Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 27302731273227332734 ... 5004>
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 00:31

lapay написав:
  Lady_N написав:В економіці - через спад виробництва товарів/послуг (наслідки недолугого карантину) - зростання безробіття - зубожіння населення - і т.д.
:shock: :shock: Хіба авіаперевезення, туризм, готельний бізнес "лягли" не від того, що країни закрили кордони через карантин :roll: І т.д. і т.п...
Падіння світової економіки на 4,9% за рік можна порівняти зі «зникненням» економіки Німеччини, частка якої у світовому ВВП складає близько 4,6%. Сукупні втрати світової економіки у 2020-2021 роках, за прогнозом МВФ, складуть понад 12 трильйонів доларів.
https://hromadske.ua/posts/mvf-znachno- ... -2020-roci

Криза 2020 була б і без пандемії, до цього все йшло. Я просто розширив логіку ковідідіотів і на карантин, по тій самій схемі, по якій вони заперечують пандемію.

lapay, тільки у цьому випадку кризу запакували у коронавірус, але вже й з карантином.

Зображення
Igneus

Заблокований
Подякував: 1050 раз.
Подякували: 693 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 00:32

Lady_N написав:Я і тепер підтверджую, що вакцинуватися не буду, але не відкидаю, що є категорії людей, напр. із слабким імунітетом, яким вакцина може бути корисною. Щодо високої якості та надійності існуючих вакцин від ковіду маю великі сумніви...
За економіку я давно переживаю, бо це мій фах

Так якщо вакцина ненадійна то тим більше треба вакцинувати якомога більше людей і якомога швидше, інакше коллективного імунітету не буде і ті в кого вакцина не спрацювала, імунітет пройшов і такі як Ви будуть продовжувати хворіти а потім можливо зявиться новий штамм який обходить імунітет як це відбувається кожного року з грипом. Он вже в ЮАР жаліються що астразенека від їхнього штамму не допомогає. Що буде з економікою якщо карантин затягнеться на роки?
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 00:42

Re: Эпидемия коронавируса в мире

budivelnik написав:Дайте статистику по цих країнах за останні 5-10 років..

Так була табличка. Від zzzzzz. Там здається за 5 років. Хоч за останній 2019, хоч середній за 5 років,є зростання на 15% по тій же Польщі. Або кацапії. Хіба ви не бачили?

budivelnik написав:А як тільки розширили діапазон до 2014 - так відразу змушені вести себе вже менш агресивно в цьому питанні

То щось не про мене. Я взагалі не порівнював Україну. Я зразу сказав,що у нас нема на що дивитись. Хай спочатку людей перерахують. Хоч раз за багато років. Особливо на тлі загарбаних територій.

budivelnik написав:Навіть якщо 2020 покаже ріст , 2021 покаже різке падінн

Ну такий собі аргумент. Так можна сказати і за Іловайськ: ну і що,що загинули кілька сотень . Через 20 років значить не помруть.

А чому ви вирішили, що надлишково померлі це ті,хто б в наступному помер? У мене однокласник (я писав) нещодавно помер. Йому нічого не передвіщало. Звичайна людина була.

budivelnik написав:Так от чомусь піки захворюваності показували в квітні-вересні...
А пік смертей прийшов на листопад....Не задумувались чому?

Тут не зовсім зрозумів. Хвилі було дві (в Україні першої майже не було, дули на холодне) . В Європі мерли як весною,так і восени. Табличка вище. В Україні потужно лише восени. Весною дули на холодне, мерло навіть менше, ніж могло б.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2463 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 00:58

Hotab написав:Хай спочатку людей перерахують.
1 Яке відношення абсолютні цифри померлих мають до кількості людей?
2 Я якось писав - мені подобається zzzzzz і не подобається його висновки...
Тим більше що таблички він бере з ковідозабочених джерел
Памятаєте я пару днів тому назад привів таблички з міжнародного атласа...виявилось що там інформація не збігається з тією яку накопали Ви...а Ви накопали загальний листок в якому жодної прямої ссилки на цифру , а всі існуючі цифри з чогось перераховуються..то на 1000 осіб . то в місяць....тобто чорт ногу зломить.
Тому Хочете себе переконати - шукайте самі інформацію і бажано з офіційних джерел..бо різні там ссилки на ЦРУ чи ще щось - це інтерпритація тими хто ітерпритує.
3 По померлих в цьому,які не помруть в наступному
Хронічні хвороби в групі 60+ а тим більше 80+ - ставали хронічними не за рік...
Тому як тільки зявився вірус,який сам по собі фігня, але загострює існуючі хронічні...то ясно , що чим хронічніший-тим вища ймовірність померти..але без вірусу ще б рік протягнув..
от і вийшло-той хронік,який помер сьогодні - не збільшить своєю смертю статистику в наступному році.

По Іловайську - у Вас ум за разум...В Іловайську загинули хлопці,які б жили ще 50 років не будь війни.
5 По хвилям
Підніміть статистику захворівших по дням...
Поясніть чому загальна кількість смертей в Україні не росла помісячно а різко виросла в листопаді?Зображення
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 01:19

budivelnik написав:Яке відношення абсолютні цифри померлих мають до кількості людей?

Безпосереднє. Є мільйони людей,які самі не знають , де живуть. Хтось тимчасово переїхав в активну фазу війни в українську Україну, а потім повернувся в ордло, бо зрозумів, що це надовго. Він може бути зараз ще тимчасовим переселенцем,а насправді живе за лінією. А скільки таких пенсійних туристів на Донеччині? Хтось знає, чи живі вони? Чи їх викосило? А зареєстровані вони в Добропіллі умовному. Або Волновасі.

budivelnik написав:Тим більше що таблички він бере з ковідозабочених джерел

З Євростату. А той бере з національних статуправлінь. До того ж вашого .ru набагато більше питань. Як і лажового кантріметера (його чомусь дуже люблять ковіддисиденти).

budivelnik написав:таблички з міжнародного атласа.

То ніякий не атлас. Помийна ям, як і кантріметер. Багато цифр в вашему атласі по Польщі за 18-19 роки співпало з цифрами GUS? Жодна?
Мене так посміхають фрази в тому ж кантріметері (сьогодні помре *** осіб). Або по Швеції , вирахували по середньому за всі роки і сказали ,скільки померло. А Швеція по факту дала зовсім інші цифри,більші.

budivelnik написав:Ви накопали загальний листок в якому жодної прямої ссилки на цифру

Я приводив Польщу. З посиланням на їх Держстат. Там ясно видно, що за 11 місяців більше померло, ніж за будь-який повний рік до цього. Хіба не зрозуміло, що буде по підсумку року?? Будемо робити вигляд, що там нуль буде за останній місяць???

А табличка zzzzzz зроблена по Євростату.

budivelnik написав:бо різні там ссилки на ЦРУ чи ще щось - це інтерпритація тими хто ітерпритує.

Таких не було ще.

budivelnik написав:По Іловайську - у Вас ум за разум...В Іловайську загинули хлопці,які б жили ще 50 років не будь війни.

А померлий 60-річнмй не міг жити до 80-ти? Хто це вирішив? А якщо помер 43-річний від ковід, то мав в 44 померти? Чого б це?

budivelnik написав:Поясніть чому загальна кількість смертей в Україні не росла помісячно а різко виросла в листопаді?

В листопаді таки по справжньому ковід накрив Україну.Першу хвилю всі боялись ще, а на другу всі сказали "та фігня цей ковід, не бачив я трупів на вулицях". Отримали те, що могли ще в квітні отримати.

В свою чергу, може таки поясните сусідську смерність? Хай кацапи мруть. А у поляків що там ,все ж таки?
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 12 лют, 2021 01:46, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2463 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 01:26

IgA написав:
  Вкладчик1234 написав:В какой-то степени можно сказать, что я "антивакцинатор", потому что я считаю, что фармакология сейчас - это способ извлечения денег, а не медицина.

ок, я понял Вашу позицию, Бигфарма и все такое, спорить не буду.

Интересена оценка влияния корпораций на мироустройство от руководителя компании. Давос 2021.

Марк Бениофф

Главный исполнительный директор Salesforce
Это не правительства спасают нас от пандемии. Изобретение, производство и дистрибуция вакцины является результатом деятельности бизнеса.
Бизнес во многих аспектах заменяет правительство. Даже в развитых странах.
Сила корпораций не только в генерации прибыли, а в том, какое влияние они имеют на общество.

https://dtek.com/ru/media-center/news/v ... kholderov/
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 02:15

"У нас что, эпидемия была 1 месяц?"
По-сути почти так. Серьезный уровень заболеваемости у нас был где-то с середины октября до середины декабря. Пик в ноябре. Не буду рассуждать о том, что было бы, если бы не было карантинных мер до того, это не известно и не доказано. Можно только предполагать. Но вполне вероятно, что больных и смертей было бы гораздо больше.

Не буду также писать о том, почему у нас сравнительно низкий уровень заболеваемости и смертности. Много раз говорил, что это непонятно. То ли генетические особенности, то ли обязательная вакцинация БЦЖ ( об этом говорили ещё весной, потом как-то заглохло), то ли вовремя принятые карантинные меры, то ли что ещё.

Но, господа, вопрос об адекватности карантинных мер это отдельная тема. Если кто считает, что у нас слишком строго подошли (я, кстати, высказывал сомнения в необходимости январского карантина), это другое. И не доказывает безопасность ковида.

Здесь на форуме стали доказывать не возможную избыточную строгость карантинных мер, а отсутствие эпидемии, а порой и такой болезни вообще. Что называется - с водой выплеснули и ребёнка.

P.s. Кстати, найти необходимый оптимальный объем карантинных мер для нового неизвестного заболевания не совсем тривиальная задача. Скорее, совсем не тривиальная.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 12 лют, 2021 03:14, всього редагувалось 4 разів.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 03:00

Дай Бог нам дожити до проблеми виживання пацієнтів старших 80+ років...
В нас таких серед населення в рази менше ніж в Бергамо
Тому в Бергамо переживають що люди не доживуть до 100 років
Ми поки що вчимось прожити більше 5 років на пансії.

Не возникает мысли, что у нас потому не доживают до 80+, что состояние здоровья наших 60+, возможно, такое, как у их 80+?
В результате мы могли бы иметь такую же смертность, как у них, только в более молодых возрастах?

То Будивельник. Уже писал, желаю Вам скорейшего выздоровления. Но если у Вас действительно воспаление лёгких, как Вы писали, то в Вашем возрасте это тоже не подарок.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 11:23

ЛАД написав:Нет, 2 дня человек доказывает, что ноябрьская цифра смертей ни о чём не говорит, это обычная ситуация, а когда обнаружилась ошибка начинает говорить, что нельзя по одному месяцу судить.

1 Я все писав по річним цифрам
2 Мої опоненти витягнули на світ божий цифру за місяць..
До них правда ніяк не може дійти...
Якщо загальна цифра за рік в 2020( прогнозується щось близько 600000) буде менша цифри за рік в 2014( 632366) на 5%...то яка різниця що всередині 2020 ,якийсь один місяць аномально високий?Це що 11 місяців ми шугали ковід... і один місяць він нас шугнув?

Тому вмикайте мозок і давайте самі собі відповіді..
Перше - світ не чорно білий і не складається з ковіду і ще чогось....
Друге - епідемія не може бути страшною , якщо за рік не видно її наслідків( у вигляді різкого росту загальної смертності)
Тобто чума, іспанка і так далі - викошувала 1/3 всього населення....а не змінювала смертність на +3-5% до стандартної....та й то навіть +5% неочевидні.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 12 лют, 2021 11:26, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 11:25

ЛАД написав:То Будивельник. Уже писал, желаю Вам скорейшего выздоровления. Но если у Вас действительно воспаление лёгких, как Вы писали, то в Вашем возрасте это тоже не подарок.
Дякую
В мене і ковід і запалення...але важко було перших 8 днів, зараз температура відсутня,легке покашлювання,пю три таблетки в день, стан хоч зараз на роботу...але ще тиждень сидіти в самоізоляції.
В сімї поки що все нормально ,надіюсь так буде й далі
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 27302731273227332734 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти