Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 67366737673867396740 ... 12448>
Повідомлення Додано: Суб 27 лют, 2021 16:11

Кстати помню в золотом 2013 друг гостинцу на венике продал за 65к за неделю
Олежан

Подякував: 23 раз.
Подякували: 140 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 лют, 2021 16:21

kingkongovets написав:снесенное в 2003ем здание, в котором находился ресторан столичный
тошниловка это была канешна редкая, но зато он прославился благодаря своей директрисе "шахине", на основе материалов дела которой был впоследствии снят эпизод телефильма "дело ведут знатоки"
но примечательно здание было в первую очередь тем, что оно пережило устроенные группой ивана кудри (в которую также входила актриса раиса окипная) взрывы и пожары в сентябре 1941го и по его расположению можно было себе представить его ширину до войны

Зображення

Я вот думаю, что нужна дублирующая ветка с фото старого Киева. Интересно, чтоб не потерялось. Может форумчане тоже чем то поделятся
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 27 лют, 2021 16:22

А кто этим банкам даст деньги и под какой процент что бы они давали на ибатеку и на этом ещё и зарабатывали или в 0 , на такой срок и в гривне? :?
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 лют, 2021 16:24

UA написав:
  kingkongovets написав:UA
Рихерта - везде поисправлял, а тут пропустил - понаехавшие двоечники писали, бл
вообще первый пивзавод в киеве построил немец шульц примерно в 1860-ом на демеевке - бывший пивзавод №1
он вообще как средневековая крепость выглядит, вот его бы реставрировать, эх(

На бывшем пивзаводе №1 сейчас голимое СТО расположено.
А та локация интересна. Почти центр.
Думаю здание 1860 года до аварийного состояния доведут и высотку втулят.

Да там много чего расположено, в основном в аренде под какие то склады. Иногда заезжал по делам раньше, всегда обращаю внимание на эти постройки.
hume

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 27 лют, 2021 16:26

stas_rst написав:
kingkongovets написав:и шо можно купить приличного в новом доме до 2,5 лямов гриши?
однушку в ипенях?
А шо ви можете запропонувати ? :)

Можно предложить дождаться сентября, а там 30% как с куста
hume

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 27 лют, 2021 16:31

zРадио написав:
  Первый написав::-)

Так Ви за форму власності?
Знаю буває державна, комунальна, приватна ...

Комерційна форма власності? В Україні? Серйозно?

Где там было у меня слово "собственность"? Сам придумал, сам посмеялся? И вообще - вам шашечки, или ехать? Зачем занимаетесь софизмом? Даже не будь Приват государственным, а просто управляемым государством, сути это ничуть не изменило бы - банки, у которых есть выбор, отказались, за исключением четырех далеко не-лидеров. Государственные, понятное дело, поручение Кабмина и НБУ с подачи Президента проигнорировать не могли. Вот вам и уровень интереса.

Поймите, я НЕ не хочу, чтобы ипотека взлетела. В конце концов, я сам - собственник не самой дешевой квартиры, хоть и живу в ней, не собираясь продавать. Тем не менее, это актив. Я тоже - выгодоприобретатель ипотеки. Но я не вижу оснований для того, чтобы она стала массовой до снижения коммерческой (а не дотируемой) стоимости фондирования в гривне ниже 5%. Этот вопрос росчерком казначейского пера не разрешить - это глубинные реформы и время!

Де писав? Та в кожному повідомленні.
Яким софізмом? Намагався зрозуміти що ви написали. Те ще Ви не знаєте значення термінів, то до чого тут Я? Ви написали « Участвуют 4 коммерческих банка». Подивився новину - 7 банків.
Ви написали що жодного не має в топ 10.
Подивися. Не просто є, а ще й очолює.
Написав про це. Отримав претензію що Я невіглас. А насправді ні.
Якось не смішно.

Щодо кредитування. Долярчику пох який банк надасть йому кредит на готовий смарт...

Тисячам інших теж.

Погано чи добре це - інше питання. Факт те що іпотека все ближче і впевнений що альфа і решта гопстопу приєднається.

Жалько що Я як і Ви не прийму участь у програмі:-( а так Я б перевірив її роботу.
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 лют, 2021 16:36

Первый написав:
  zРадио написав:
  Первый написав::-)

Так Ви за форму власності?
Знаю буває державна, комунальна, приватна ...

Комерційна форма власності? В Україні? Серйозно?

Где там было у меня слово "собственность"? Сам придумал, сам посмеялся? И вообще - вам шашечки, или ехать? Зачем занимаетесь софизмом? Даже не будь Приват государственным, а просто управляемым государством, сути это ничуть не изменило бы - банки, у которых есть выбор, отказались, за исключением четырех далеко не-лидеров. Государственные, понятное дело, поручение Кабмина и НБУ с подачи Президента проигнорировать не могли. Вот вам и уровень интереса.

Поймите, я НЕ не хочу, чтобы ипотека взлетела. В конце концов, я сам - собственник не самой дешевой квартиры, хоть и живу в ней, не собираясь продавать. Тем не менее, это актив. Я тоже - выгодоприобретатель ипотеки. Но я не вижу оснований для того, чтобы она стала массовой до снижения коммерческой (а не дотируемой) стоимости фондирования в гривне ниже 5%. Этот вопрос росчерком казначейского пера не разрешить - это глубинные реформы и время!

Де писав? Та в кожному повідомленні.
Яким софізмом? Намагався зрозуміти що ви написали. Те ще Ви не знаєте значення термінів, то до чого тут Я? Ви написали « Участвуют 4 коммерческих банка». Подивився новину - 7 банків.
Ви написали що жодного не має в топ 10.
Подивися. Не просто є, а ще й очолює.
Написав про це. Отримав претензію що Я невіглас. А насправді ні.
Якось не смішно.

Щодо кредитування. Долярчику пох який банк надасть йому кредит на готовий смарт...

Тисячам інших теж.

Погано чи добре це - інше питання. Факт те що іпотека все ближче і впевнений що альфа і решта гопстопу приєднається.

Жалько що Я як і Ви не прийму участь у програмі:-( а так Я б перевірив її роботу.

учи матчасть
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-zalishiv-bez-zmin-kriteriyi-rozpodilu-bankiv-na-grupi-na-2019-rik

Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем Національного банку України визначив критерії для окремих груп банків на 2019 рік. Відповідно до рішення Комітету від 28 лютого 2019 року № 70 передбачені такі групи:
-банки з державною часткою ‒ банки, в яких держава прямо чи опосередковано володіє часткою понад 75% статутного капіталу банку;
-банки іноземних банківських груп ‒ банки, контрольні пакети акцій яких належать іноземним банкам або іноземним фінансово-банківським групам;
-банки з приватним капіталом ‒ банки, в яких серед кінцевих власників істотної участі є один чи кілька приватних інвесторів, що прямо та/або опосередковано володіють не менше ніж 50% статутного капіталу банку.

Топ10 сам знайдеш?
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 27 лют, 2021 16:47

flyman написав:учи матчасть
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-zalishiv-bez-zmin-kriteriyi-rozpodilu-bankiv-na-grupi-na-2019-rik

Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем Національного банку України визначив критерії для окремих груп банків на 2019 рік. Відповідно до рішення Комітету від 28 лютого 2019 року № 70 передбачені такі групи:
-банки з державною часткою ‒ банки, в яких держава прямо чи опосередковано володіє часткою понад 75% статутного капіталу банку;
-банки іноземних банківських груп ‒ банки, контрольні пакети акцій яких належать іноземним банкам або іноземним фінансово-банківським групам;
-банки з приватним капіталом ‒ банки, в яких серед кінцевих власників істотної участі є один чи кілька приватних інвесторів, що прямо та/або опосередковано володіють не менше ніж 50% статутного капіталу банку.

Топ10 сам знайдеш?

Я сьогодні не уважний.

Не знайшов «комерційні» А Ви знайшли?
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 лют, 2021 16:56

antey1969 написав:
  airmax78 написав:"Доступной ипотеки не будет"(с) бугага
https://finclub.net/ua/news/sim-bankiv- ... otsen.html

Прям кипяточу и бью копытами в предвкушении.
Если действительно начнется раздача, через год-полтора буду готовиться к сливу.

сдадут Славутич, пойду тестировать, если будет что.
Смотрю, Славутич сопоставим по цене с Патриотикой. Надо брать, а П потом сливать
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 лют, 2021 17:05

flyman написав:
  antey1969 написав:
  airmax78 написав:"Доступной ипотеки не будет"(с) бугага
https://finclub.net/ua/news/sim-bankiv- ... otsen.html

Прям кипяточу и бью копытами в предвкушении.
Если действительно начнется раздача, через год-полтора буду готовиться к сливу.

ну да, при довгих ОВДП під 12% уряд буде субсидувати 7%, для іпотеки під 5%
зекономіка

то вони ОВДП субсидують. Облікова ставка 6% :idea:
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

#<1 ... 67366737673867396740 ... 12448>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти