Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
sequence написав: это типа говно-двуха, а в моем случае с переделанной двухой - говно-треха )). Больше так чудить не буду.
акцент не на этом, а на том, что популярностью пользуются однухи у "богатеющих" с каждым днем покупателей. сюр., если не рассматривать однуху в Киеве как укробиткоин
Grand Touring написав:.. Если банкам будет поставлена задача нарастить ипотечные портфели за короткий срок - они сами подскажут что делать...
не-не-не. Халявы 2005-08 г/г больше не будет - у некоторых банков на балансе до сих пор переоцененные артефакты в швейцарских франках номинированные висят. Портрет реального заемщика подобной ипотечной программы для Киева, ИМХО(!) выглядит следуюшим образом - сотрудник представительства иностранной корпорации с нетто-зарплатой 30К и первым взносом на руках примерно в 30% для объекта не дороже 50Кбаксов. Много у вас таких знакомых наберется? Я себе насчитал человек 10-20 из сотен обеспеченных знакомых.
sequence написав: с нетто-зарплатой 30К и первым взносом на руках примерно в 30% для объекта не дороже 50Кбаксов. Много у вас таких знакомых наберется? Я себе насчитал человек 10-20 из сотен обеспеченных знакомых.
но таких и не мало. Фейслис вообще утверждал что 2к баксов легко, Реус поддакивал.
sequence написав: с нетто-зарплатой 30К и первым взносом на руках примерно в 30% для объекта не дороже 50Кбаксов. Много у вас таких знакомых наберется? Я себе насчитал человек 10-20 из сотен обеспеченных знакомых.
но таких и не мало. Фейслис вообще утверждал что 2к баксов легко, Реус поддакивал.
Так 2К может и "легко", но не работодателю, которому физически придется расстаться примерно с 3К. Речь то шла о "белом" доходе.
Долярчик написав:Ок, а якщо поставити 2м - ефект буде кращий, чи навпаки "зайвий"?
145 см оптимально чтобы на него поставить микроволновку и ей сможет нормально пользоваться человек среднего роста. На микровольновку можно поставить что-то еще или повесить над ней шкафчик. Я когда-то по неопытности поставил на маленькую кухню холодильник 185 см и это была ошибка и провал в эргономике. Пришлось потом убирать.
Знову подякував. Але тоді в цю "картину світу" не вписується та мікрохвильовка з "кругами" на ній для приготуванні їжі, яку тут виклав Віталіан - а вона мені сподобалась!
Долярчик, зупиніться !!! Вам ще на стройку молитись 2 роки мінімум, а ви людей холодильниками тролите. Сто разів ціна зміниться і дай бог, щоб вас до того часу ще сімейство не виселило на будмайданчик чи будку з педалями.
ПС багато буков... Дочитую другий місяць форуму за н днів, висновків після одночасного об'ємного читання - вагон, однак вони різновекторні. Як закликав чивокуня - асьтанавитесь. Це стосується багатьох тролів і просто відверто недалеких людей. Думав написати розгорнутий відгук після фіналу читання не втримався . Виключно суб'єктивно оцінюючи, максимум корисної інфи - ККонговець, Автор77, Віталіан, Х'юм, Перший, Макс78 хоча вони й часто опонують.
Повністю беззмістовні - Зрадіо, Долярчик-троль, Флай від нєфіг дєлать. Це два полярні табори.
Ще раз - суб'єктивна думка після прочитання 300 сторінок форуму за 5 днів скопом. Коли читаєш щодня по 10 - не так помітно Зайве , що було - марка бетону, рівні зарплат, графіки від Зрадіо, тролінг Долярчика і Флая. Корисне !!! Київ і його локації, вплив локацій на ціноутворення і їх перспективи на майбутнє , характеристики ЖК у різних локаціях, екскурси в минуле щодо цін і місцевості, перспективи забудов і логістики. Все решта - сміття імхо. Написав враження, без образ І ще - шановні адміни, - сміття варто терти, незалежно від рейтингів гілки . Просто порада ! З повагою до усіх
Востаннє редагувалось stas_rst в Пон 22 лют, 2021 19:53, всього редагувалось 2 разів.
Ромасик написав:Немного о парковках в Патриотике. На Ярославом Валом сегодня кого-то прибило. Центр такой центр.
Отличный центр. А вот как стоит этот Туксон на фото - мне не очень нравится. Сосульки - представляют опасность в центре любого европейского города. Скатная крыша - будь готов к сосулькам.
Щоб зняти питання сприйняття особистостей, то я мав на увазі не людей конкретно, а інформацію, яку вони пишуть саме на гілці "ЧИТАЙ_ШАПКУ" Багато хто відповідав мені в ЛС, за що дякую і продовжу спілкуватись і запитувати! Долярчик, до прикладу, імхо - доволі розумна людина, і я чомусь у цьому впевнений Але він - ТРОЛЬ. Мій земляк Флай - не дурак далеко, але з розряду ютуб-блогерів, які свято вірять у власну зірку, яка чомусь не сходить ... Діоген , який сидів у бочці і усім казав: відійдіть, бо ви заступаєте мені сонце. ЗРадіо - дуже розумна особа, з аргументами і аналітикою, однак така аналітика пишеться в ОП або поруч - в НБУ. Висновок - держслужбовець, грамотний, начитаний, відпрацьовує тему. Про тих, хто постить корисну інфу, писати нема сенсу - просто потрібно подякувати за знання і досвід. Акурт теж цікаво пише на гілці, але я ж не купую в Туреччині нічого, просто черпаю корисну інфу для екскурсій Тому нічого особистого, просто відгук після 5 днів безперервного читання однієї гілки (300 сторінок, пропущених із січня). Ну, як відгук на кандидатську після першого читання
Востаннє редагувалось stas_rst в Пон 22 лют, 2021 19:15, всього редагувалось 3 разів.