budivelnik написав:Я запропонував обмежити свободу 3 млн... заради 40 млн
Трохи застаріла інформація за травень 2020:
Видання «The New York Times» підсумувало останні дані, які показують, що в США не менше 28 100 жителів і робочих померли від інфекції SARS-CoV-2 в будинках для осіб літнього віку або в інших установах тривалого догляду за такими людьми.
У цілому понад 35% всіх випадків смерті від COVID-19 в США зафіксовано в установах тривалого догляду за особами літнього віку.
В інших частинах світу ситуація виглядає не менш загрозливою. Дані, зібрані дослідниками з Лондонської школи економіки (London School of Economics — LSE) в Великобританії, дозволяють припустити, що більшість випадків смерті від COVID-19 сталися в будинках для осіб похилого віку.
Статистика невтішна і в інших європейських країнах:
в Бельгії 53% загального числа летальних випадків через COVID-19 відмічено в будинках для осіб похилого віку; в Канаді ця частка становила 62%; у Франції цей показник коливається в межах 39,2–51%; в Іспанії 67% всіх летальних випадків, пов’язаних із COVID-19, зафіксовано в будинках для осіб похилого віку.
Небезпека поширення нового коронавірусу в будинках для осіб похилого віку та ураження робітників і жителів посилюється тим фактом, що деякі люди можуть переносити COVID-19 безсимптомно.
https://www.apteka.ua/article/547801 Виявляється, повний локдаун для осіб похилого віку не рятує їх від коронавірусу. Тому доводиться ізолювати тих, хто цю заразу розносить, а не вмирає від неї.
Как много красивых слов.. Почему-то вспомнилась фраза "Вперед, орлы! А я - за вами.." Мэры других городов уже вакцинировались, медики остатки вакцин не знают куда девать, а этот все "ищет возможность".
lapay написав:Виявляється, повний локдаун для осіб похилого віку не рятує їх від коронавірусу. Тому доводиться ізолювати тих, хто цю заразу розносить, а не вмирає від неї.
Ви в своєму житті використовуєте такий прийом як - стати на місце опонента? 1 Я десь писав що не згодний з тим що в будинках престарілих смертність вища від людей які проживають у власному житлі? Не писав - навіщо ви мені тоді в третій раз приводите цю інформацію? 2 Ви в курсі що в будинок престарілих потрапляють люди які вже як правило не можуть себе обслуговувати а тому потребують постійного догляду? Ви в курсі що люди які можуть себе обслуговувати мають краще здоровья ніж ті що вже не можуть? Ви розумієте що в будинках престарілих а - і без ковіду помирає більше людей(гірша статистика ніж серед людей які живуть у власних) б - ви в курсі що для будинку престарілих будь яка хвороба, що грип,що ковід - це спусковий гачок заряженого пістолета з дулом направленим в голову...
А тепер спробуйте зрозуміти мою фразу по новому Ви пропонуєте обмежити свободу 40 млн заради 3 млн Я пропоную обмежити свободу 3 млн заради 40 млн....
Як думаєте, на групу населення в 40 млн ,якій обмежили свободу пересування ,відпочинку,заробляння грошей - це обмеження вплине сильніше ніж на групу в 3 млн..в якої навіть по статистиці залишилось 0-5 років...
Тому з точки зору розвитку цих 40 млн - моя пропозиція краща... А Ви як той власник собаки,відрубуєте хвіст в три заходи замість одного ,мотивуючи що біль фігня, головне щоб хвіст зменшувався поступово.
budivelnik написав:1 Я десь писав що не згодний з тим що в будинках престарілих смертність вища від людей які проживають у власному житлі? Не писав - навіщо ви мені тоді в третій раз приводите цю інформацію?
Не в третій раз, а в перший. Це приклад повного локдауну для осіб похилого віку, який Ви пропонуєте. Він не працює, як не працює в тюрьмах, бо заражають їх люди без симптомів і масок, яких Ви так захищаєте. Локдаунів немає там де всі, а не тільки особи похилого віку, як в нас, носять маски і не збираються толпами на буковелях.
Локдауни вводяться на прохання медиків, а не рептілоїдів.
budivelnik написав:1 Я десь писав що не згодний з тим що в будинках престарілих смертність вища від людей які проживають у власному житлі? Не писав - навіщо ви мені тоді в третій раз приводите цю інформацію?
Не в третій раз, а в перший. Це приклад повного локдауну для осіб похилого віку, який Ви пропонуєте. Він не працює, як не працює в тюрьмах, бо заражають їх люди без симптомів і масок, яких Ви так захищаєте. Локдаунів немає там де всі, а не тільки особи похилого віку, як в нас, носять маски і не збираються толпами на буковелях.
Ви погоджуєтесь з твердженням що Як правило покращення одного параметру- досягаються погіршенням інших параметрів 1 В будинках престарілих помирає 67% людей,які померли від ковіду в Іспанії Ляшко заявив В Україні в групі 70+ помирає 55% померших від ковіду в Україні... Як бачите , якщо зробити уточнення що в Іспанії живуть довше + що смертність від ковіду повищується з віком...то виходить що в Україні у власному житлі ковід косить так як в Іспанії в будинках престарілих 2 То може ключ проблеми у віці, а не місці зосередження старших людей 3 У нас 3 млн віком 70+..У нас відсутня кількість будинків престарілих щоб розмістити таку кількість населення, тому жорсткий локдаун який я пропонував для групи в 70+...повинен бути організований найближчим оточенням цієї групи.. Якщо грубо То якщо Ви не хочете зберегти життя свого дідуся/бабусі...то якого милого вимагаєте це від мене?
budivelnik написав:В Україні в групі 70+ помирає 55% померших від ковіду в Україні... Як бачите , якщо зробити уточнення що в Іспанії живуть довше + що смертність від ковіду повищується з віком...то виходить що в Україні у власному житлі ковід косить так як в Іспанії в будинках престарілих
Так само, чи не так само, треба дивитись статистику, яку, на жаль, знайти не просто чи просто неможливо. Але, скоріше за все, так і є - ізоляція групи ризику не дасть значного зменшення смертності, бо їм все одно треба мати соціальні контакти з рідними чи іншими людьми вдома чи на вулиці. Якщо інші не дотримуються карантинних обмежень, то і групі ризику не уникнути зараження, рано чи пізно. Більш надійно - знизити ризик зараження в працездатній групі, а для цього потрібно всім дотримуватись карантинних обмежень чи вводити часткові чи повні локдауни, якщо перше не виконується.
Ой+ написав:Хотів вставити картинки-таблички від Ляшка, але щось знову не так з сайтом і картинка не ставиться.
Что делать, если не работает "штатный" хостинг картинок, а в последнее время у него частые сбои?
Открываете https://ru.imgbb.com/ вставляете изображение (в "шапке" - "Загрузка" - там выбираете, вставить из компа или ссылку на изображение), загружаете его, выбираете срок его существования, отправляете. Практически мгновенно получаете кучу кодов, из них выбираете "ВВ-код полноразмерного со ссылкой", копируете код, вставляете его в свое сообщение, нажимаете "Предпросмотр" (на всякий случай, чтобы увидеть как будет выглядеть ваш пост), отправляете. Всё!
P.S. Хостингов картинок довольно много (https://www.google.com/search?client=fi ... 0%BE%D0%BA), я взял для примера самый верхний. Вы можете выбрать любой другой, который вам понравится, но обязательно перед отправкой нажмите "Предросмотр", чтобы исключить несовместимость хостинга с форумом.
Востаннє редагувалось yanyura в Вів 23 бер, 2021 16:19, всього редагувалось 1 раз.
lapay написав:Більш надійно - знизити ризик зараження в працездатній групі, а для цього потрібно всім дотримуватись карантинних обмежень чи вводити часткові чи повні локдауни, якщо перше не виконується.
Ну це так подібно, якби для уникнення загрози віч-інфікованим, або з пересадженими органами і зниженим імунітетом всіх інших закрити. Локдауни вводять для одних і одночасно гуде Буковель як ніколи. То навіщо знущатись з дітей і ускладнювати питання забезпечення куском подорожчавшого хліба молодь та людей середнього віку? Можна провадити певну роботу і пропаганду можливої ізоляції, якщо вчасно не зробили чогось ефективнішого, хоча би того ж щеплення, але зараз це махання кулаками після бійки, яке все ж таки зачіпає найвразливіші в соціальному плані верстви з незрозумілим ефектом. Ось уже декілька раз обіцялась високонаукова вибірка по антитілам, щоб оцінити % перехворівших, але і того чомусь нема. Сьогодні обговорюють дитячі суїциди, яких від початку року маємо 127. В значній мірі цьому сприяє нездорові протипандемічні заходи.