Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 27512752275327542755 ... 5004>
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 12:01

_hunter написав:
  budivelnik написав:
  _hunter написав:Будивельник заявляет: "карантин необходимо отменять -- фиг с ними, с людьми"
Бреши та не забріхуйся
1 Загальний карантини треба відміняти
2 Для збереження людей - треба вводити точкові карантини в групах,які найнезахищенніші.
В ці групи входить 60+
хроніки по серцево-судинним
Хроніки по легеневим...

І таких по Україні - близько 1 млн.
...

1. Откуда цифра "близько 1 млн."?
2. Где исследование, что все остальные "хронические проблемы" тут "не играют" -- те же диабет/ожирение?..
3. Как этот "точечный карантин" должен выглядеть? -- носить с собой справку о состоянии здоровья и во всех местах скопления "кто-то" эту справку должен проверять?
4. Шведы как раз с такого "точечного карантина" начинали. Потом "почему-то" передумали и перешли на обычный карантин. Почему?
1 Я ж не Степанов чи Ляшко
В моїх посадових обовязках відсутня необхідність чіткого аналізу кого /куди і на скільки ізольовувавти.
2 Якщо ви вважаєте що ожиріння також приводить до підвищеної смертності від ковіду - то пропонуйте вищеозначеним і цю категорію включити в групу ризику
3 Я точно знаю , що всі 42 млн в групи ризику не входять
4 Я Переконаний , що краще приділити 100% уваги тим хто ризикує , ніж розмазати всю увагу на тих хто є в групі ризику(а таких 5%) і на тих хто не є в групі ризику (а таких 95%)

І останнє
а - карантин був заявлений...і не виконувався у переважній більшості випадків
б - вакцини так до сьогодні і немає
в - страшилки по смертям в Італії так і залишились в Італії
г - треба бути дуже впертим і дуже дурним ,щоб не побачити що карантин в Україні - був не потрібний в такому варіанті як його запроваджували
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 12:02

vano80 написав:
  _hunter написав:С этим и в развитых странах вроде Германии/Штатов/Британии проблемы -- а тут оп-па-- и vano80 все порешал :lol:

Где то слышал я, что в этой самой германии обследование мужчин на опухоль простаты с 40 лет обязательна.
...

Сильно похоже на полный бред: принудительная отправка на
какие бы то ни было обследования -- грубейшее нарушение прав человека :)
Хотелось бы увидеть какое-никакое подтверждение.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 12:10

budivelnik написав:
  _hunter написав:1. Откуда цифра "близько 1 млн."?
2. Где исследование, что все остальные "хронические проблемы" тут "не играют" -- те же диабет/ожирение?..
3. Как этот "точечный карантин" должен выглядеть? -- носить с собой справку о состоянии здоровья и во всех местах скопления "кто-то" эту справку должен проверять?
4. Шведы как раз с такого "точечного карантина" начинали. Потом "почему-то" передумали и перешли на обычный карантин. Почему?

1 Я ж не Степанов чи Ляшко
В моїх посадових обовязках відсутня необхідність чіткого аналізу кого /куди і на скільки ізольовувавти.
2 Якщо ви вважаєте що ожиріння також приводить до підвищеної смертності від ковіду - то пропонуйте вищеозначеним і цю категорію включити в групу ризику
3 Я точно знаю , що всі 42 млн в групи ризику не входять
4 Я Переконаний , що краще приділити 100% уваги тим хто ризикує , ніж розмазати всю увагу на тих хто є в групі ризику(а таких 5%) і на тих хто не є в групі ризику (а таких 95%)

І останнє
а - карантин був заявлений...і не виконувався у переважній більшості випадків
б - вакцини так до сьогодні і немає
в - страшилки по смертям в Італії так і залишились в Італії
г - треба бути дуже впертим і дуже дурним ,щоб не побачити що карантин в Україні - був не потрібний в такому варіанті як його запроваджували

1. Вы, похоже вопрос перепутали -- я там про "близько 1 млн." спрашивал.
Но я рад признанию
>>> В моїх посадових обовязках відсутня необхідність чіткого аналізу кого /куди і на скільки ізольовувавти.
т.е. "сейчас -- все не так, но как нужно -- я не я и ложка не моя"...
2. Тут вы тоже "чуть" перепутали -- я спрашивал про исследования на тему "рисковые для короны хроники".
3. Рад за вас. Но я уже в который раз спрашивал -- а сколько входит.
4. Ну и снова ответ на вопрос, который я не задавал. Что я спрашивал -- почему даже Шведы перешли к "размазыванию"?..

а - и виновата в этом, конечно же, "власть"? ;)
б - когда вводился карантин -- даже намеков не вакцину не было.
в - лучше так, чем наоборот. Не так ли?
г - спасибо за ваше личное мнение. Оно всем нам очень важно и интересно :)
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 12:17

Re: Эпидемия коронавируса в мире

_hunter написав:Ну и снова ответ на вопрос, который я не задавал. Что я спрашивал -- почему даже Шведы перешли к "размазыванию"?..
Ви типовий представник постсовка з елементами зеленофіла..
Там де треба думати - ви пропонуєте заборонити все і відразу..
1 Ті самі шведи
а - спочатку ізолювали тільки групу ризику...і через пів року модернізували свої постанови..при чому в них так і не було загального карантину
2 Простий приклад з не медицини а економіки
а - є єдиноподатники ,діяльність яких шкодить Державі у розмірі приблизно 5 млрд грн і їх кількість десь 2-5% від загальної кількості в 600000осіб
3 Що вважаєте за правильне
а - зупинити всіх єдиноподатників і Дежава отримає 10-15 млрд грн збитку від недоотриманих податків
б - створювати проблеми в групі порушників, при чому все одно порушення будуть
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 12:26

budivelnik написав:
  _hunter написав:Ну и снова ответ на вопрос, который я не задавал. Что я спрашивал -- почему даже Шведы перешли к "размазыванию"?..
Ви типовий представник постсовка з елементами зеленофіла..
Там де треба думати - ви пропонуєте заборонити все і відразу..
1 Ті самі шведи
а - спочатку ізолювали тільки групу ризику...і через пів року модернізували свої постанови..при чому в них так і не було загального карантину
...

Ха-ха. Смешно. Вам я, простите, ярлык навешивать не буду -- боюсь забанят.
Правительство признало провал борьбы с эпидемией и ввело карантин в стране.
...
Однако в четверг, 17 декабря, король Швеции Карл XVI Густав заявил в эфире телеканалов, что страна фактически провалила борьбу с коронавирусом.

https://hromadske.ua/ru/posts/shveciya- ... -srabotala
остальные ваши "писульки" в этой связи даже смысла обсуждать не вижу...
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 12:29

_hunter написав:остальные ваши "писульки" в этой связи даже смысла обсуждать не вижу...
Так і я ваші вологі фантазії всерьоз не приймаю..
так забіг хлопчик, з повним одобрямс ідіотичних по суті рішень..побігав побігав...повикрикав повикрикав і здувся.

При цьому ,деколи корисно читати навіть те що сам перепощуєш..
Почитайте що покритикував Король і до чого прийшли...
Маски не носили - стали носити
Заборон по праці ресторанів не було взагалі - тепер всього 4 особи за столиком замість обмеження у вісім..

Як бачите Король просто підтвердив те що говорю я...а не ввів жорсткий локдаун - те що відстоюєте ви.

Тому ще раз - деколи треба не тільки читати,але й усвідомлювати прочитане...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 12:39

_hunter
Населення Швеції(83 роки середня тривалість) - 10,3 млн - 7700 смертей ,карантин не вводився
Населення України(62 роки середня тривалість)- 40 млн - 24000 смертей,карантин з березня 2020 року

Якщо напряму , то карантин в Україні зберіг 6000 життів від ковіду( при цьому що чим старша людина тим ковід для неї небезпечніший), при цьому на мій погляд від економічних втрат,недонароджуваності і захворювань які ми не змогли обслужити внаслідок карантину і відсутності коштів -втрати кількості населення явно більші від цих 6000.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 16 лют, 2021 12:43, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 12:42

budivelnik написав:
  _hunter написав:остальные ваши "писульки" в этой связи даже смысла обсуждать не вижу...
Так і я ваші вологі фантазії всерьоз не приймаю..
так забіг хлопчик, з повним одобрямс ідіотичних по суті рішень..побігав побігав...повикрикав повикрикав і здувся.

При цьому ,деколи корисно читати навіть те що сам перепощуєш..
Почитайте що покритикував Король і до чого прийшли...
...

Про этот момент чуть подробнее можно? -- я только ваш слив по всем заданным вопросам вижу...

Ну давайте вместе почитаем, если вам самому слишком сложно:
Первый вариант карантина сами же шведы признали нерабочим -- и перешли ко второй, более жесткой версии.

ничего не пропустил?
После признания второй версии "неудачной" -- перейдут к третьей. Потом к
четвертой...
Я понимаю почему вам Швеция нравится: они ровно по вашему пути идут -- наступим на все возможные грабли самостоятельно.
Но почему вы игнорируете опыт всех остальных стран? -- Германия/Франция/Британия/...?
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 12:45

_hunter написав:Первый вариант карантина сами же шведы признали нерабочим -- и перешли ко второй, более жесткой версии.
Але цей другий так званий більш жорсткий - є в рази легший ніж той за який ратуєте ви.
Я ж не писав що плюнути і розтерти
Я писав -ввести карантин для груп ризику і зняти для тих хто за межами цих груп.
  _hunter написав:После признания второй версии "неудачной" -- перейдут к третьей. Потом к
четвертой...
А це ваші вологі фантазії..
Вони до грудня 2020 взагалі не вводили карантин
З грудня ввели маски на вулицях і по 8 осіб за столиком....
Може ще через пів року введуть ще складнішу...Зобовяжуть руки мити...хто зна...
Я понимаю почему вам Швеция нравится: они ровно по вашему пути идут -- наступим на все возможные грабли самостоятельно.
Но почему вы игнорируете опыт всех остальных стран? -- Германия/Франция/Британия/
А що дивного в тому що мені подобаються не ковідперешугані...
У Шведів 83 роки середня тривалість життя і вони не вводять карантин
У нас 62 роки -ми вводимо
А смертність від ковіду починається тільки від груп в 55+....
То в шведів вона має бути 100% у їх групі 75+..а вона чомусь без карантину така сама як у нас..
Так що задумайтесь..
Шведи прийняли правильне рішення
Хто вважає за потрібне - той сам себе самообмежує..
Тому їх старічки самостійно на вулицю зайвий раз не виходили..а молодь ковід переносить як грип..
От і вийшло
І вовки ситі - молодь працює і своїми податками забезпечує високі стандарти життя і медицини
І вівці цілі - старічки по домам не висовуються але живуть
ПС
Це якраз різниця між шведами(індивідуалісти як і всі північні народи і італійцями - бий посуду я плачу)
Тому в бергамо серед 60+ - море смертей
а в Стокгольмі серед 75+ - ні.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 16 лют, 2021 12:52, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 16 лют, 2021 12:51

"15 февраля Кабинет министров Израиля принял решение смягчить карантинные меры, открыв магазины, ТЦ, рынки, гостиницы, музеи и тренажерные залы. Однако некоторые объекты смогут посещать лишь те, кто уже получил две дозы вакцины от COVID-19, пишет The times of Israel.

В частности с 21 февраля для всех израильтян откроются уличные магазины, торговые центры, рынки, музеи, библиотеки. А вот посещать тренажерные залы, бассейны, спортивные и культурные мероприятия, а также останавливаться гостиницах смогут только привитые дважды местные жители.

Сейчас власти разрабатывают приложение для мобильных телефонов, зайдя в которое человек сможет подтвердить, что он недавно переболел коронавирусом или получил две дозы вакцины."

https://news.liga.net/world/news/v-izra ... nirovannyh
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

#<1 ... 27512752275327542755 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей