Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:.. Ковідло обломало цінність плану "оточення кавалірками по лініями ШРТ". ..
Флай, мы вас теряем! А че там, на сколько подвалов в Тернополе можно обменять ваш один? Как там рынок аренды - есть кому сдавать?
Арабам, африканцям, індусам та подібній братії, думаю можна. Але спочатку "для себе, а не в оренду". Ціни в Тернополі вже на рівні ближнього оКРЖН(Ірпінь,Буча...).
Щодо ШРТ, наразі електрички курсують як швейцарський годинник. Наріда мало: демографія, євроблRхи, гастріки, ковідло, хз-що. Ляпота.
airmax78 написав:flyman правильное решение, Флай. Жить в центре - это значит постоянно видеть все достопримечательности Киева вокруг себя. Приедается. Перестаешь их замечать. А так, живешь в Чабанах например, и каждый выезд в центр для тебя - событие. Свежие впечатления.
Зараз просто тре покрутитися в Києві, бо діла ... З каваліркою в прицентраллі біля 3х ШРТ набагато простіше з логістикою. Як тільки порішаю справи, Київ - досвідос.
Щодо ценра, так ти правий, думаю взяти кавалірку в центрі Тернополя з видом на озеро. Стас підтвердить, що це дуже файно і вдобно.
flyman написав:..взяти кавалірку в центрі Тернополя з видом на озеро. ..
думал вас нудыть от слова "центр", но нє. Да и смысл то не понял? - если обмен цоколя идет один к одному, то какие блага, помимо чудного вида на озеро вы рассчитываете получить в Тернополе? Там шо, цена киловата дешевле, из тех 30, что пользуете?
Вы заметили, как становится все комфортнее и комфортнее гулять по городу? по тротуарам не пройти уже практически - среди наставленных машин, бесчисленных мопедов и великов Глово и прочих Ракет, станет еще больше электросамокатов - в евро странах делают хотя бы выделенные дорожки для них на тротуарах. А чтобы мопеды с доставкой еды ездили по тротуарам - это вообще нонсенс Кличко вообще бывает хотя бы в европейских городах?
flyman написав:..взяти кавалірку в центрі Тернополя з видом на озеро. ..
думал вас нудыть от слова "центр", но нє. Да и смысл то не понял? - если обмен цоколя идет один к одному, то какие блага, помимо чудного вида на озеро вы рассчитываете получить в Тернополе? Там шо, цена киловата дешевле, из тех 30, что пользуете?
Думаю що вид з вікна цоколя шо в іпенях Ірпеня, шо в Тернополі однаковий. А от небезпека що хтось надзюрить у відкрите вікно напівпідвалу - все ж у центрі Тернополя вища.
Наявність квартири - зло. Комуналку тре платити, меблі купляти.
Зи. Вводять контроль за витратами. Знову починаю вірити у цю країну:-)
flyman написав:думаю взяти кавалірку в центрі Тернополя з видом на озеро. Стас підтвердить, що це дуже файно і вдобно.
можу порадити хорошого забудовника зі стінами 2,5 цегли + шви. Такі в Києві - відсутні взагалі. Коло озера - бест. База олімпійського резерву з віндсерфингу і греблі на Циганці. Можу з директором познайомити. Сам колись під парусом ходив по озеру щодня за найменшого вітру. Краса і адреналін. Кавалірка в Тернополі - не дуже хороша ідея. Краще повноцінна, щоб дітям залишити. У тебе ж двійко спиногризів. Не будь жлобом - подаруй дітям радість.
hxbbgaf Шо значит конфискуют автомобиль. ПАрешают за 5 процентов или сколько там в амнистию. Пусть покупают и катаются -жизнь коротка. По поводу авто. Приятель заказал себе крузак в феврале. Раньше мая не обещают. Спрашивал как платить думаешь? Ответил из пяти банков по 399кгрн. Занавес!
Востаннє редагувалось dir в Сер 31 бер, 2021 12:26, всього редагувалось 1 раз.