Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 935936937938939 ... 1129>
Повідомлення Додано: Нед 07 лют, 2021 14:07

change_pm написав:
  Квесторе_поверніться написав:
  change_pm написав:Akurt, а може ну його нафіг безкоштовно працювати?

Це не праця а задоволення спілкування на форумі яке Фіаласан любязно нам надає.

За задоволення треба платити :!: 8)

ALI KEMAL GÜRDAL всем всё платится :D
Мизантрóп

Подякував: 1597 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 07 лют, 2021 14:58

change_pm написав:Скажіть:
- не займався, але для вас, любі форумчанє, допоможу за невеличку мзду = наприклад, 10 куе :?: просто за невеличкий піс оф адвайс....
Більший адвайс вже 2х, ще більший 3х і так далі ))))

Реально думаєте, що мені немає чим займатися, крім того, що заглядати клієнту в очі?
Мені просто ці питання цікаві. Крім того - я один з основних консультантів для української діаспори в Анталії. На громадських засадах.
У людей дуже багато виникає питань юридично- правничого характеру.
Останнім часом все більше - просто шквал запитань - щодо ввезення своїх автівок з України в Туреччину. Розбираємося, радимо щодо документів та правильності, прокладуємо маршрути руху і таке інше...
В мене інше джерело доходів, ніж бігати, висунивши язика, на перегляди...
Форумчани з цієї гілки НЕ ДАДУТЬ збрехати - під час особистих зустрічей в Анталії - максимум, що я отримував - то в подарунок пляшку мого улюбленого віскі.
Це супроводжувалося з мого боку 3-годинними автоекскурсіями по Анталії на моєму авто.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 07 лют, 2021 15:03

change_pm написав:За задоволення треба платити :!: 8)

Не завжди. Буває моральне задоволення.
В цьому сенсі мене реально інколи дивує, що я завжди намагався/намагаюся людям зробити щось корисне і не вимагаю за це гроші.
Але в зворотньому напрямку за будь-яку дрібничку - часто НЕКВАЛІФІКОВАНУ - гилять для мене ціни не дитячі і без гальмів.
Я вже писав: наші люди так звикли жити у киселі обману та брехні, що не можуть повірити, як це можна НЕ одурити ближнього свого на кожному кроці. Кожної хвилини.
Оце дивує. Соціум цікавий...
Востаннє редагувалось akurt в Нед 07 лют, 2021 15:06, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 07 лют, 2021 15:05

akurt написав:
  change_pm написав:За задоволення треба платити :!: 8)

Не завжди. Буває моральне задоволення.
В цьому сенсі мене реально інколи дивує, що я завжди намагався/намагаюся людям зробити щось корисне і не вимагаю за це гроші. Я вже писав: наші люди так звикли жити у киселі обману та брехні, що не можуть повірити, що хтось та десь не бреше.
Але в зворотньому напрямку за будь-яку дрібничку - часто НЕКВАЛІФІКОВАНУ - гилять для мене ціни не дитячі і без гальмів.
Оце дивує. Соціум цікавий...

Так я ж і пишу....
Хто до нас з мечем прийде, того тим мечем і налупцюють....

зі. Більше не вумнічаю, піду в маркет за рибою і йогуртом ))))
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 07 лют, 2021 15:09

Це мудро... У нас реальне літо - іду у дворі трохи займуся своїм авто... шкіряні сидіння потребують турботи...
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 07 лют, 2021 16:42

Ваша гілка про нерухомість за кордоном менш активна ніж ця, хоча мало б бути все навпаки по широті теми...тут лише нерухомість в Анталії в основному....
Все залежить від топікрайтера...мабуть.
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 лют, 2021 17:10

Квесторе_поверніться написав:Ваша гілка про нерухомість за кордоном менш активна ніж ця, хоча мало б бути все навпаки по широті теми...тут лише нерухомість в Анталії в основному....

100500% :!: Мені нема про що писати і ділитись...

Читали ж на київській гілці про "пацанчиків", які за кеш прикупили в яйцях Інтргала нерухомість?

У мене дохід для аглосаксів білий, в таких "хлопців" з КРЖН навряд чи... Тому послідовників в мене небагато ))))

Та то й найкраще)))) від людства одні проблеми = подивіться, як планету зас...ли!
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 07 лют, 2021 17:31

Квесторе_поверніться написав:Ваша гілка (мається на увазі гілка, яку веде change_pm - примітка моя) про нерухомість за кордоном менш активна ніж ця, хоча мало б бути все навпаки по широті теми...тут лише нерухомість в Анталії в основному....

Це залежить від іншого: я довів, що всі ці мрії про Іспанію (закриту геть), Португалію (закриту геть), Польщу (закриту геть та ту, де треба працювати за 15 злотих на годину і залишатися жебраком), про Німеччину (закриту геть, та де треба зберігати всі квитанції за останні 20 років), Греції, де просто жахлива ситуація і сьогодні комендантська година діє вже не з 21-00 а з 18-00 (!!!!) і так далі... і так далі - пустощі.
Немає простішого, кращого, приємнішого, доступнішого та безпроблемнішого, ніж майно та життя іноземця саме в Туреччині...
І цілий рік щомісця давав звіт про витрати: в середньому 29 (двадцять) дев"ять доларів на місяць - комунальні витрати та платежі... В тій же Польщі Ви будете не вкладатися в 100 ойро... А зима така сама... А соціальне оточення - майже вороже, бо українець в Польщі - людина третього гатунку...
Туреччина, Анталія: сонячно, тепло, чистота, гори, водоспади та каньони... Приємна соціальна середа...
Ціла купа позитивних факторів - навіть не "2-в-1" а "10-в-1"...

Звісно: краще жити в США, або - можливо, але не факт - у Франції...
Але ж є приказка: "Квас та не про нас..."
До речі - для бажаючих - безпроблемне безподаткове та без всяких умов - життя на Барбадосі: 2000 доларів - віза на рік життя - для отримання треба всього 2 речі:
- надіслати фотокопію закордонного паспорта;
- оплатити візу - 2000 доларів.
Докладно тут:
https://barbadoswelcomestamp.bb/
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 07 лют, 2021 18:55

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

akurt написав:. В тій же Польщі Ви будете не вкладатися в 100 ойро...

В тій же Польщі вкладався зимою в 1000 злотих на винаєм кавалірки 12м2, оплату ВСІХ медіа (комунальні послуги, по нашому), проїний на ГТ на місяць, проїзд раз в три місяці з Польщі до Тернополя і назад, і ще харчування і трохи на одяг та взуття.
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 07 лют, 2021 19:59

flyman написав:
  akurt написав:. В тій же Польщі Ви будете не вкладатися в 100 ойро...

В тій же Польщі вкладався зимою в 1000 злотих на винаєм кавалірки 12м2, оплату ВСІХ медіа (комунальні послуги, по нашому), проїний на ГТ на місяць, проїзд раз в три місяці з Польщі до Тернополя і назад, і ще харчування і трохи на одяг та взуття.

А скільки в Україні тоді витрачаєте в місяць?
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

#<1 ... 935936937938939 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор