые будут дистанцироваться от идеологических и гуманитарных вопросов
Такой "ребрендинг" для них уже невозможен, т.к. ассоциирование с национал-радикализмом уже не вытравишь. Гройсман и Кличко еще могли бы, но им это не дадут.
-
Tegularius
-
-
- Заблокований
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 255 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 січ, 2021 23:33
Tegularius написав: zРадио написав:По большей части согласен с вами. Шмит, как обычно, отрабатывает. С текущей риторикой Порох и ПЕС явно пролетают мимо умеренного электората. Хватит ума подправить ее - будут шансы. Не хватит - снова в следующий раз проиграют каким-нибудь "новым лицам", которые будут дистанцироваться от идеологических и гуманитарных вопросов
Такой "ребрендинг" для них уже невозможен, т.к. ассоциирование с национал-радикализмом уже не вытравишь. Гройсман и Кличко еще могли бы, но им это не дадут.
Тобто хлопці з Дніпропетровська ( яких найбільше загинуло в ОРДЛО ) - націонал радикали? Всі проросійсько настроєні чомусь націонал радикалами вважають тих хто за Україну в Європі і проти України в таможенному союзі.... Але ж за Україну в Європі більшість... навіть без привязки до рідної мови спілкування.... Я скажу більше Російськомовних в ОРДЛО гине більше ніж україномовних... по тій простій причині , що чим ближче війна до власної оселі - тим більше населення радикалізується... Сьогодні війна на територіях з переважним використанням російської мови... Тому чим довше вона буде йти - тим більша буде кількість тих які захочуть подалі від шовіністичної російської педерації і поближче до ситої Європи.. А Порошенко якраз той політик якого підтримує Європа/США/Канада і ненавидить педерація.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 28 січ, 2021 00:09
Будівельник А навіщо стільки пустопорожнього тексту-то.
Я ж тебе втретє тикаю, що в сприятливих умовах бізнес не зупиняється, якщо може розвиватися далі. Тому ринки таких держав розвиваються. А ти спочатку співав, що не витратиш, нема сенсу. Тепер нема кому, треба почекати поки молодший підхватить. Тобто в наявності умови -- що не можеш розвиватися. Не можеш дозволити найняти за себе керуючого. Зрозумій -- сприятливі умови, це коли бізнес розвивається. Та мільярдер старий навіть не думає, що жити коли..., не витрачу.
Без твоєї-то брехні: 1. мені впарили маргарин 2. що мене щось нервує 3. що я лох Самобахвальства: 1. я на коні 2. збираюсь на Мальдіви Що залишиться-то? Є тільки прояв чергової брехні зі стелі та якесь міщанське бахвальство. Якесь тупе бахвальство мільйонами. Зрозумій, що всл, лікарі, вчителі та ін. мають трошки))) інші пріоритети.
Ти знов порівнюеш успіх всл з бізнесоменом в папугах - в грошах. Чого ж ти такий тупенький-то?
Знов збрехав, що мова про показ трудової, а не здатність відповісти мільйонера за свою брехню 5 куе. Знов примітивний злив заможного))
В тому і справа, що ти вводиш правила. А працівники погоджуються. Тільки вони погоджуються з необхідності, а ти зі жадоби -- заплатити з булих прибутків за свій теперішній час. Який ти провкалував раніше.
Ти там труси-хрестик: то економічно недоцільно на першому місці, то час для відпочинку.
В висновку видається в твоїй логіці: ти провкалував і заплатив за це часом в самі кращі молоді роки, тепер хоч старому з давленієм відпочити; а впенсіонер, а також твій працівник - особливо не напрягався, жив в задоволення в молоді роки (та ще й на старість не жебрак-нищеброд, здоров'я зберіг, хату, дачу і т.д. має, не багатий, але й не бідний!). Де ж ти виграв, дурню?
Виграв би ти, якщо твоя брехня (бідний, нервує і т.д.) була правдою. А так -- це ти не спиш спокійно, як ти сам визнав.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2021 00:20
budivelnik написав:Тобто хлопці з Дніпропетровська ( яких найбільше загинуло в ОРДЛО ) - націонал радикали?
Причем здесь они, если речь шла о Порошенко и его партии? А Порошенко якраз той політик якого підтримує Європа/США/Канада
А с чего вы взяли, что Порошенко Европа и США поддерживают больше, чем других, чем того же Зеленского например? По каким признакам вы это заключили?
-
Tegularius
-
-
- Заблокований
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 255 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2021 00:29
detroytred написав:Я ж тебе втретє тикаю, що в сприятливих умовах бізнес не зупиняється, якщо може розвиватися далі.
1 Тикати буде жінці, якщо а - маєш чим б - вона в тебе є 2 Ще раз тебе питаю бізнес розвивається сам по собі чи його розвивати треба? 3 Якщо треба розвивати - то це потребує зусиль ,часу і вкладень додаткових коштів? 4 Якщо людині поза 50 років і вона має час і натхнення і заощадження(+дохід від працюючого бізнесу) жити у власне задоволення витрачаючи вже зароблене... Чи потрібно цій людині , менше відпочивати і більше працювати? Як тільки ці три пункти усвідомиш - тоді й продовжимо А поки в тебе каша в голові і тарілка пуста - то й говорити нема з ким.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 28 січ, 2021 00:33
Tegularius написав: budivelnik написав:Тобто хлопці з Дніпропетровська ( яких найбільше загинуло в ОРДЛО ) - націонал радикали?
Причем здесь они, если речь шла о Порошенко и его партии?
1 Так в першу чергу воюють не космополіти -а національно свідомі 2 Тільки в мене національно свідомі - у вас націонал радикали... А по суті - електорат Порошенко Tegularius написав: budivelnik написав:А Порошенко якраз той політик якого підтримує Європа/США/Канада
А с чего вы взяли, что Порошенко Европа и США поддерживают больше, чем других, чем того же Зеленского например? По каким признакам вы это заключили?
Достатньо подивитись на особисті відносини і порівняти Хто і як поздоровляв Порошенка з Днем Народження, а хто ,як і коли - Зеленського Які офіційні візити і куди робив Президент Порошенко І хто і як приймав Президента Зеленського.... В дипломатії все просто - відкритим текстом не пошлють .... але коли не запрасили(не поздоровили/не приїхали) значит показали своє відношення.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1