_hunter написав:Будивельник заявляет: "карантин необходимо отменять -- фиг с ними, с людьми"
Бреши та не забріхуйся 1 Загальний карантини треба відміняти 2 Для збереження людей - треба вводити точкові карантини в групах,які найнезахищенніші. В ці групи входить 60+ хроніки по серцево-судинним Хроніки по легеневим... І таких по Україні - близько 1 млн. ...
1. Откуда цифра "близько 1 млн."? 2. Где исследование, что все остальные "хронические проблемы" тут "не играют" -- те же диабет/ожирение?.. 3. Как этот "точечный карантин" должен выглядеть? -- носить с собой справку о состоянии здоровья и во всех местах скопления "кто-то" эту справку должен проверять? 4. Шведы как раз с такого "точечного карантина" начинали. Потом "почему-то" передумали и перешли на обычный карантин. Почему?
1 Я ж не Степанов чи Ляшко В моїх посадових обовязках відсутня необхідність чіткого аналізу кого /куди і на скільки ізольовувавти. 2 Якщо ви вважаєте що ожиріння також приводить до підвищеної смертності від ковіду - то пропонуйте вищеозначеним і цю категорію включити в групу ризику 3 Я точно знаю , що всі 42 млн в групи ризику не входять 4 Я Переконаний , що краще приділити 100% уваги тим хто ризикує , ніж розмазати всю увагу на тих хто є в групі ризику(а таких 5%) і на тих хто не є в групі ризику (а таких 95%)
І останнє а - карантин був заявлений...і не виконувався у переважній більшості випадків б - вакцини так до сьогодні і немає в - страшилки по смертям в Італії так і залишились в Італії г - треба бути дуже впертим і дуже дурним ,щоб не побачити що карантин в Україні - був не потрібний в такому варіанті як його запроваджували
_hunter написав:С этим и в развитых странах вроде Германии/Штатов/Британии проблемы -- а тут оп-па-- и vano80 все порешал
Где то слышал я, что в этой самой германии обследование мужчин на опухоль простаты с 40 лет обязательна. ...
Сильно похоже на полный бред: принудительная отправка на какие бы то ни было обследования -- грубейшее нарушение прав человека Хотелось бы увидеть какое-никакое подтверждение.
_hunter написав:1. Откуда цифра "близько 1 млн."? 2. Где исследование, что все остальные "хронические проблемы" тут "не играют" -- те же диабет/ожирение?.. 3. Как этот "точечный карантин" должен выглядеть? -- носить с собой справку о состоянии здоровья и во всех местах скопления "кто-то" эту справку должен проверять? 4. Шведы как раз с такого "точечного карантина" начинали. Потом "почему-то" передумали и перешли на обычный карантин. Почему?
1 Я ж не Степанов чи Ляшко В моїх посадових обовязках відсутня необхідність чіткого аналізу кого /куди і на скільки ізольовувавти. 2 Якщо ви вважаєте що ожиріння також приводить до підвищеної смертності від ковіду - то пропонуйте вищеозначеним і цю категорію включити в групу ризику 3 Я точно знаю , що всі 42 млн в групи ризику не входять 4 Я Переконаний , що краще приділити 100% уваги тим хто ризикує , ніж розмазати всю увагу на тих хто є в групі ризику(а таких 5%) і на тих хто не є в групі ризику (а таких 95%)
І останнє а - карантин був заявлений...і не виконувався у переважній більшості випадків б - вакцини так до сьогодні і немає в - страшилки по смертям в Італії так і залишились в Італії г - треба бути дуже впертим і дуже дурним ,щоб не побачити що карантин в Україні - був не потрібний в такому варіанті як його запроваджували
1. Вы, похоже вопрос перепутали -- я там про "близько 1 млн." спрашивал. Но я рад признанию >>> В моїх посадових обовязках відсутня необхідність чіткого аналізу кого /куди і на скільки ізольовувавти. т.е. "сейчас -- все не так, но как нужно -- я не я и ложка не моя"... 2. Тут вы тоже "чуть" перепутали -- я спрашивал про исследования на тему "рисковые для короны хроники". 3. Рад за вас. Но я уже в который раз спрашивал -- а сколько входит. 4. Ну и снова ответ на вопрос, который я не задавал. Что я спрашивал -- почему даже Шведы перешли к "размазыванию"?..
а - и виновата в этом, конечно же, "власть"? б - когда вводился карантин -- даже намеков не вакцину не было. в - лучше так, чем наоборот. Не так ли? г - спасибо за ваше личное мнение. Оно всем нам очень важно и интересно
_hunter написав:Ну и снова ответ на вопрос, который я не задавал. Что я спрашивал -- почему даже Шведы перешли к "размазыванию"?..
Ви типовий представник постсовка з елементами зеленофіла.. Там де треба думати - ви пропонуєте заборонити все і відразу.. 1 Ті самі шведи а - спочатку ізолювали тільки групу ризику...і через пів року модернізували свої постанови..при чому в них так і не було загального карантину 2 Простий приклад з не медицини а економіки а - є єдиноподатники ,діяльність яких шкодить Державі у розмірі приблизно 5 млрд грн і їх кількість десь 2-5% від загальної кількості в 600000осіб 3 Що вважаєте за правильне а - зупинити всіх єдиноподатників і Дежава отримає 10-15 млрд грн збитку від недоотриманих податків б - створювати проблеми в групі порушників, при чому все одно порушення будуть
_hunter написав:Ну и снова ответ на вопрос, который я не задавал. Что я спрашивал -- почему даже Шведы перешли к "размазыванию"?..
Ви типовий представник постсовка з елементами зеленофіла.. Там де треба думати - ви пропонуєте заборонити все і відразу.. 1 Ті самі шведи а - спочатку ізолювали тільки групу ризику...і через пів року модернізували свої постанови..при чому в них так і не було загального карантину ...
Ха-ха. Смешно. Вам я, простите, ярлык навешивать не буду -- боюсь забанят.
Правительство признало провал борьбы с эпидемией и ввело карантин в стране. ... Однако в четверг, 17 декабря, король Швеции Карл XVI Густав заявил в эфире телеканалов, что страна фактически провалила борьбу с коронавирусом.
_hunter написав:остальные ваши "писульки" в этой связи даже смысла обсуждать не вижу...
Так і я ваші вологі фантазії всерьоз не приймаю.. так забіг хлопчик, з повним одобрямс ідіотичних по суті рішень..побігав побігав...повикрикав повикрикав і здувся.
При цьому ,деколи корисно читати навіть те що сам перепощуєш.. Почитайте що покритикував Король і до чого прийшли... Маски не носили - стали носити Заборон по праці ресторанів не було взагалі - тепер всього 4 особи за столиком замість обмеження у вісім..
Як бачите Король просто підтвердив те що говорю я...а не ввів жорсткий локдаун - те що відстоюєте ви.
Тому ще раз - деколи треба не тільки читати,але й усвідомлювати прочитане...
_hunter Населення Швеції(83 роки середня тривалість) - 10,3 млн - 7700 смертей ,карантин не вводився Населення України(62 роки середня тривалість)- 40 млн - 24000 смертей,карантин з березня 2020 року
Якщо напряму , то карантин в Україні зберіг 6000 життів від ковіду( при цьому що чим старша людина тим ковід для неї небезпечніший), при цьому на мій погляд від економічних втрат,недонароджуваності і захворювань які ми не змогли обслужити внаслідок карантину і відсутності коштів -втрати кількості населення явно більші від цих 6000.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 16 лют, 2021 12:43, всього редагувалось 1 раз.
_hunter написав:остальные ваши "писульки" в этой связи даже смысла обсуждать не вижу...
Так і я ваші вологі фантазії всерьоз не приймаю.. так забіг хлопчик, з повним одобрямс ідіотичних по суті рішень..побігав побігав...повикрикав повикрикав і здувся.
При цьому ,деколи корисно читати навіть те що сам перепощуєш.. Почитайте що покритикував Король і до чого прийшли... ...
Про этот момент чуть подробнее можно? -- я только ваш слив по всем заданным вопросам вижу...
Ну давайте вместе почитаем, если вам самому слишком сложно: Первый вариант карантина сами же шведы признали нерабочим -- и перешли ко второй, более жесткой версии.
ничего не пропустил? После признания второй версии "неудачной" -- перейдут к третьей. Потом к четвертой... Я понимаю почему вам Швеция нравится: они ровно по вашему пути идут -- наступим на все возможные грабли самостоятельно. Но почему вы игнорируете опыт всех остальных стран? -- Германия/Франция/Британия/...?
_hunter написав:Первый вариант карантина сами же шведы признали нерабочим -- и перешли ко второй, более жесткой версии.
Але цей другий так званий більш жорсткий - є в рази легший ніж той за який ратуєте ви. Я ж не писав що плюнути і розтерти Я писав -ввести карантин для груп ризику і зняти для тих хто за межами цих груп.
_hunter написав:После признания второй версии "неудачной" -- перейдут к третьей. Потом к четвертой...
А це ваші вологі фантазії.. Вони до грудня 2020 взагалі не вводили карантин З грудня ввели маски на вулицях і по 8 осіб за столиком.... Може ще через пів року введуть ще складнішу...Зобовяжуть руки мити...хто зна...
Я понимаю почему вам Швеция нравится: они ровно по вашему пути идут -- наступим на все возможные грабли самостоятельно. Но почему вы игнорируете опыт всех остальных стран? -- Германия/Франция/Британия/
А що дивного в тому що мені подобаються не ковідперешугані... У Шведів 83 роки середня тривалість життя і вони не вводять карантин У нас 62 роки -ми вводимо А смертність від ковіду починається тільки від груп в 55+.... То в шведів вона має бути 100% у їх групі 75+..а вона чомусь без карантину така сама як у нас.. Так що задумайтесь.. Шведи прийняли правильне рішення Хто вважає за потрібне - той сам себе самообмежує.. Тому їх старічки самостійно на вулицю зайвий раз не виходили..а молодь ковід переносить як грип.. От і вийшло І вовки ситі - молодь працює і своїми податками забезпечує високі стандарти життя і медицини І вівці цілі - старічки по домам не висовуються але живуть ПС Це якраз різниця між шведами(індивідуалісти як і всі північні народи і італійцями - бий посуду я плачу) Тому в бергамо серед 60+ - море смертей а в Стокгольмі серед 75+ - ні.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 16 лют, 2021 12:52, всього редагувалось 1 раз.
"15 февраля Кабинет министров Израиля принял решение смягчить карантинные меры, открыв магазины, ТЦ, рынки, гостиницы, музеи и тренажерные залы. Однако некоторые объекты смогут посещать лишь те, кто уже получил две дозы вакцины от COVID-19, пишет The times of Israel.
В частности с 21 февраля для всех израильтян откроются уличные магазины, торговые центры, рынки, музеи, библиотеки. А вот посещать тренажерные залы, бассейны, спортивные и культурные мероприятия, а также останавливаться гостиницах смогут только привитые дважды местные жители.
Сейчас власти разрабатывают приложение для мобильных телефонов, зайдя в которое человек сможет подтвердить, что он недавно переболел коронавирусом или получил две дозы вакцины."