|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: П'ят 12 бер, 2021 22:43
budivelnik написав: detroytred написав:Згенерував неадекватність зі стелі. І мені, і тим, хто тебе повністю ігнорить.
1 В тебе жіноча логіка? Ті хто мене ігнорять - не мають зеленого поняття наскільки я адекватний. Ігнор=нічого не знаю , нічого не бачу.нічого не хочу знати. 2 Згенерувати дурь типу Питання міни від ворожої ДРГ не піднімали , бо боялись власного населення а тому все повісили на стрілочника.... Може навіть військовий пенсіонер ні разу не воювавший.... Зеленський порохоботів боїться більше від зеленофілів..хоча останніх і більше Тому заявити що Зеленський підставив військових ... бо боїться населення - це маразм 3 Навіть людина з однією звилиною від фуражки в стані зрозуміти. а - війна ведеться б - наказ про зняття мінних полів= зрада під час бойових дій=збільшенню ризику втрат серед військових Тому Якщо був наказ про розмінування ( в чому я особисто сумніваюсь) - то Зеленський зрадник.... А зрадників під час бойових дій - розстрілюють... Це ясно?
Да вже не збираюсь я виясняти твої догадки. Ти не здатний... А ігнорять після! того, як взнають, побачать. Тому що далі не бажають знати, бачити. Ти знов зі стелі взяв, що забажалося, - жіночу логіку.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 бер, 2021 22:54
detroytred написав:А ігнорять після! того, як взнають, побачать. Тому що далі не бажають знати, бачити.
Навіть такі недалекі як ти...не проігнорувавши мене - отримав масу для себе потрібного а - навчився відповідати одним повідомленням б - перейшов на Державну мову... в - навчився(не всюди звичайно, але процес йде) будувати свої повідомлення до опонента без менторського я вказую... Тому Чим довше коло мене протримаєшся - тим розумнішим станеш...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 12 бер, 2021 23:11
budivelnik написав: detroytred написав:А ігнорять після! того, як взнають, побачать. Тому що далі не бажають знати, бачити.
Навіть такі недалекі як ти...не проігнорувавши мене - отримав масу для себе потрібного а - навчився відповідати одним повідомленням б - перейшов на Державну мову... в - навчився(не всюди звичайно, але процес йде) будувати свої повідомлення до опонента без менторського я вказую... Тому Чим довше коло мене протримаєшся - тим розумнішим станеш...
Ти,як зазвичай, згенерував зі стелі, безпідставно - приписавши зміни форми моїх дописів саме до себе. Без цього примітивного демагог. прийому ти не можеш. Тому що нічого буде тобі написати. Це ж наявно. Генериш і генериш безпідставно собі досягнення, опоненту негатив. Ось це і є недалекість. Фактичний прояв. І підстава вказати тобі на неї. Не зі стелі. А від тебе я отримав лише одне -- побачив-вияснив, що дна непорядності, хамства та тещо в тебе немає. Саме для цього не ігнорив. Вивчав. До речі, я тобі це вже не раз пояснював.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 бер, 2021 23:16
detroytred написав:Ти,як зазвичай, згенерував зі стелі, безпідставно
Три запитання, на які прошу дати відповідь так чи ні А я пошукаю підтвердження або спростування твоєї відповіді.. Перше - ти раніше писав по три відповіді на одне повідомлення? Друге - ти раніше писав російською ? Третє - ти раніше використовував я вказую, я вказав...? Як бачиш все просто..Три так або ні..і видно хто генерує а хто 3,14здоболить... ПС Додатково до першого і третього Перше а - чи звертав я твою увагу на те що ти три рази відповідаєш на одне і те ж повідомлення? Третє а - чи звертав я твою увагу на недопустимість вказувального звертання до опонента який не є твоїм підлеглим?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 12 бер, 2021 23:20
budivelnik написав: detroytred написав:Ти,як зазвичай, згенерував зі стелі, безпідставно
Три запитання, на які прошу дати відповідь так чи ні А я пошукаю підтвердження або спростування твоєї відповіді.. Перше - ти раніше писав по три відповіді на одне повідомлення? Друге - ти раніше писав російською ? Третє - ти раніше використовував я вказую, я вказав...? Як бачиш все просто..Три так або ні..і видно хто генерує а хто 3,14здоболить...
Три да. Але все ще простіше. І наявніше. Ти,як звичайно, застосував черговий демаг. прийом - опустив ключове -- те, що зміни НЕ ПОВ'ЯЗАНІ з тобою. З спілкуванням з тобою. Твої звертання уваги я ігнорував і пояснював тобі чому. Тобто ти знов згенерував.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 12 бер, 2021 23:26, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 бер, 2021 23:26
detroytred написав:Ти,як звичайно, застосував черговий демаг. прийом - опустив ключове -- те, що зміни НЕ ПОВ'ЯЗАНІ з тобою. З спілкуванням з тобою.
Бачиш Я настільки грамотний - а ти настільки прогнозований Що я додав питання в своє повідомлення ,ще до того як побачив твою відповідь на основне budivelnik написав:ПС Додатково до першого і третього Перше а - чи звертав я твою увагу на те що ти три рази відповідаєш на одне і те ж повідомлення? Третє а - чи звертав я твою увагу на недопустимість вказувального звертання до опонента який не є твоїм підлеглим?
Тепер тобі залишилось дати відповіді на цих два питання..і конфлікт буде вичерпаний... Але боюсь що сказати так - ти не захочеш А сказати ні - не зможеш(дуже вже багато підтверджень де я тобі це писав...)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 12 бер, 2021 23:30
Ти знов помилився. Я побачив і дописав. Що да. І що ти звертав. Але я твої ці звертання ігнорував і пояснював чому так роблю.
Коли ж змінив, то не від твоїх звернень-то. Вже розжовано тобі, як малому. Коли ти змінюєш колір, це ...))
Коліром тобі треба було визначити - *я настільки грамотний*)) Ось це, такі факти тебе й характеризують.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 бер, 2021 23:36
detroytred написав:Що да. І що ти звертав. Але я твої ці звертання ігнорував і пояснював чому так роблю. Коли ж змінив, то не від твоїх звернень-то
Тобі самому не смішно? 1 Ти підтвердив що я звертав твою увагу на -недоцільність написання трьох відповідей на повідомлення -та хамсько-зверхню манеру звертання до опонентів 2 ти стверджуєш що ці мої звертання тобою були проігноровані 3 Ти погоджуєшся з тим що через якийсь час ти сам вирішив змінити свою манеру/поведінку на таку як я тобі підказував.. І який висновок? А висновок простий як двері Крім того що ти впертий неінтелектуал Ти ще й дикий тугодум.. Пояснити чого неінтелектуал і тугодум? чи сам зрозумієш Пс Тобі не соромно себе клоуном тугодумом виставляти? Хоча для впевненому в собі неінтелектуала - це природній стан.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 12 бер, 2021 23:47
Ти знов згенерував демаг. прийом. Пропустивши ключове - я тобі пояснював чому писав по три повідомлення і чому використовув в твій бік "вказав". Твої звернення уваги мені до лампочки були і є.
Тугодум - це той, хто після цього досі не зрозумів. Ти ж знов зі стелі генериш.
Зв'язок би був: 1. Якщо я сам визнав, що прислухався до тебе. 2. Другорядно - якщо я одразу змінив після твої запитань уваги. Але я й не визнаю, й ігнорив.
Зате є факт - ти ліпиш зі стелі. Свій вплив. І образливий негатив до опонента. Ось в цьому ти майстер -- в примітивних прийомах.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 12 бер, 2021 23:50, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 бер, 2021 23:58
detroytred написав:Зате є факт -
Звичайно є Ти через пів року виправив те що я тобі казав , при чому виправив так як я тобі казав... Висновок А те що пів-року пояснював мені чому я не правий..і тільки через пів року зрозумів що ти клоун - показує що ти тугодум і неінтелектуал.. От і все..
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1