Ссылочку можно? -- потому как есть подозрение, что вы вот этот кусок:
0.006%-7.8%
недопоняли

|
|
![]() Ви читаєте чи шо ? 1 Державний орган країни перебування отримав труп з паспортом України. Перше що він робить - це повідомляє цю інформацію в Консульство України, або якщо консульства України немає - передає в те консульство якому Україна доручила відстоювати її інтереси Тобто Державний орган закордоння-звязується з Державним органом України на своїй території і ніяких довідок по Україні нікому не відправляє 2 Тепер вже консульство звязується з ЗАГСОМ і повідомляє про смерть особи , ЗАГС це фіксує і відправляє різні довідки в МВС , СБУ, Пенсійний,Податкову,Держстат - де також це фіксується. Тобто ще раз Трабли людей по знаходженні родини і так далі - є і будуть Факт смерті - серьозна штука і фіксується в кількох точках відразу(наприклад в МінЮсті, щоб Ви не могли використати доручення ,яке діюче по даті ,але Ви отримали його від людини що вже померла....)
![]()
Тогда, простите, немного не так: 2015 -496928____544015____594795 544015-496928=47087 ТщательнЕе надо. Так что там насчёт фобий? ![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреМоже спочатку дякую.... А потім я ще подумаю ,приймати це дякую чи ні від людини яка пять разів як папуга копіпастила своє хамське як до мене так і до інших мешканців України повідомлення? А інформація я перевірю.., тим більше що на кінцеву статистику вона не впливає,адже цифра переставилась в проміжному значенні. А по питанню фобій - піднімете тоді,коли хоча б трошки дотягнетесь до 632000 смертей в 2014...А поки взяли і зачепились за щось мілке і пробуєте свої фобії річні оправдати.
![]()
1. Спасибо! 2. Проверяйте. 3. На кінцеву статистику вона впливає и очень заметно. Вы на основе этой неверной цифры 2 дня доказывали, что ноябрь 2020 это чепуха. Оказывается, что смертность в ноябре 2020 примерно на 25% выше, чем в ноябре любого года с 2014 по 2019. 4. Не надо распространять то, что я написал конкретно о Вас, на "інших мешканців України". Они к той характеристике не имеют никакого отношения. 5. С цифрой 2014 года не стоит сравнивать. Это уж совсем, как Вы любите говорить, натягивание совы на глобус. Смертность снижается уже 15 лет благодаря снижению численности населения, а с 2015 сильно упала благодаря потере Крыма и Донбасса. 6. Насчёт фобий - следите за своими. ![]() А эти разные люди лично всех пересчитывали ? К разным людям нет веры, потому что, их мнение, зачастую, заангажировано. Мол, смертность высокая, все выехали в Европы. Любую цифру можно ляпнуть Например, я могу ляпнуть, что в Украине проживает 41 356 171 человек ![]() Поэтому, к цифрам ДержСтата не применимо понятие "веры", но принимать их стоит. Потому что, другой методики подсчёта нет ![]() Re: Эпидемия коронавируса в мире1 З 2014 року і по сьогодні статистика дається без Крима і ОРДЛО 2 По тій ссилочці,яку я показав - привести статистику з Кримом і ОРДЛО до без Крима і ОРДЛО - це відмінусувати три цифри смертність в Севастополі в АР Крим і...напевно Луганській області... Чому Луганська а не Донецька - бо хоча в ОРДЛО і Луганськ і Донецьк,але частина звідти виїхала , тому беремо меншу область після цих нескладних операцій - отримуємо інформацію від царя гороха і до сьогодні(від 2002 року) 3 По Фобіям В мене вони відсутні, я піддаю сумнівам все що бачу і чую навіть те що мене влаштовує..тому мені важко навязати будь-яку думку якщо я її перед тим сам не розглянув..розглядаю завжди всі і без табу... 4 Для мене чим більші обмежувальні міроприємства-тим небезпечнішим має бути те що обмежують Ми рік знаходились під обмеженнями,які всюди ігнорувались і в кінці не отримали не те що катастрофи..а взагалі не можемо під мікроскопом виявити відмінності.. При чому спроби знайти відмінності не в річній інформації - а в якісь певні періоди - це маразм. Адже Якщо річна смерність в 2020 році , буде на 5% менша від 2015 року і при цьому в листопаді 2020 вона на 20% вища від листопада 2014 - то питання у нас короновірус бушував тільки в листопаді 2020% , а у інших місяцях як 2020 так і 2014 - чомусь його не було? Ба більше з неба лилась манна небесна в 2014? 5 По кількості населення Яка вам особисто різниця скільки населення? між 2014 і 2020 - воно змінилось несуттєво Тому якщо воно було 42 і впало до 41 то це те саме якби було 33 і впало до 32....тих самих 2-3% в мінус.
![]() що таке -епідемія?Давайте прикинемо
Епідемія це хвороба яка може завдати значної шкоди і потребує на свою ліквідацію значних коштів. 1 Чи витратили ми більше грошей на медицину - в бюджеті ні 2 Якщо ми не витратили гроші на медицину - значить зросла смертність - в статистиці не видно. Так де ж тоді ця страшна і невиліковна себе проявляє найбільше - в інформаційному просторі. А хто допомагає цю муть розганяти? - ковідофоби..навіть безплатно. А чому так важко розвінчувати фобії ковідофобів? - так спробуйте розвінчати те-чого в світі не існує..Тобто ковід - існує, а от його страшні наслідки - існують тільки в головах ковідофобів.
|
|