Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 669670671672673 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 18:58

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Львівський БатяР писал(а):Ринок на моменті інертний
Ключове слово - на моменті -і то - він дивний - я про свої 9к написав не для міряння чурасиками, а для того щоб описати наскільки ринок дивний та ОЛХ і маклЄри не індикатив
Орендодавець

С нами с: 30.03.21
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 19:07

Львівський БатяР писал(а):зареєструйтесь в групах в ФБ і відстежуйте його таким чином. Вчіться думати своєю головою!

Перед здачею - надивися я в ваших "Інтєрнетах" ФБ груп, вайбер груп, еГспЄртів маклЄрів, ОЛХів і т.п. - а реальність показала іншу ситуацію, але ви ж Фома невіруючий - дивіться далі свої групи в ФБ
  Львівський БатяР писал(а):Я бачу чим більше ви відосіків дивитесь тим більше від реальності відриваєтесь

Якщо то до мене - то з чого ви взяли що я відосіки дивлюся - я від тих еГспєртів тримаюсь по далі - мене припер один канал на Телеграмі де Гурун (хто не в курсі канал "Рагулівна" в поміч) постить щоденно як він мін 300 баксів в день піднімає, а то і по 1к В ДЕНЬ на ІРО - спостерігав 1б5 тижні до чого весь цей цирк, і ... як не сподівано ... "Запускаю ексклюзивнОЙ курс ка торговать ІРО" і далі як по хрестоматії - "огранічєноє колічєство мєст" "Ексклюзивніе инсайті" і, як в телемагазині, лічильник часу - "успєй купіть до 7 часов вєчєра и получишь подарок, супєр скидку". Так у мене до нього питання, якщо ти такий матьорий Гурун по 0,5 к. в день на яку хулєру тобі парити мозок онлайн курсом де ти піднімеш від сили 20к та здаш свій рот і час в оренду на цілий рік для жадаючих стати мільйонером. Тому відосіки, біткойни та інші поля чудес - це для лохів яким МММ замало було, а ж піду в бетон - нерухомість є, була та буде.
Орендодавець

Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 19:09

Sollentuna 80 писал(а):Переконаність,високі ціни у всіх обласних центрах не тільки у Львові

Подивіться випуски Чаплінського на ютубі - я не пам'ятаю чи Франик чи Чернівці - на пром зоні +- цікавий будинок - як розумію основна перевага - не термітник - по 1к. Західна Україна рулить і +- Київ, ну ще Дніпро та Одеса - решта в ... ауті
Орендодавець

Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 19:14

roberto dark писал(а):трьоха в старому фонді, а якщо ще в ЯКІСНОМУ ПОЛЬСЬКОМУ ЧИ АВСТРІЙСЬКОМУ ЛЮКСІ і в НАБАГАТО КРАЩІЙ ЛОКАЦІЇ

Нє ... ну не у всіх дід чи бабка мають по трьохі в Австрійському люксі правильного планування і мають одного спадкоємця. І то про старий фонд - прочитайте мій перший пост - хороших варіантів - 0,1 відсотка, супер варіантів - практично не має - таке не продається і, як правило, в оренду не здається.
Орендодавець

Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 19:16

Успіх писал(а):"Авалон Люкс" теж подобається

За 900-1000 мені він би сподобався, а за 1800, якби я їх мав мені більше подобається околиця Барселони з вічним літом, а ще краще щось в більшій екзотиці - 1800 не має там за що - чесно - монолітно каркасний, без двору, між хрущобами з ніякою транспортною розв'язкою - за 900-1000 - все це не мало б значення, а за 1800 - дякую, не треба
Орендодавець

Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 19:20

Успіх писал(а):Що халява впала від дідуся/бабусі

А тому бабу/дідові впала, як правило за то що сексотом при совєтах був, чи людей котрі це збудували чи заробили потом кров'ю та купили на Колиму по доносу відправив а сам "расєлілся" на чужому горі - ну по ходу логіка викладки вказує на те, що це з тих сімейств які все на халяву, а "Кулака" яки не доїдає та копійку колотить ненавидить як класовий вид не навидять - камєрциєй занімаються - запрєтіть, разстрєлять, на Соловки - а квартірку мнє і дадом
Орендодавець

Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 19:25

Bolt писал(а):,з тою економією , ваші діти знають хоч , як море виглядає?

Жартуєте :)
Кожен рік - як не море, то Шацьк, як не Шацьк, то море!(правда, покищо тільки українське море :) але ж МОРЕ! )
Тільки, минулого року не їздили ніде, через того ковіда..... - і цього року поїздка під питанням....
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 19:26

roberto dark писал(а):Я вважаю, що отримати у спадщину набагато достойніше, чесніше і по праву чим вкрасти, замутити на схемах, отримати хабаря і навіть чим спекулювати обдурюючи тих хто меньш хитріший ніж ти сам

Соррі читаю повідомлення поступово та відписую також поступово - тільки відписав про совкову класову нєтєрпімость до "кулаков" - а тут такий шикарний опус - ну чисто по завєтам Енгельса і Маркса - капіталізм зло, "Всьо отнять и поделить" "каждому по потрєбностям, от каждого по возможжностям"
  roberto dark писал(а):більш глибокого розуміння подібних філософських поглядів, треба мати певний рівень культури, освіти та виховання

Во пассаж - три класа цервно-пріходской школи - цього було достатньо щоб ту квартиру яку бабка/дідко віджати в "неокультерених" "неофілософчегних" львів'ян в 39-41 роках, щоб потів в 2021 залишити в спадок внучкам які привикли жити в наркомовських будинках та отримувати пайок за дєда/тата зрадника України.
Орендодавець

Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 19:34

Bolt писал(а):пару косарів потрачу на море зїжджу.
Пи.Си.Долярчик,з тою економією , ваші діти знають хоч , як море виглядає?

Ну як у спадок трьошках в люксі падає тьо можна і на море з'їздити. А в загальному - не знаю як Долярчик - я особисто побував в 47 країнах, до коронокризи по 4-5 разів з сім'єю за кордоном був, не в 5 зірках, своїм ходом, але був і більше бачив чим наша еліта в "чізних" п'ятірках. Цього року встиг в Єгипет поїхати на 14 днів, мав повністю куплену поїздку в Стамбул - але все скасував так як потрібно було ті ПЛРи здавати а на мою сім'ю це 6к гривень - за 4 дні в Стамбулі - це непомірно дорого на вітер викидувати. Все повинно бути гармонійно, спокійно та по плану - мені підхід Долярчик подобається бо він планує - витрати, доходи, час та момент коли треба і що треба робити. і робить те, що може з тої кількості фінансів які має, мав би він на Авалон Люкс по 1800, впевнений, що взяв би щось попростіше по 900 і не смарт і не в Левандівці. Але як то кажуть - маємо - те що маємо
Орендодавець

Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 19:34

Орендодавець писал(а):
  roberto dark писал(а):Я вважаю, що отримати у спадщину набагато достойніше, чесніше і по праву чим вкрасти, замутити на схемах, отримати хабаря і навіть чим спекулювати обдурюючи тих хто меньш хитріший ніж ти сам

Соррі читаю повідомлення поступово та відписую також поступово - тільки відписав про совкову класову нєтєрпімость до "кулаков" - а тут такий шикарний опус - ну чисто по завєтам Енгельса і Маркса - капіталізм зло, "Всьо отнять и поделить" "каждому по потрєбностям, от каждого по возможжностям"
  roberto dark писал(а):більш глибокого розуміння подібних філософських поглядів, треба мати певний рівень культури, освіти та виховання

Во пассаж - три класа цервно-пріходской школи - цього було достатньо щоб ту квартиру яку бабка/дідко віджати в "неокультерених" "неофілософчегних" львів'ян в 39-41 роках, щоб потів в 2021 залишити в спадок внучкам які привикли жити в наркомовських будинках та отримувати пайок за дєда/тата зрадника України.

:mrgreen:
Ну от я їм то кажу - отримали ХАЛЯВУ, так сидіть тихенько! Чим тут є хвалитись?

А от з нуля "піднятись" і купити ДВІ квартири за 10р., ще й при тому годувати/одягати сім'ю - не кожному під силу!
При тому, що і посад високих не займаю, і не ай-ті.....і т.п. - а простий пересічний дрібний ФОП з дрібним мікробізнесом/самозайнятістю! :D
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
  #<1 ... 669670671672673 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор