Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 27292730273127322733 ... 5004>
Повідомлення Додано: Чет 11 лют, 2021 23:37

Lady_N написав:В економіці - через спад виробництва товарів/послуг (наслідки недолугого карантину) - зростання безробіття - зубожіння населення - і т.д.

Ви ж зовсім недавно були проти вакцинації, а тепер вже про економіку переживаєте. Що змусило Вас так різко змінити думку?
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 лют, 2021 23:56

Будівельнику, у мене до вас кілька питань:
1. До цього ви робили вигляд,що у сусідніх країнах нема зростання річної смертності (добре, москалі хай виздихають, їх не будемо розглядати) , але через 1-2 тижні вийде офіційна стата по грудню у Польщі. Мабуть і в Болгарії (а може вже є). І робити вигляд , що "нема цифр - нема про що говорити, не будемо натягувати сову на гдобус " вже не вийде. Як ви плануєте коментувати ці річні зростання смертності на 15-20%?? Для мене вони очевидні, але ви можете і далі тягнути час,цифри від цього не зміняться,ви ж в розумі вже давно це зрозуміли. Що скажете тоді? Чи ще почекаємо? Але для чого??

2. На тлі таких європейських (та і кацапських) цифр, чим ви будете пояснювати феномен України? Найкраща медицина?? Молода та спортивна нація? (У себе на районі я бігаю один... Добре, я ніщеброд мабуть, інші бігають на доріжці в залі. Але я там теж бувааю. Там одиниці. В Європі їх більше в спорті. Що ще може бути, що не так з українцями, що вони не мруть??
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2458 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 11 лют, 2021 23:58

IgA написав:
  Lady_N написав:В економіці - через спад виробництва товарів/послуг (наслідки недолугого карантину) - зростання безробіття - зубожіння населення - і т.д.

Ви ж зовсім недавно були проти вакцинації, а тепер вже про економіку переживаєте. Що змусило Вас так різко змінити думку?

Я і тепер підтверджую, що вакцинуватися не буду, але не відкидаю, що є категорії людей, напр. із слабким імунітетом, яким вакцина може бути корисною. Щодо високої якості та надійності існуючих вакцин від ковіду маю великі сумніви...
За економіку я давно переживаю, бо це мій фах 8)
Lady_N

Заблокований
Подякував: 134 раз.
Подякували: 140 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 лют, 2021 23:59

IgA написав:

Не надо искать логику у леди. Она хочет и работающую экономику, и чтоб не умирали. Пока что она не поняла, что так не будет.
У Будивельника логика ясна: пусть умрут сколько надо, но все должно работать. Это понятно,логично, и я в душе не против этого. Против я лишь того, что он не видит(не хочет видеть) , что таки мрут. Потому что я за правду. А правда такая , что мрут. А он, как и многие другие, делают вид,что нет.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 00:00

pesikot написав:
  ЛАД написав:Насчёт численности населения.
Не берусь судить насколько четко в статистике учитываются смерти-рождения, надеюсь, достаточно точно. Тем не менее разные люди почему-то оценивают эту величину по-разному (начиная от 32 млн.) и никто не верит в цифру, называемую Укрстатом.

А эти разные люди лично всех пересчитывали ?
К разным людям нет веры, потому что, их мнение, зачастую, заангажировано. Мол, смертность высокая, все выехали в Европы. Любую цифру можно ляпнуть
Например, я могу ляпнуть, что в Украине проживает 41 356 171 человек :)

Поэтому, к цифрам ДержСтата не применимо понятие "веры", но принимать их стоит.
Потому что, другой методики подсчёта нет

Согласен, что другой хоть сколько-нибудь достоверной цифры, кроме укрстатовской, нет. Поэтому я ей и пользуюсь.
Но никто, кроме Укрстата в неё не верит.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 00:03

yanyura написав:Если budivelnik появился на этой ветке и начал активно продвигать здесь свои цифры и мнения, значит в очень скором времени эту ветку постигнет судьба ветки "Політичні дискусії".

Примета такая есть.

P.S. 10 личных тем в архиве (Будівельник завжди правий) тому подтверждение.

P.P.S. И pesikot сюда подтянулся.

Значит дому конец (с) проф. Преображенский

Уже.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 12 лют, 2021 00:23, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 00:04

Ой+ написав:
  Lady_N написав:“В январе 2021 года в Украине зарегистрировали 1265 случаев туберкулеза: 998 новых случаев заболевания; 267 пациентов с рецидивом; 44 пациента, которые восстановили лечения после перерыва; 68 пациентов, которые начали повторное лечение после неудачного; 24 - другие случаи”, — говорится в сообщении.
ВОЗ сообщили, что пандемия коронавируса осложнила борьбу с туберкулезом.

Баблоси рухаються в іншому керунку:
В Україні не можливо щепитися проти туберкульозу. У попередньої партії закінчився термін придатності, а нової не доправили. Щеплення БЦЖ роблять на 48 год життя малюка. Однак зараз дітей з пологових будинків випитують з позначною "відсутня вакцина"....
Зазначимо, що дефіцит щеплень Україна вже переживала у 2015 - 2016 роках. Вакцинація проти туберкульозу тоді впала нижче 40%. Вже наступні роки року держава отримала стрімке збільшення захворюваності серед немовлят. У 2017 серед дітей до 4 років було діагностовано 280 хворих на сухоти. Це на сотню більше малюків, ніж у попередні роки. https://tsn.ua/ukrayina/v-ukrayini-vids ... 24641.html

підкину ще на вентилятор) Щороку до нас на підприємство приїжджав автобус-флюорограф. А цього року не приїжджав, бо карантин :D В результаті, моїй флюорографії більше 1,5 року. А їхати самому кудись шукати теж не комільфо.
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 00:09

Re: Эпидемия коронавируса в мире

Ромасик написав:до нас на підприємство

Таких професій мало. В основну ті, хто працює з людьми (вчителі, харчування). Ну ще силовики, вони кожен рік обстежуються.
Якщо до когось не приїхали, це мало вплине на смертність. Бо багато хто з них все одно проходять, хай навіть без автобуса, а самостійно.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 00:16

Hotab написав:
  IgA написав:Не надо искать логику у леди. Она хочет и работающую экономику, и чтоб не умирали. Пока что она не поняла, что так не будет.

Хотеть не вредно, вредно не хотеть. И да, женская логика для вас непостижима 8)

П.С. Дополнение к моему посту выше - МОЗ рекомендует отсрочить вакцинацию некоторым категориям:
https://ukranews.com/news/756025-komu-n ... datsii-moz
Востаннє редагувалось Lady_N в П'ят 12 лют, 2021 00:23, всього редагувалось 1 раз.
Lady_N

Заблокований
Подякував: 134 раз.
Подякували: 140 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 00:17

Re: Эпидемия коронавируса в мире

Hotab написав:але через 1-2 тижні вийде офіційна стата по грудню у Польщі. Мабуть і в Болгарії (а може вже є). І робити вигляд , що "нема цифр - нема про що говорити, не будемо натягувати сову на гдобус " вже не вийде. Як ви плануєте коментувати ці річні зростання смертності на 15-20%??
1 Так чого Ви зволікаєте
Дайте статистику по цих країнах за останні 5-10 років...Може як тільки самі її побачите - у Вас зникне бажання на неї ссилатись.
Ви ж також поки порівнювали 2019 до 2020 в Україні - були переконані про дикий ріст захворюваності...А як тільки розширили діапазон до 2014 - так відразу змушені вести себе вже менш агресивно в цьому питанні
2 По питанні України
В нас вмирають так само як і десь..
Просто в Італії чи Швеції - більше вікової групи 60+
Навіть якщо 2020 покаже ріст , 2021 покаже різке падіння... і відбудеться воно не тому що перемогли ковід , а тому що ковід викосив хроніків наперед.
3 Дайте собі відповідь
а - коли були проблеми з лікуванням на початку коли не знали як лікувати чи вкінці-коли всі знають що дайте просто полежати 10 днів на кисні(без ШВЛ) і все нормально...
б - коли повинна рости смертність? в одному окремому місяці? чи пропорційно до кількості захворівших з лагом в 20-30 днів?

Так от чомусь піки захворюваності показували в квітні-вересні...
А пік смертей прийшов на листопад....Не задумувались чому?
Задумайтесь і дайте собі відповідь чому так...може тоді до мене питань стане менше
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 27292730273127322733 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему