Я писав Зменшення населення з швидкістю ,яка була в Україні на протязі останніх 30 років - для самої України не є критичною по тій простій причині,що станом на сьогодні ми знаходимось практично посередині густоти населення в світі.. Тому для наших 70 осіб на км2 не страшно ні ріст в 2 рази , ні падіння в 2 рази
Hotab написав: Давайте дві шальки: 1. ваше особисте збагачення; 2. середня тривалість життя українців мінус 10 років. Що ви виберете? Так, я пам'ятаю, що вони самі винуваті, що захворіли, маючи хронічні хвороби. Не нагадуйте. Дайте відповідь на запитання.
Оскільки на пряме питання пан Б. не відповів, то й дискусію з ним проводити - втрачати власний час.
1 А у вашій уяві є таке що людина не сидить цілодобово ,а деколи ще й працює 2 Якесь дурне запитання...тим більше що інша людина вибірково цитує,повністю змінюючи суть. Перше - я не впливаю на середню тривалість життя українців Друге - моє особисте збагачення не залежить від середньої тривалості Третє - станом за минули (2020 рік) , коли від ковіду померло 20 000 з 580 000+ всі померлі від ковіду помирали в такому самому процентному відношенні до вікової групи як і смертність загальна - то тривалість життя якщо й змінилась до на 0,01% ... мінус 10 років і мінус 0,05 року - це дуже різні величини
Якщо людина аргументує тим, що працює, а потім пише простирадло у відповідь на просте питання, де два варіанти. 1 або 2, або 3 -"я не буду відповідати на це питання"
Для мене час має різну розмірність.... Година на роботі - коштує від 300 грн...і то залежить я роблю роботу для себе чи для когось(для себе - можу й безкоштовно, для когось від 500...) Година на відпочинку - від нуля до ....напевно 1000. Зараз я відпочиваю пасивно - пишучи тут На лижах я відпочиваю активно - це від 200 грн година. Тому з гір я практично ніколим не пишу, бо навіть не читаю...
kluychkooleg написав:Ну, если группе 40- абсолютно плевать на здоровье своих родителей
А де я написав що плювати? Може вам і плювати.... А по суті набагато легше групі 40-,яка теоретично пересікається з своїми батьками 50+ максимум годину в день - задіяти всі можливі засоби безпеки для себе і батьків на 1 годину, ніж переконувати оточуючих що треба захищатись 23 години в добу.
Ну то есть своих защищаем, а на остальных начхать - пусть дохнут. Или всех в возрасте по домам безвылазно запрем? Это и есть "моя хата с краю", только включая своих родителей. Да и за час общения с родителями вы их заразите на 100%, без вариантов, хоть в маске, хоть без. Ну и в 40- тоже умирают, пусть и значительно меньше. Вот у нас на работе как раз единственный умерший - 40-.
kluychkooleg написав:Ну то есть своих защищаем, а на остальных начхать - пусть дохнут. Или всех в возрасте по домам безвылазно запрем?
Ви б спочатку про своїх подумали..а вже потім розповідайте що іншим робити. Якщо Ви своїх не заразите в місцях де від вас увернутись не можна..то я Ваших на вулиці точно не заражу..якщо вони до мене цілуватись не полізуть...
kluychkooleg написав:Ну и в 40- тоже умирают, пусть и значительно меньше. Вот у нас на работе как раз единственный умерший - 40-.
Вам ще раз табличку продемонструвати як вмирають від віку і як від ковіду
budivelnik написав:Україна померло від ковіду(2021)__________померло від усіх причин(2016-2019) В групі 0-20 - 0%__________________0,84% В групі 20-30 - 0,23% ______________0,99% В групі 30-40 - 1,7%________________3,13% В групі 40-50 - 4%__________________5,50% В групі 50-60 - 11%______________10,51% В групі 60-70 - 28% ______________18,51% В групі 70+ - 54%_________________60,5%
Що бачите? До 50+ від віку помирають частіше ніж від ковіду....
В Польше за сутки подтвердили 35 143 новых случаев коронавируса — новый максимум с начала пандемии. Об этом со ссылкой на Министерство здравоохранения сообщает RMF24 в пятницу, 26 марта.
Текущая статистика по вакцинации на 24.03.2021 (Польша) Население ________________ 37 816 тыс. Количество вакцинированных ___ 3 524 209 (9,32 %) Полностью вакцинировано ___ 1 857 517 (4,91 %) Всего вакцинаций _________ 5 381 726 Всего заражений _________ 2 189 966 Смертельные случаи _______ 51 305 (2,3%) Выздоровевшие ________ 1 747 223 (79,8%) Сейчас болеют ________ 391 438 (17,9%) Сделано тестов ________ 11 503 034
justit написав:Всім відмінникам вчителі допомагали. Ну, щоб рідну школу не посрамити. Це звичайно було задовго до ЗНО. Але я думаю Ви зрозуміли про що я
ЗНО проводять не у своїй школі і навіть не вчителі того ж предмету. Можливо якісь зловживання десь і є, але точність напевно вища як при тестуванні ковіду. Що хтось десь не хоче вчитись, то це не значить що треба пускати освіту на манівці, мотивуючи що десь колись комусь занесуть вірус. Ми якось зовсім не розглядаємо інтереси продуктивних сил суспільства які працюють на звичайних роботах і мають звичайні сім'ї.
Суспільне благо «мірмідонців» Гляньте, що відбувається в мурашнику з працьовитими невдахами. Там є своя система покарань. Наприклад, якщо здоровий мураха-фуражир (котрий займається пошуком їжі) кілька разів повертається в мурашник без здобичі, його вбивають і самого пускають на корм. Це не поширюється на тих, хто втратив працездатність унаслідок каліцтва. Їх годують доти, доки вони здатні просити їжу. Водночас, як я вже згадував, 20% мурах не мають ніяких виразних для нас робочих функцій. Вони — просто нероби. Є антропоморфні гіпотези, що це через їхній похилий вік або патологічні лінощі, але більше схоже, що вони продукують щось не дуже матеріальне, може, якийсь вай-фай у вигляді феромонів. https://zn.ua/ukr/SOCIUM/suspilne-blaho ... ntsiv.html
Lady_N написав:В Польше за сутки подтвердили 35 143 новых случаев коронавируса — новый максимум с начала пандемии.
Скачок заболеваний короновирусом после начала вакцинации не имеет никакой связи с вакциной, это чисто случайное совпадение.
В Польше на территории Подкарпатского воеводства попал в аварию украинский автобус, в результате чего один человек погиб и четверо получили травмы. 22 марта 2021, 07:50
В Польше скончался в больнице еще один украинец, пострадавший в аварии автобуса "Познань-Херсон" 6 марта. Общее количество погибших в ДТП возросло до шести. 25 марта 2021, 13:57