Ключове слово - на моменті -і то - він дивний - я про свої 9к написав не для міряння чурасиками, а для того щоб описати наскільки ринок дивний та ОЛХ і маклЄри не індикатив
|
|
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Перед здачею - надивися я в ваших "Інтєрнетах" ФБ груп, вайбер груп, еГспЄртів маклЄрів, ОЛХів і т.п. - а реальність показала іншу ситуацію, але ви ж Фома невіруючий - дивіться далі свої групи в ФБ Якщо то до мене - то з чого ви взяли що я відосіки дивлюся - я від тих еГспєртів тримаюсь по далі - мене припер один канал на Телеграмі де Гурун (хто не в курсі канал "Рагулівна" в поміч) постить щоденно як він мін 300 баксів в день піднімає, а то і по 1к В ДЕНЬ на ІРО - спостерігав 1б5 тижні до чого весь цей цирк, і ... як не сподівано ... "Запускаю ексклюзивнОЙ курс ка торговать ІРО" і далі як по хрестоматії - "огранічєноє колічєство мєст" "Ексклюзивніе инсайті" і, як в телемагазині, лічильник часу - "успєй купіть до 7 часов вєчєра и получишь подарок, супєр скидку". Так у мене до нього питання, якщо ти такий матьорий Гурун по 0,5 к. в день на яку хулєру тобі парити мозок онлайн курсом де ти піднімеш від сили 20к та здаш свій рот і час в оренду на цілий рік для жадаючих стати мільйонером. Тому відосіки, біткойни та інші поля чудес - це для лохів яким МММ замало було, а ж піду в бетон - нерухомість є, була та буде.
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Подивіться випуски Чаплінського на ютубі - я не пам'ятаю чи Франик чи Чернівці - на пром зоні +- цікавий будинок - як розумію основна перевага - не термітник - по 1к. Західна Україна рулить і +- Київ, ну ще Дніпро та Одеса - решта в ... ауті
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Нє ... ну не у всіх дід чи бабка мають по трьохі в Австрійському люксі правильного планування і мають одного спадкоємця. І то про старий фонд - прочитайте мій перший пост - хороших варіантів - 0,1 відсотка, супер варіантів - практично не має - таке не продається і, як правило, в оренду не здається.
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!За 900-1000 мені він би сподобався, а за 1800, якби я їх мав мені більше подобається околиця Барселони з вічним літом, а ще краще щось в більшій екзотиці - 1800 не має там за що - чесно - монолітно каркасний, без двору, між хрущобами з ніякою транспортною розв'язкою - за 900-1000 - все це не мало б значення, а за 1800 - дякую, не треба
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!А тому бабу/дідові впала, як правило за то що сексотом при совєтах був, чи людей котрі це збудували чи заробили потом кров'ю та купили на Колиму по доносу відправив а сам "расєлілся" на чужому горі - ну по ходу логіка викладки вказує на те, що це з тих сімейств які все на халяву, а "Кулака" яки не доїдає та копійку колотить ненавидить як класовий вид не навидять - камєрциєй занімаються - запрєтіть, разстрєлять, на Соловки - а квартірку мнє і дадом
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Соррі читаю повідомлення поступово та відписую також поступово - тільки відписав про совкову класову нєтєрпімость до "кулаков" - а тут такий шикарний опус - ну чисто по завєтам Енгельса і Маркса - капіталізм зло, "Всьо отнять и поделить" "каждому по потрєбностям, от каждого по возможжностям" Во пассаж - три класа цервно-пріходской школи - цього було достатньо щоб ту квартиру яку бабка/дідко віджати в "неокультерених" "неофілософчегних" львів'ян в 39-41 роках, щоб потів в 2021 залишити в спадок внучкам які привикли жити в наркомовських будинках та отримувати пайок за дєда/тата зрадника України.
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Ну як у спадок трьошках в люксі падає тьо можна і на море з'їздити. А в загальному - не знаю як Долярчик - я особисто побував в 47 країнах, до коронокризи по 4-5 разів з сім'єю за кордоном був, не в 5 зірках, своїм ходом, але був і більше бачив чим наша еліта в "чізних" п'ятірках. Цього року встиг в Єгипет поїхати на 14 днів, мав повністю куплену поїздку в Стамбул - але все скасував так як потрібно було ті ПЛРи здавати а на мою сім'ю це 6к гривень - за 4 дні в Стамбулі - це непомірно дорого на вітер викидувати. Все повинно бути гармонійно, спокійно та по плану - мені підхід Долярчик подобається бо він планує - витрати, доходи, час та момент коли треба і що треба робити. і робить те, що може з тої кількості фінансів які має, мав би він на Авалон Люкс по 1800, впевнений, що взяв би щось попростіше по 900 і не смарт і не в Левандівці. Але як то кажуть - маємо - те що маємо
![]()
![]() Ну от я їм то кажу - отримали ХАЛЯВУ, так сидіть тихенько! Чим тут є хвалитись? А от з нуля "піднятись" і купити ДВІ квартири за 10р., ще й при тому годувати/одягати сім'ю - не кожному під силу! При тому, що і посад високих не займаю, і не ай-ті.....і т.п. - а простий пересічний дрібний ФОП з дрібним мікробізнесом/самозайнятістю! ![]()
|
|