— маски обов’язково за межами помешкання (окрім занять спортом) — культурні заходи, фітнес-клуби, спортивні події тільки для щеплених — квота 3000 на добу для громадян для повернення в країну (в порушення закону) — є компанії, що звільняють тих, хто відмовився отримати щеплення (в порушення закону) — парки розваг, кінотеатри тільки для щеплених, тобто дітям до 16-ти років вхід заборонено, тому вони просто не відкрилися — класи в початковій школі поділили навпіл (до нормального розміру у 14-18 дітей) — середня та старша школа «навчаються» дистанційно — по прибутті в країну були концтабори (у перероблених готелях, але під охороною армії), але після кількох дебошів та згвалтувань неповнолітніх, концтабори відмінили — щепленим рекомендовано утриматись від тестування, щоб не псувати переможну статистику (22% від померлих від COVID-19 за останні два місяці отримали два уколи)
IgA написав:.... Локдауни рано чи пізно прийдуть до шведського варіанту але поки захворюваність зростає так швидко що маячить загроза коллапсу медичної системи, заходи нажаль будуть відповідні. Щоб було як в Швеції треба бути шведами, запамятайте це врешті решт.
Боюсь, что с учётом практической реализации наши локдауны = (или даже слабее) шведских "нелокдаунов".
Чи втратити якусь кількість хронічно хворих і жити без локдаунів?
Ну отак би й зразу і писали, а то за якихось дітей переживаєте
+ Сначала он так и писал. И это вызывало понимание. С такой позицией можно спорить или соглашаться, но это позиция. А потом начались увертки и, по его выражению, " натягивание совы на глобус".
ЛАД написав:потом начались увертки и, по его выражению, " натягивание совы на глобус".
1 Дурень як чогось не зрозуміє - то збреше 2 Цитату де я писав так а тепер не так - слабо? 3 Як співіснує бан і обговорювати забаненого? Труси-хрестик?
Може ви мені ще почнете вказувати хто мені повинен більше подобатись , блондинки чи брюнетки?
Після Ваших перлів з 6 місячним імунітетом після грипу, нерозумінням що значать 6-9 місяців імунітету, 100% та подальшого зниження та залежності імунітету від страшноти хворобі проводити калькуляції для Вас мені не хочеться.
пункти 1 та 2 ок. 3 та 4 - не думаю що в когось є однозначні відповіді на ці питання
5 - питання в кількості цих подальших років з 40000 в рік.
Хоча враховуючи Ваш стиль дискусії я би попросив посилання на 5-6 млн випадків грипу Та і смертей від ковіду вже майже 30 тис а не 20, Ви ж не рахуєте 2020 окремо від 2021, в січні-лютому ніякого ковіду в Україні ще не було, тим більше що перехворілих ви за весь період взяли.
Спасибо. Здесь хотя бы названы фамилии конкретных учёных. Но всё это ещё требует доказательств. Причём,
«У очень, очень немногих людей разовьется это осложнение», - сказал профессор Андреас Грайнахер на пресс-конференции в пятницу
.
Если пройти по ссылкам на норвежских учёных, то читаем:
- Вы говорите скорее всего?
- У нас есть причина. «И нет ничего, кроме вакцины, чтобы объяснить, что мы получили этот иммунный ответ», - говорит Холм.
- Почему это не более чем вакцина?
- Потому что у нас нет другого анамнеза у этих пациентов, который мог бы дать такой сильный иммунный ответ. Я почти уверен, что причина в этих антителах, и я не вижу другой причины, кроме того, что это вызывает вакцина.
пункти 1 та 2 ок. 3 та 4 - не думаю що в когось є однозначні відповіді на ці питання 5 - питання в кількості цих подальших років з 40000 в рік.
Хоча враховуючи Ваш стиль дискусії я би попросив посилання на 5-6 млн випадків грипу
Це по грипу https://phc.org.ua/kontrol-zakhvoryuvan/inshi-infekciyni-zakhvoryuvannya/monitoring-i-ocinka/zakhvoryuvanist-na-grip-ta-grvi-v-ukraini Як бачите з 5 питань - в 2(40%) - Ви погоджуєтесь Два- не маєте однозначоої відповіді По останньому - також не маєте відповіді... От і виходить У нас більше точок зіткнення по яким ми погоджуємось один з одним... А коли почитати дискусію - то переважна більшість подумає що ми кровні вороги... Тепер по народженням і по економіці 6 Ви згодні що якась кількість ненароджених з просадки в 6000 - залежала від істерії роздутої в ЗМІ по ковіду..Тим більше що це був березень місяць,коли все тільки починалось Я припускаю що ця кількість більша ніж 1000 ненароджених за січень 2021 до січня 2020 7 Ви погоджуєтесь що для вакцинації приблизно 20 млн осіб потрібно робити по 50 000 вакцинувань - 365 днів 100 000 вакцинувань - 180 днів 8 Ви погоджуєтесь що розтягування вакцинації на 10 років ( а саме стільки треба робити вакцинування якщо колоти 10 000 в день) - принесе більше збитків ніж користі.
Є 600 мобільних бригад, які можуть зробити 100 щеплень на добу. 4250 пунктів щеплень, які в середньому будуть робити 30 щеплень на добу. Це нам дасть можливість робити п'ять мільйонів щеплень на місяць при повній завантаженості бригад, наявності вакцин і правильно сформованих чергах. Якщо буде більше доз вакцини, у нас ще є 11 тисяч кабінетів щеплень для рутинної вакцинації", - наголосив Ляшко.
Резюме за епідемічний сезон 2018–2019 років(01.10.2018–19.05.2019) Протягом сезону на грип та ГРВІ перехворіло 5,4 млн людей 2Підсумкиепідемічногосезону2019–2020років(30.09.2019–17.05.2020) На грип та ГРВІ перехворіло 4,9млн людей .....Звітний сезон від попередніх відрізняє надзвичайно стрімке зниження захворюваності, що розпочалося з 14 тижня, це,можливо, пояснюється карантинними заходами, впровадженими для боротьби з коронавірусною хворобою COVID-19, які позитивно вплинули на епідемічний процес грипу таскоротиликількість нових випадків хвороби
Всього мінус 10% захворівших на грип при тому що ковід вже починав свій похід і були введені локдауни ( перша хвиля)Тобто локдаун теоретично зменшив захворюваність на грип на 10%..якщо розтягнути на весь сезон (в першій половині сезону захворюваності на грип - локдаунів не було) - то з якоюсь мірою точності можна заявляти що локдаун зменшує захворювання на 20%...Хоча я раніше припускав що на 60%
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 21 бер, 2021 22:45, всього редагувалось 1 раз.
Пандемія коронавірусу була загрозою номер один для інвесторів протягом останнього року. Проте економічні проблеми, спричинені нею, виявилися ще гіршими.