Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 935936937938939 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Вс 07 фев, 2021 13:07

change_pm писал(а):
  Квесторе_поверніться писал(а):
  change_pm писал(а):Akurt, а може ну його нафіг безкоштовно працювати?

Це не праця а задоволення спілкування на форумі яке Фіаласан любязно нам надає.

За задоволення треба платити :!: 8)

ALI KEMAL GÜRDAL всем всё платится :D
Мизантрóп

С нами с: 03.12.14
Благодарил (а): 1618 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 07 фев, 2021 13:58

change_pm писал(а):Скажіть:
- не займався, але для вас, любі форумчанє, допоможу за невеличку мзду = наприклад, 10 куе :?: просто за невеличкий піс оф адвайс....
Більший адвайс вже 2х, ще більший 3х і так далі ))))

Реально думаєте, що мені немає чим займатися, крім того, що заглядати клієнту в очі?
Мені просто ці питання цікаві. Крім того - я один з основних консультантів для української діаспори в Анталії. На громадських засадах.
У людей дуже багато виникає питань юридично- правничого характеру.
Останнім часом все більше - просто шквал запитань - щодо ввезення своїх автівок з України в Туреччину. Розбираємося, радимо щодо документів та правильності, прокладуємо маршрути руху і таке інше...
В мене інше джерело доходів, ніж бігати, висунивши язика, на перегляди...
Форумчани з цієї гілки НЕ ДАДУТЬ збрехати - під час особистих зустрічей в Анталії - максимум, що я отримував - то в подарунок пляшку мого улюбленого віскі.
Це супроводжувалося з мого боку 3-годинними автоекскурсіями по Анталії на моєму авто.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 07 фев, 2021 14:03

change_pm писал(а):За задоволення треба платити :!: 8)

Не завжди. Буває моральне задоволення.
В цьому сенсі мене реально інколи дивує, що я завжди намагався/намагаюся людям зробити щось корисне і не вимагаю за це гроші.
Але в зворотньому напрямку за будь-яку дрібничку - часто НЕКВАЛІФІКОВАНУ - гилять для мене ціни не дитячі і без гальмів.
Я вже писав: наші люди так звикли жити у киселі обману та брехні, що не можуть повірити, як це можна НЕ одурити ближнього свого на кожному кроці. Кожної хвилини.
Оце дивує. Соціум цікавий...
Последний раз редактировалось akurt Вс 07 фев, 2021 14:06, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 07 фев, 2021 14:05

akurt писал(а):
  change_pm писал(а):За задоволення треба платити :!: 8)

Не завжди. Буває моральне задоволення.
В цьому сенсі мене реально інколи дивує, що я завжди намагався/намагаюся людям зробити щось корисне і не вимагаю за це гроші. Я вже писав: наші люди так звикли жити у киселі обману та брехні, що не можуть повірити, що хтось та десь не бреше.
Але в зворотньому напрямку за будь-яку дрібничку - часто НЕКВАЛІФІКОВАНУ - гилять для мене ціни не дитячі і без гальмів.
Оце дивує. Соціум цікавий...

Так я ж і пишу....
Хто до нас з мечем прийде, того тим мечем і налупцюють....

зі. Більше не вумнічаю, піду в маркет за рибою і йогуртом ))))
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 07 фев, 2021 14:09

Це мудро... У нас реальне літо - іду у дворі трохи займуся своїм авто... шкіряні сидіння потребують турботи...
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 07 фев, 2021 15:42

Ваша гілка про нерухомість за кордоном менш активна ніж ця, хоча мало б бути все навпаки по широті теми...тут лише нерухомість в Анталії в основному....
Все залежить від топікрайтера...мабуть.
Квесторе_поверніться

С нами с: 22.11.13
Благодарил (а): 2 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 07 фев, 2021 16:10

Квесторе_поверніться писал(а):Ваша гілка про нерухомість за кордоном менш активна ніж ця, хоча мало б бути все навпаки по широті теми...тут лише нерухомість в Анталії в основному....

100500% :!: Мені нема про що писати і ділитись...

Читали ж на київській гілці про "пацанчиків", які за кеш прикупили в яйцях Інтргала нерухомість?

У мене дохід для аглосаксів білий, в таких "хлопців" з КРЖН навряд чи... Тому послідовників в мене небагато ))))

Та то й найкраще)))) від людства одні проблеми = подивіться, як планету зас...ли!
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 07 фев, 2021 16:31

Квесторе_поверніться писал(а):Ваша гілка (мається на увазі гілка, яку веде change_pm - примітка моя) про нерухомість за кордоном менш активна ніж ця, хоча мало б бути все навпаки по широті теми...тут лише нерухомість в Анталії в основному....

Це залежить від іншого: я довів, що всі ці мрії про Іспанію (закриту геть), Португалію (закриту геть), Польщу (закриту геть та ту, де треба працювати за 15 злотих на годину і залишатися жебраком), про Німеччину (закриту геть, та де треба зберігати всі квитанції за останні 20 років), Греції, де просто жахлива ситуація і сьогодні комендантська година діє вже не з 21-00 а з 18-00 (!!!!) і так далі... і так далі - пустощі.
Немає простішого, кращого, приємнішого, доступнішого та безпроблемнішого, ніж майно та життя іноземця саме в Туреччині...
І цілий рік щомісця давав звіт про витрати: в середньому 29 (двадцять) дев"ять доларів на місяць - комунальні витрати та платежі... В тій же Польщі Ви будете не вкладатися в 100 ойро... А зима така сама... А соціальне оточення - майже вороже, бо українець в Польщі - людина третього гатунку...
Туреччина, Анталія: сонячно, тепло, чистота, гори, водоспади та каньони... Приємна соціальна середа...
Ціла купа позитивних факторів - навіть не "2-в-1" а "10-в-1"...

Звісно: краще жити в США, або - можливо, але не факт - у Франції...
Але ж є приказка: "Квас та не про нас..."
До речі - для бажаючих - безпроблемне безподаткове та без всяких умов - життя на Барбадосі: 2000 доларів - віза на рік життя - для отримання треба всього 2 речі:
- надіслати фотокопію закордонного паспорта;
- оплатити візу - 2000 доларів.
Докладно тут:
https://barbadoswelcomestamp.bb/
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 07 фев, 2021 17:55

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

akurt писал(а):. В тій же Польщі Ви будете не вкладатися в 100 ойро...

В тій же Польщі вкладався зимою в 1000 злотих на винаєм кавалірки 12м2, оплату ВСІХ медіа (комунальні послуги, по нашому), проїний на ГТ на місяць, проїзд раз в три місяці з Польщі до Тернополя і назад, і ще харчування і трохи на одяг та взуття.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Вс 07 фев, 2021 18:59

flyman писал(а):
  akurt писал(а):. В тій же Польщі Ви будете не вкладатися в 100 ойро...

В тій же Польщі вкладався зимою в 1000 злотих на винаєм кавалірки 12м2, оплату ВСІХ медіа (комунальні послуги, по нашому), проїний на ГТ на місяць, проїзд раз в три місяці з Польщі до Тернополя і назад, і ще харчування і трохи на одяг та взуття.

А скільки в Україні тоді витрачаєте в місяць?
Квесторе_поверніться

С нами с: 22.11.13
Благодарил (а): 2 раз.

#<1 ... 935936937938939 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: Кочевник + гостей: 2