|
Епідемія коронавірусу в Україні та світі |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Суб 27 бер, 2021 20:23
budivelnik написав: detroytred написав:Да вказую тобі
Вказувати буде тьоті мані на вокзалі... Поки не викладеш свого розрахунку, який покаже що мій не правильний - ти ніхто( як ти сам і признав) і звуть себе ніяк....Робити можеш на тих алгоритмах які вичитав в книжках...Якщо не можеш навіть знайти свого? Різна там розпальцьовка просто в очах думаючих робить тебе дурнем..точніше не робить - ти сам себе зробив... - показує.
Це ти зі стелі. А от факт у тому, що тобі вже три рази я вказав на помилку в твоєму єралашику (розрахунку), а ти, дурень (бо й досі ще вимагаєш), не бачиш -- 5 років це завеликий діапазон. Де в стовпчику 2 ти береш середнє значення віку в діапазоні. А не по роках. Якщо в тебе в базі розразунку похибка, то навіщо, дурню, тобі мої якісь? Цього достатньо для сумніву твоїх. Що я і зробив. Ти можеш вийти з точними по року розрахунками на свої цифри, що зараз отримав. Без проблем. Я це цілком припускаю. Але поки є факт і я на нього тобі вказав. Але ще більше-то: я тобі, телепню, пояснив, що можеш не напружуватися, бо навіть 1 рік - це суттєво. Бо в умовах локдаунів... Вийдеш на більш ніж один рік, то й овсім... І на останок, якщо зрозумієш, ще ми не знаємо наскільки раніше помруть ті, хто перехворів і не помер. Ти ж звузив картину лише до смертей. Річних. На початку пандемії. З локдаунами. Заєралашив,як зазвичай робиш.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 бер, 2021 20:28
tumos написав:А в целом все эти генетические механизмы настолько сложные, что просчитать результат вмешательства крайне сложно, если вообще возможно. Одно лечим, другое калечим. ИМХО.
Там предполагается что коронавирус или вакцина может использовать ферменты ВИЧ чтобы встроится в геном вместе с вирусом ВИЧ. Для ВИЧ это часть его жизненного цикла, такие ферменты есть только у ретровирусов, сам коронавирус ими не обладает. Возможность показана на клеточных культурах. Требуются дальнейшие исследования возможно ли это в организме.
-
IgA
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 бер, 2021 20:31
Lady_N написав: kluychkooleg написав:Tat_888 Ну и что за счастье от такого путешествия в Египет в маске? Тем более в это время, когда вода еще холодная. Или вы раньше в Египте никогда не были?
Я была в Египте 8 марта (не этого года, чуть раньше), Шарм. Температура воздуха +30, воды +23. Все было прекрасно!
Я в этом году 7 марта ездил в Бердянск, море +5, воздух +5, сильный ветер, купаться не стал, но всё равно развеялся...
-
edvardd
-
-
- Подякував: 155 раз.
- Подякували: 2902 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 27 бер, 2021 20:35
antey1969 написав:Сейчас 4-5 человек в бригаде на пол-сотни пациентов. Будет те же самые 4-5 на 70-80. Расход СИЗов один и тот же, расходы на ЗП те же. А надо будет, и по сотне на бригаду навесят. Какой такой коллапс? Мы же не в Европе, где с такой нагрузкой и забастовать могут 
зачем кроме респираторов еще какие-то СИЗы ? это ж не чума она через кожу не передаеться
-
yama
-
-
- Подякував: 9224 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 27 бер, 2021 20:36
Будівельник * ППС В черговий раз нашого наполеончика макнули так,що він і не побачив* (с)
Набір твоїх демагогічних прийомів незмінний. З припису негативу в бік опонента ти, як зазвичай, переходиш до припису собі перемог. Потім піде генерування прямих образ зі стелі.
Краще вчись не просто вмінню рахувати, складати таблички, розробляти алгоритми і т.д. під зручні для себе висновки, а розумно застосовувати ці інструменти. Для об'єктивних висновків.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 бер, 2021 20:36
IgA написав: budivelnik написав:1 В суперечці з ІгА і Хотабом я припускав що ковід краде 3-6 місяців Вони припускали що 5 років.... Вони помилились в пять разів Я помилився в два рази
budivelnik написав:Нехай локдаун спас в 2 рази більше ніж померло, тобто спас 40 000 осіб за рік Так як основні смертності були в групі 50+ , припустимо що локдаун дав для цих 40 000 - 5 років... 40 000 * 5 років=200 000 людино років додаткового життя...
Радує що набезпечність коронавірусу в Вашій свідомості зростає. Але дуже засмучує стан Вашої памяті.
Я радий за Вашу хорошу память,але мене засмучують Ваші аналітичні здібності... 1 Я для Вас взяв максимальний період в 5 років... 2 З моїх уточнених розхрахунків,які поки що ніхто математично не заперечив - максимальний період становить не 5 а рік...В мене вийшло Середній вік смерті від ковіду__________________________ - 69,90 років Середній вік смерті від загальних причин за 2019__________ - 71,15 року За 4 роки 2016-2019 ___________________________________- 70,05 року
3 Таким чином 40 000 * 5 = 200 000 людино років життя Після уточнень перетворюються в 40 000 * 1 рік = 40 000 людино років.... для Вашого світосприйняття як ковідактивіста - як краще впливати на мозок перестрашених? Цифрою в 200 000 втрат чи цифрою в 40 000 втрат... Подумайте коли спробуєте підписатись під заявками людей які не мають жодного грама аналітичного мишлення.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 27 бер, 2021 20:52
detroytred написав:Де в стовпчику 2 ти береш середнє значення віку в діапазоні. А не по роках.
Єдине розумне запитання від нашого перепудженого короновірусом.... 1 Чим менший діапазон - тим точніші результати ми можемо отримати 2 Найкраще звичайно оперувати двома цифрами дата смерті-дата народження=тривалість життя Для всіх 580 000 померлих в рік і 20 000 померлих від ковіду. В мене такої можливості не має , та й не думаю що наш наполеончик захоче вивчити (580 000+ 20 000)=600 000 рівняннь 3 Але ж якось визначають середні цифри... Так от - визначають просто - бють на максимально велику кількість діапазонів ... в межах розумного і чим більша кількість діапазонів - тим вища точність.... 3 Іншого боку Якщо цифри отримують не для абсолютного числа, а для порівняння одного з іншим.... То ці абсолютні числа для порівняння визначають з використанням одного і того ж алгоритму... Тому В мене вийшло Середній вік смерті від усіх причин - 71,05 Середній вік смерті від ковіду - 69,90 Середнє для кожного діапазону визначалось по одному алгоритму( за вік смерті в діапазоні я брав середнє значення між найменшим і найбільшим діапазону і множив на кількість смертей в діапазон, хоча правильніше біло б брати середнє значення+складний матрозрахунок коефіцієнту,який мало впливає на точність)) Тому ,якщо я зависив(занизив) середнє значення віку по загальним смертям...то точно так само зависив(занизив) по віку смертей від ковіду тому 71,05-69,90=68 - 66,85= 73-71,85=1,15 різниці Якщо це повідомлення набере 20 лайків-я попрошу двох докторів економічних наук,один з них зав кафедри в Університеті Франка - використовуючи доступні для них ряди данних( свої я надам, а вони хай думають використовувати їх чи шукати свої) створити формули щоб максимально точно наблизитись до істини... В свою чергу повідомляю Є тільки одне значення, за яке я переживаю ,це значення що в групі 70+ я взяв за середнє - 80.... На точність порівняння воно не впливає бо в групі загальній - 60% смертей в 70+, а в ковід групі - 56% смертей в 70+ Але абсолютні значення можуть змінитись на +/-2-5%, при цьому значення різниці зміниться максимум в +/- 2% ( на пальцях - зараз різниця 1,15 року..стане різниця в 1,17 року....) А тепер дивимось чи є ті хто хоче знати істину не залежно від емоцій.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 27 бер, 2021 21:20
В рядах ВСУ с начала пандемии Covid-19 зафиксировано 55 смертей от коронавирусной инфекции. Два новых трагических случая произошли 25 и 26 марта. Напомним, что всего в больницах Украины на текущий момент находятся более 143 000 заражённых пациентов.
-
greenozon
-
-
- Подякував: 578 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
7
Додано: Суб 27 бер, 2021 21:23
Hotab написав: yama написав:Ще трошки і його розум проясниться від купи пропагади у ЗМІ та фейсбуках
Від якої пропаганди має прояснитися мій розум? Я (як ти) випадково перестану бачити зростання смертності (в Чехії  ) , спричиненої ковід? Перестану бачити падіння смертності в провакцинованому Ізраїлі? Ні, Яма. Такая зашореність - це називається не "прочистка " розуму. Це його відсутність. Доволі таки часта проблема оптичного обману: запотілі окуляри є,а розуму нема.  я мучаюсь у запотівшх окулярах і шукаю товар без окулярів
Так а куди подівся мамкин бунтарь? Який демонстративно фиркав на касі, кидав касирам в обличчя повний пакет з продуктами і гордо виходив з супермаркету без них? Безумовно з фонтаном позитивних емоцій "Як я їх тут всіх раком поставив!!!" Що трапилось, кушунькать захотілось,а без маски вже ніхто не обслуговує?  Хотабчик довів що він такий ковідстерик і пропогандист тільки на форумі, а в житті ходить без макси в людних місцях  це як кажуть лицемірство чистої води ! на форумі одне в житті інше  Хтось топив що можна перехворіти і два рази підряд , а також про безсимптомного рознощика, цитати шукати ліньки тому пальцем показувати не буду. Щодо пакету з продуктами на касі , так із розмови з касирами від них я зрозумів що їх за це штрафують - для мене це було новиною, коли я зрозумів що ідеологічно ми на одній стороні і їх теж дістали ті маски і та вся фігня, після цього мене обслуговували неодноразово і без маски ( залишав візитку і обіцяв оплатити штраф за них , якщо такий буде ) . В мене немає бажання щоб людей штрафували на гроші, тим більше якщо вони ідеологічно згодні зі мною і навіть самі теж переховоріли . Ще раз протистояння було ідеологічне , як виявилось його нема , то псувати життя комусь сенсу нема.
-
yama
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 27 бер, 2021 21:32
greenozon написав:В рядах ВСУ с начала пандемии Covid-19 зафиксировано 55 смертей от коронавирусной инфекции. Два новых трагических случая произошли 25 и 26 марта. Напомним, что всего в больницах Украины на текущий момент находятся более 143 000 заражённых пациентов.
я вам больше скажу , общался с контрактниками с казарм, Ковидных не разделяли , то есть они жили в общих казармах со всеми, и так как в этот момент проходили обучение после которого светила прибавка к жалованию, то они сами были не заинтересованы попадать в лазарет и пропускать обучение, о чем я и здесь писал , даты не помню , грубо осень, можно поднять оплаты новой почте карточкой , я тогда послыку отправил в казарму, нашел 5.10.2020
-
yama
-
-
-
-
Профіль
-
-
2