|
Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 17 лют, 2021 19:15
vitaliian написав: Долярчик написав:Одним словом ВСЕ ЧІТКО РОЗПИСАНО І РОЗКЛАДЕНО ПО ПОЛИЦЯХ!
открою долярчику секрет, никто про свой успешный бизнес рассказывать не будет, кому нужны конкуренты? все эти байки в стиле смотри и богатей для наивных людей.
Ніхто не буде розповідати про бізнес з дохідністю в 1,5*середня дохідність.. Про бізнеси 0,7*середня дохідність можуть розповідати всі Варіант 1 - реінвестиція 20-30% від заробленого у розвиток...через 20 років ,людина мільйонер Варіант 2 - десь позичаєш 1,6 млн грн під 7%+3% додаткових(страхування житла+життя) ,купуєш 40 м2 комерційних площ( ціна 40000 грн/м2 з обладнанням - це хороша локація) здаєш по 20000-25000 грн/місяць, ануїтетний платіж 20000-8років, 25000-5 років, і цей обєкт переходить у твою власність... Далі буде легше. Станом на сьогодні я розглядаю додаткову купівлю ( в іпотеку) 40-120 м2(3*40 чи 40+80, чи 120 - буду дивитись, більше схиляюсь до того що не варто складати всі яйця в одну корзину ,тому або 3*40 або 2*60 або 40+80) При чому 50% платежів зарезервовую з сьогоднішніх доходів..і то на 100% не впевнений в успіху,але якщо вгадаю(правильно прорахую) то десь за 3-4 роки розхлєбаюсь....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 17 лют, 2021 19:23
budivelnik написав: vitaliian написав: Долярчик написав:Одним словом ВСЕ ЧІТКО РОЗПИСАНО І РОЗКЛАДЕНО ПО ПОЛИЦЯХ!
открою долярчику секрет, никто про свой успешный бизнес рассказывать не будет, кому нужны конкуренты? все эти байки в стиле смотри и богатей для наивных людей.
Ніхто не буде розповідати про бізнес з дохідністю в 1,5*середня дохідність.. Про бізнеси 0,7*середня дохідність можуть розповідати всі Варіант 1 - реінвестиція 20-30% від заробленого у розвиток...через 20 років ,людина мільйонер Варіант 2 - десь позичаєш 1,6 млн грн під 7%+3% додаткових(страхування житла+життя) ,к упуєш 40 м2 комерційних площ( ціна 40000 грн/м2 з обладнанням - це хороша локація) здаєш по 20000-25000 грн/місяць, ануїтетний платіж 20000-8років, 25000-5 років, і цей обєкт переходить у твою власність... Далі буде легше. Станом на сьогодні я розглядаю додаткову купівлю ( в іпотеку) 40-120 м2(3*40 чи 40+80, чи 120 - буду дивитись, більше схиляюсь до того що не варто складати всі яйця в одну корзину ,тому або 3*40 або 2*60 або 40+80) При чому 50% платежів зарезервовую з сьогоднішніх доходів..і то на 100% не впевнений в успіху,але якщо вгадаю(правильно прорахую) то десь за 3-4 роки розхлєбаюсь....
Звичайно бажаю вам успіху, але інколи зайвий оптимізм тільки шкодить
-
Sidus
-
-
- Подякував: 57 раз.
- Подякували: 253 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 лют, 2021 19:29
Sidus написав:Звичайно бажаю вам успіху, але інколи зайвий оптимізм тільки шкодить
Що маєте на увазі? 1 Думаєте не куплю по 35000грн/м2 в хорошій комерційно привабливій локації+5000м2 ремонт? 2 Чи вважаєте що не здам по 500-600 грн/м2 ? 3 В мене ще є й запасний варіант - працювати на купленому самому...але лінь і вік не той щоб додатково напрягатись+мотивація відсутня..маю молодих нехай вони напрягаються ,тим більше що йдуть по моєму часовому графіку з лагом в 20 років(те що я мав в 45 вони мають в 25)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 17 лют, 2021 22:56
budivelnik написав: Sidus написав:Звичайно бажаю вам успіху, але інколи зайвий оптимізм тільки шкодить
Що маєте на увазі? 1 Думаєте не куплю по 35000грн/м2 в хорошій комерційно привабливій локації+5000м2 ремонт? 2 Чи вважаєте що не здам по 500-600 грн/м2 ? 3 В мене ще є й запасний варіант - працювати на купленому самому...але лінь і вік не той щоб додатково напрягатись+мотивація відсутня..маю молодих нехай вони напрягаються ,тим більше що йдуть по моєму часовому графіку з лагом в 20 років(те що я мав в 45 вони мають в 25)
Так, це дуже оптимістична рентабельність виходить. Яке місто?
-
Sidus
-
-
- Подякував: 57 раз.
- Подякували: 253 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 лют, 2021 23:09
vitaliian написав: Долярчик написав:Одним словом ВСЕ ЧІТКО РОЗПИСАНО І РОЗКЛАДЕНО ПО ПОЛИЦЯХ!
Ха-ха ...і це я знаю)) І я б так думав, якщо б не передивився його нанадцять роликів  - і зробив висновок, що: - бізнес цей чим раз, тим менше прибутковий, а більше геморний)) - а головне, він(Мрочковський) зрзумів, що з його "навчання/курсів/коученгів" - може значно більше заробити! Тобто, він взя'в пару об'єктів в іпотеку - все, далі бабло закінчилось. А курси/семінари/коученги - можна проводити щодня/щотижня/щомісяця - і рубати бабло! То чому не "рубати капусту", якщо зараз в тренді трЕндіти  записуючи це і викладаючи в ютуб? - а ще якщо посадити навпроти свого друга "Колю/Петю" і сказати, що до нас завітав експерт-бла-бла-бла - то це ще крутіше і переглядів буде більше)) Так що тій, чи іншій людині вже цікавіше на іншому(тренігах/семінарах/коученгах) заробляти, тому і НЕ ШКОДА ділитись своїм досвідом/минулим.... Якось так)) Тобто, навіть, з нашої тут писанини - можна навибирати/нарізати "розумних міркувань" і сівши вдвох поруч - записати нанадцять півгодинних відео і викладати в ютюб От, навіть, фінанс. юа викладає періодично свої "співбесіди з експертом" - але, вони не такі популярні(судячи з кількості переглядів) - а все тому, що не вистачає трешу, харизми ведучої, чи експерта. А треба брати "родзинки" поведінки з усіх успішних блогерів і застосовувати в своїх ютуб-роликах. От до прикладу взяти Смірнова - от його "трохи агресивна" поведінка додає "смаку" перегляду Тож, моя порада для фінанс. юа - хочете більше розкрутитись в ютубі - має бути більше трешу! Наприклад, я б почав з того, що в наступній передачі, ведуча кричить на експерта: "Ви ж казали, що курс долара буде такий, а він інший! Що Ви за експерт?!" - і при цих словах, ведуча з розмахом виливає каву на костюм експерта!(або стакан води в обличчя йому) Гарантую, що за пару місяців були б сотні тисяч переглядів!))) А так, то є лише 15тис.....
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 лют, 2021 23:23
Sidus написав: budivelnik написав: Sidus написав:Звичайно бажаю вам успіху, але інколи зайвий оптимізм тільки шкодить
Так, це дуже оптимістична рентабельність виходить. Яке місто?
Львів Менше 250-300 грн/м2 у людних місцях у нас взагалі не має, а ціна в 35000 грн/м2 - це тільки такі місця.. У нас є й по 20000 грн/м2 - в цьому варіанті можна пролетіти...Бо день роботи не залежно від локації коштує мінімум 2000 грн(зарплата+податки) , це приблизно 1500грн/місяць/м2
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 17 лют, 2021 23:26
Долярчик написав:Ха-ха ...і це я знаю)) І я б так думав, якщо б не передивився його нанадцять роликів  - і зробив висновок, що: - бізнес цей чим раз, тим менше прибутковий, а більше геморний))
тобто ви признаєте що займаєтесь флудерастією,яка не повязана з назвою гілки.. то може відкриєте нову з назвою долярчик і побрехеньки? Там вам ніхто не зашкодить дурницями займатись А так себе дурите, в інших час забираєте - а на виході дуля навіть без маку.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 17 лют, 2021 23:35
Долярчик написав:Тобто, навіть, з нашої тут писанини - можна навибирати/нарізати "розумних міркувань" і сівши вдвох поруч - записати нанадцять півгодинних відео і викладати в ютюб
мне часто звонили форекс брокеры предлагали дать им деньги в доверительное управление, я всегда их спрашивал если вы такие крутые зачем вам мои деньги, вы можете заработать миллионы своих. Тот же доктор Комаровский - шоу мэн. Никакой пользы от его советов я не нашёл, но его аудитория миллионы. Зачем ему ещё кого то лечить? Лучше мастеров по ремонтам смотреть чем шоумэнов.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 17 лют, 2021 23:45
budivelnik написав:Бо день роботи не залежно від локації коштує мінімум 2000 грн(зарплата+податки) , це приблизно 1500грн/місяць/м2
Якась цікава у Вас формула перевести робочі дні в квадратні метри? 
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 18 лют, 2021 01:05
отож) Долярчик написав:Все би було так, але..... - в московії дають РЕАЛЬНІ кейси/приклади, які чітко відповідають назві моєї гілки! І це тільки один приклад, а як поритись у всіх відео Мрочковського, то там є багато прикладів, як понабирали іпотеків(декілька) - а все оплачують орендарі - ще й зверху трохи лишається прибутку! 
я би подивився на цей кейс, але настільки не вірю, що аж лінь тратити дорогоцінний час на нього))
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-
|