Lady_N написав:В економіці - через спад виробництва товарів/послуг (наслідки недолугого карантину) - зростання безробіття - зубожіння населення - і т.д.
Ви ж зовсім недавно були проти вакцинації, а тепер вже про економіку переживаєте. Що змусило Вас так різко змінити думку?
Будівельнику, у мене до вас кілька питань: 1. До цього ви робили вигляд,що у сусідніх країнах нема зростання річної смертності (добре, москалі хай виздихають, їх не будемо розглядати) , але через 1-2 тижні вийде офіційна стата по грудню у Польщі. Мабуть і в Болгарії (а може вже є). І робити вигляд , що "нема цифр - нема про що говорити, не будемо натягувати сову на гдобус " вже не вийде. Як ви плануєте коментувати ці річні зростання смертності на 15-20%?? Для мене вони очевидні, але ви можете і далі тягнути час,цифри від цього не зміняться,ви ж в розумі вже давно це зрозуміли. Що скажете тоді? Чи ще почекаємо? Але для чого??
2. На тлі таких європейських (та і кацапських) цифр, чим ви будете пояснювати феномен України? Найкраща медицина?? Молода та спортивна нація? (У себе на районі я бігаю один... Добре, я ніщеброд мабуть, інші бігають на доріжці в залі. Але я там теж бувааю. Там одиниці. В Європі їх більше в спорті. Що ще може бути, що не так з українцями, що вони не мруть??
Lady_N написав:В економіці - через спад виробництва товарів/послуг (наслідки недолугого карантину) - зростання безробіття - зубожіння населення - і т.д.
Ви ж зовсім недавно були проти вакцинації, а тепер вже про економіку переживаєте. Що змусило Вас так різко змінити думку?
Я і тепер підтверджую, що вакцинуватися не буду, але не відкидаю, що є категорії людей, напр. із слабким імунітетом, яким вакцина може бути корисною. Щодо високої якості та надійності існуючих вакцин від ковіду маю великі сумніви... За економіку я давно переживаю, бо це мій фах
Не надо искать логику у леди. Она хочет и работающую экономику, и чтоб не умирали. Пока что она не поняла, что так не будет. У Будивельника логика ясна: пусть умрут сколько надо, но все должно работать. Это понятно,логично, и я в душе не против этого. Против я лишь того, что он не видит(не хочет видеть) , что таки мрут. Потому что я за правду. А правда такая , что мрут. А он, как и многие другие, делают вид,что нет.
ЛАД написав:Насчёт численности населения. Не берусь судить насколько четко в статистике учитываются смерти-рождения, надеюсь, достаточно точно. Тем не менее разные люди почему-то оценивают эту величину по-разному (начиная от 32 млн.) и никто не верит в цифру, называемую Укрстатом.
А эти разные люди лично всех пересчитывали ? К разным людям нет веры, потому что, их мнение, зачастую, заангажировано. Мол, смертность высокая, все выехали в Европы. Любую цифру можно ляпнуть Например, я могу ляпнуть, что в Украине проживает 41 356 171 человек
Поэтому, к цифрам ДержСтата не применимо понятие "веры", но принимать их стоит. Потому что, другой методики подсчёта нет
Согласен, что другой хоть сколько-нибудь достоверной цифры, кроме укрстатовской, нет. Поэтому я ей и пользуюсь. Но никто, кроме Укрстата в неё не верит.
yanyura написав:Если budivelnik появился на этой ветке и начал активно продвигать здесь свои цифры и мнения, значит в очень скором времени эту ветку постигнет судьба ветки "Політичні дискусії".
Lady_N написав:“В январе 2021 года в Украине зарегистрировали 1265 случаев туберкулеза: 998 новых случаев заболевания; 267 пациентов с рецидивом; 44 пациента, которые восстановили лечения после перерыва; 68 пациентов, которые начали повторное лечение после неудачного; 24 - другие случаи”, — говорится в сообщении. ВОЗ сообщили, что пандемия коронавируса осложнила борьбу с туберкулезом.
Баблоси рухаються в іншому керунку:
В Україні не можливо щепитися проти туберкульозу. У попередньої партії закінчився термін придатності, а нової не доправили. Щеплення БЦЖ роблять на 48 год життя малюка. Однак зараз дітей з пологових будинків випитують з позначною "відсутня вакцина".... Зазначимо, що дефіцит щеплень Україна вже переживала у 2015 - 2016 роках. Вакцинація проти туберкульозу тоді впала нижче 40%. Вже наступні роки року держава отримала стрімке збільшення захворюваності серед немовлят. У 2017 серед дітей до 4 років було діагностовано 280 хворих на сухоти. Це на сотню більше малюків, ніж у попередні роки. https://tsn.ua/ukrayina/v-ukrayini-vids ... 24641.html
підкину ще на вентилятор) Щороку до нас на підприємство приїжджав автобус-флюорограф. А цього року не приїжджав, бо карантин В результаті, моїй флюорографії більше 1,5 року. А їхати самому кудись шукати теж не комільфо.
Таких професій мало. В основну ті, хто працює з людьми (вчителі, харчування). Ну ще силовики, вони кожен рік обстежуються. Якщо до когось не приїхали, це мало вплине на смертність. Бо багато хто з них все одно проходять, хай навіть без автобуса, а самостійно.
Hotab написав:але через 1-2 тижні вийде офіційна стата по грудню у Польщі. Мабуть і в Болгарії (а може вже є). І робити вигляд , що "нема цифр - нема про що говорити, не будемо натягувати сову на гдобус " вже не вийде. Як ви плануєте коментувати ці річні зростання смертності на 15-20%??
1 Так чого Ви зволікаєте Дайте статистику по цих країнах за останні 5-10 років...Може як тільки самі її побачите - у Вас зникне бажання на неї ссилатись. Ви ж також поки порівнювали 2019 до 2020 в Україні - були переконані про дикий ріст захворюваності...А як тільки розширили діапазон до 2014 - так відразу змушені вести себе вже менш агресивно в цьому питанні 2 По питанні України В нас вмирають так само як і десь.. Просто в Італії чи Швеції - більше вікової групи 60+ Навіть якщо 2020 покаже ріст , 2021 покаже різке падіння... і відбудеться воно не тому що перемогли ковід , а тому що ковід викосив хроніків наперед. 3 Дайте собі відповідь а - коли були проблеми з лікуванням на початку коли не знали як лікувати чи вкінці-коли всі знають що дайте просто полежати 10 днів на кисні(без ШВЛ) і все нормально... б - коли повинна рости смертність? в одному окремому місяці? чи пропорційно до кількості захворівших з лагом в 20-30 днів?
Так от чомусь піки захворюваності показували в квітні-вересні... А пік смертей прийшов на листопад....Не задумувались чому? Задумайтесь і дайте собі відповідь чому так...може тоді до мене питань стане менше