|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Пон 01 лют, 2021 18:58
detroytred написав:Надавили б на нього радікали, які ближче ніж Кадиров)), погодився й тільки підписував. Сашко Білий (який навіть не такий вже радікали), як прокурору, пояснив би)) А коли закрутилося, то тим паче нікуди не дівся, підписував Укази.
Так от чому один Турчинов, на радбезі, проголосував за воєнний стан - радикали надавили. 
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2021 19:10
lapay написав: detroytred написав:Надавили б на нього радікали, які ближче ніж Кадиров)), погодився й тільки підписував. Сашко Білий (який навіть не такий вже радікали), як прокурору, пояснив би)) А коли закрутилося, то тим паче нікуди не дівся, підписував Укази.
Так от чому один Турчинов, на радбезі, проголосував за воєнний стан - радикали надавили. 
Так питання ставиться як? ЯКБИ Зе був президентом, то... Я ж і кажу, що: ЯКБИ надавили радікали на ЗЕ-президента, то... Ви мого ЯКБИ, тобто умови, не помітили))
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2021 19:17
pesikot написав: detroytred написав:Надавили б на нього радікали, які ближче ніж Кадиров)), погодився й тільки підписував. Сашко Білий (який навіть не такий вже радікали), як прокурору, пояснив би))
Какие радикалы возле Зеленского ? Что ты несёшь ? Или от праздников ещё не отошёл ? Или в новый запой ушёл ? Если б тогда Зеленский был президентом, то засцал бы вообще что-то делать. Забился бы угол и скулил оттуда Это видно из его нынешних действий. Когда, ещё недавно, оставил умирать Журавля в серой зоне
Тебе можна взагалі ігнорувати. До нормального діалогу ти не здатний. Тільки гавкати. Тобі ж по буквах написано: - піддається впливу чи ні?! Ти ж не увесь текст читаєш, а рефлексуєш на слова або фрази. Що було треба Хомчаку (як він йому обгрунтував), те й робив. А хто кинув і чому в тебе клепки зрозуміти чомусь не вистачає. Там ціла вертикаль... Нової)) Може й горизонталь. Точніше не може, нагороду-то дали... Ти батька Журавля послухай. Тому що класика. Класика: перемога-позитив -- це я командир; а як невдача-негатив -- то я (командир) при чому? І ця класика при здійсненому розкладі спрацювала на 100%. Тому що дійсно Нова - це коли нові принципи, а не тільки оснащення-фінансування.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 01 лют, 2021 19:33, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2021 19:25
detroytred написав:Так питання ставиться як? ЯКБИ Зе був президентом, то... Я ж і кажу, що: ЯКБИ надавили радікали на ЗЕ-президента, то... Ви мого ЯКБИ, тобто умови, не помітили))
ЯКБИ НАТО бабахнуло Бомбою по Кремлю в 2013...
-
lapay
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2021 19:36
lapay написав: detroytred написав:Так питання ставиться як? ЯКБИ Зе був президентом, то... Я ж і кажу, що: ЯКБИ надавили радікали на ЗЕ-президента, то... Ви мого ЯКБИ, тобто умови, не помітили))
ЯКБИ НАТО бабахнуло Бомбою по Кремлю в 2013...
Ну Ви ж самі вирішили прокоментувати ЯКБИ від президента. Я підтримав. Моє ЯКБИ (тобто умова) цілком реальна. Що неріального в можливості тиску з боку тих, хто за почати воювати будь-що? Всі наміри можуть бути перекреслені навіть ящиком горілки в гуртожиток лейтенантів. Була точка біфуркації. За великим розрахунком якийсь екіпаж Буку перекреслив в якійсь мірі плани пу.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2021 19:48
detroytred написав:Саме смішне те, що він би це міг зробити. Він же піддається впливу чи ні?! Надавили б на нього радікали, які ближче ніж Кадиров)), погодився й тільки підписував. Сашко Білий (який навіть не такий вже радікали), як прокурору, пояснив би))
ЯКБИ Зеленський був на місті Турчинова, до нього би подзвонив Путін і сказав: "Якщо будеш щось 'витворяти', то коли 'ми' прийдемо до влади - сядеш і надовго". Як ти думаєш кого б послухався(побоявся) б Зе - радикалів чи Путіна? Для мене відповідь очевидна.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2021 19:50
detroytred написав:Що неріального в можливості тиску з боку тих, хто за почати воювати будь-що?
Сам тиск нереальний. Не на Зеленського чи Турчинова, а на ситуацію в Криму. Там був свій прийнятий Путіним сценарій, на який ми не могли повпливати. Он вірмени втратили три тисячі і окупований Карабах, а могли зберегти життя молодих хлопців. А Пашинян все одно зрадник, як в нас Турчинов. Хоча зрадник Янукович, а в них зрадою є сама окупація ними азейбарджанських земель.
-
lapay
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2021 19:53
andrijk777 написав: detroytred написав:Саме смішне те, що він би це міг зробити. Він же піддається впливу чи ні?! Надавили б на нього радікали, які ближче ніж Кадиров)), погодився й тільки підписував. Сашко Білий (який навіть не такий вже радікали), як прокурору, пояснив би))
ЯКБИ Зеленський був на місті Турчинова, до нього би подзвонив Путін і сказав: "Якщо будеш щось 'витворяти', то коли 'ми' прийдемо до влади - сядеш і надовго". Як ти думаєш кого б послухався(побоявся) б Зе - радикалів чи Путіна? Для мене відповідь очевидна.
Для мене ні. При умові, що радікали в цей час були поруч. А не пу десь колись (коли ми прийдем до влади).
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2021 19:55
lapay написав: detroytred написав:Що неріального в можливості тиску з боку тих, хто за почати воювати будь-що?
Сам тиск нереальний. Не на Зеленського чи Турчинова, а на ситуацію в Криму. Там був свій прийнятий Путіним сценарій, на який ми не могли повпливати. Он вірмени втратили три тисячі і окупований Карабах, а могли зберегти життя молодих хлопців. А Пашинян все одно зрадник, як в нас Турчинов. Хоча зрадник Янукович, а в них зрадою є сама окупація ними азейбарджанських земель.
Я вказав - ті, хто за почати воювати будь-що. В'тнамці воювали... При набагато більшій різниці в силах.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лют, 2021 19:59
detroytred написав:В'тнамці воювали... При набагато більшій різниці в силах.
Тільки в Криму переважна більшість була не в'єтнамці чи галичани, а ватани. На Донбасі сильно воювали наші частини, в оточені ватанів?
-
lapay
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-