А Ви коли останній раз користувались послугами УП?
Останній +- рік посилки досить швидко доправляють.
Ціна також значно привабливіша. НП від 45 грн. (мінімальна).
* шукайте відділення де адекватні, молоді та шустрі працівники.
|
|
проблема не в Укрпошті чи банках, а в грамотності населення та відсутності покриття інтернетом.... насправді, банки та банкомати не потрібні, якщо є гроші на рахунку та інтернет... але це навіть більш молодим буває важко пояснити, коли стоять у черзі до банкомату перед тим як стати в чергу на касі в АТБ
equinox
Згоден на 100% ! Приведу приклад : весь час користуюся послугами НП , десь 4 місяці тому замовляв щось з Розетки і там була доставка через Укрпошту безкоштовна, думаю спробую , в селі ж відділення Укрпошти працює.... Приїхала посилка не так швидко як через НП. Глянув розклад роботи відділення Укрпошти , думаю прийду заздалегідь. Пиходжу, кажу хочу отримати посилку, а мені у відповідь !!! я вже закрила програму , по ній видача робиться. Німа сцена, на годиннику 15:30 , Карл !!! , і це робочий день , на питання - як отримати посилку коли людина працює до 18:00 - приходьте раніше ...... А поряд відділення НП , і працює до 19:00 , і навіть по вихідних днях..... отака конкуренція, затявся більше в Укрпошту ні ногою. Це розкажите бабці з глухого села, коли вона прийде в "ларьочок" за хлібом с картою. Жителям міст не зрозуміти, що таке жити в малому селі за 20 км від великого села або райцентра. Є такі села, де для дзвінка потрібно по драбині вилазити наверх, про інтернет взагалі мовчу. В терміналах, там де вони є, комісія 1% (2000 комуналки заплатив - 200 гривень комісії), пошта бере гривень 10-15. Поштарка в таких селах як соціальний працівник - їздить в субсидії, пенсійні і комунальні служби, ліки купляє. Людям треба давати можливість самим вибирати де отримувати. До речі, моїм батькам, які живуть в місті, подобалось отримувати пенсію в поштарки
а кто создаст спрос, чтобы стало выгодно ставить банкоматы в каждом селе? и это я еще не касаюсь безопасности - ведь подломить банкомат в селе, куда полиция будет добираться пару часов, гораздо безопаснее чем в городе. В городах пенсии на карточки конечно гораздо удобнее, ведь не нужно ждать почтальона боясь пропустить его визит. А вот в селе всё ровно наоборот - картой расплатиться в магазине проблема, наличка нужна не только для магазинов, но и для товарно-денежных отношений между людьми. Re: В «Укрпошті» незадоволені переведенням майже всіх... Насчёт сёл я не знаю, но в Киеве стоять в очереди за пенсией на почте – идиотизм. Карточка удобна тем, что можно ею расплачиваться в магазинах, а часть налички снять в банкомате для рынков.
Re: В «Укрпошті» незадоволені переведенням майже всіх...до 4 дней по Украине и 2 дня между крупными городами, это быстро? Только вот вчера отправлял по НП до 1 кг. Вчера в 18-05 сдал в Киеве, сегодня в 11-15 она уже лежала в отделении в Виннице. Цена вопроса 82 гривни с у учетом стоимости упаковки. Вот что значит экспресс доставка. А запереживал этот горе-керавник с миллионной зарплатой, не потому что он так переживает за пенсионеров, а потому что он каждую осень плакался, что мол, доставка пенсий сильно убыточна и дайте нам из бюджета 500 миллионов гривень за это Теперь понял, что бабла не будет и поднял вой.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||