Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 671672673674675 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Сб 03 апр, 2021 09:57

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Шановні, відмовте мене від вікінг парку. Дуже подобаються ті палуби з великими терасами. Єдине що зупиняє, так це район. Я його зовсім і не знаю, і на вигляд повний мрак. Але напевно через локацію ціна в тому вікінгу під'ємна. Розмірковую не під оренду, а для життя сім'єю.
sailed

С нами с: 24.05.16
Благодарил (а): 35 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 03 апр, 2021 11:08

Орендодавець писал(а):Чорного роберта заблокували - -1 еГсперт з спадковим люксом.
Тепер по суті - був сьогодні на Вільному Місті - перший раз помітив те, що є реальна проблема з парковкою - може хто підкаже чи вартує брати паркомісце, опишу своє бачення - дуже потрібна порада та підказка:
По плюсам:
- в ЖК закрита територія без авто
- шикарний підземний паркінг
- не погане розміщення ЖК
- "статусність" орендарів - квартира на 52 квадрати, до неї б пасував паркінг
- потенційна заселеність ЖК власниками
- розстрочка на 20 платежів
По мінусам
- ціна - 10000 мінімальна
- орендарі не часто бувають з авто і у них є потреба його паркувати
Не знаю я цього ринку та його специфіки, але на Буйка уже зараз не проїхати та не припаркувати хоч ЖК навіть не почали обживати - можливо хтось має міркування - я б був ДУЖЕ вдячний за думку.

Здача паркомісця дуже вигідна штука. Для прикладу Добра Оселя - там по 3 тис грн здають. І чим більша проблема з парковкою тим вигідніше його мати, як не орендаряи то іншому здасте. Ремонт там робити не потрібно і без меблів. Ідеальне вкладення
dinozavrik

С нами с: 24.11.13
Благодарил (а): 304 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 03 апр, 2021 15:20

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

sailed писал(а):Розмірковую не під оренду, а для життя сім'єю

Локація "середня".
Навіть, не знаю, що ще додати :)
(позаду нього ще шурують туєву хучу будинків)
  dinozavrik писал(а):Ідеальне вкладення

Так, якщо адекватна ціна придбання його ;)
Я вже писав тут 100500раз, що в моєму будинку, в підземному паркінгу, РОЗМІТКА ФАРБОЮ 3х4м коштує 220 000грн. і здати її - пишуть у Вайбері - можна +/- за 1500грн/міс.!
А тепер додайте до того, що в 150м знаходиться відкрита платна парковка(30грн, чи скільки там доба)

І ще додайте, що сусідні будинки(в Грінвілі) теж будують з підземними і наземними паркомісцями!

І ще додайте, що мій будинок - майже, довкола обліплено повністю тротуар(і то по два боки) автівками - тобто, люди сміливо свої автівки кидають довкола будинку!

А так, то ясень пень, якщо б можна було в моєму будинку здати за 3 000грн/міс, то я сам би прикупив 2 паркомісця, а не смарт на Левандівці на котловані!

Навіть, зараз є десь 10-15 паркомісць під продаж!
ДумайТЕ! ;)
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Сб 03 апр, 2021 15:32

dinozavrik писал(а):
  Орендодавець писал(а):Чорного роберта заблокували - -1 еГсперт з спадковим люксом.
Тепер по суті - був сьогодні на Вільному Місті - перший раз помітив те, що є реальна проблема з парковкою - може хто підкаже чи вартує брати паркомісце, опишу своє бачення - дуже потрібна порада та підказка:
По плюсам:
- в ЖК закрита територія без авто
- шикарний підземний паркінг
- не погане розміщення ЖК
- "статусність" орендарів - квартира на 52 квадрати, до неї б пасував паркінг
- потенційна заселеність ЖК власниками
- розстрочка на 20 платежів
По мінусам
- ціна - 10000 мінімальна
- орендарі не часто бувають з авто і у них є потреба його паркувати
Не знаю я цього ринку та його специфіки, але на Буйка уже зараз не проїхати та не припаркувати хоч ЖК навіть не почали обживати - можливо хтось має міркування - я б був ДУЖЕ вдячний за думку.

Здача паркомісця дуже вигідна штука. Для прикладу Добра Оселя - там по 3 тис грн здають. І чим більша проблема з парковкою тим вигідніше його мати, як не орендаряи то іншому здасте. Ремонт там робити не потрібно і без меблів. Ідеальне вкладення

Щось я дешево свій гараж здаю за 550грн, десь метрів 600 до,, Оселі Зла "буде.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 03 апр, 2021 15:47

sailed писал(а):Шановні, відмовте мене від вікінг парку. Дуже подобаються ті палуби з великими терасами. Єдине що зупиняє, так це район. Я його зовсім і не знаю, і на вигляд повний мрак. Але напевно через локацію ціна в тому вікінгу під'ємна. Розмірковую не під оренду, а для життя сім'єю.

Мені теж сподобалася тераса. Думаю там для здачі ще взяти.
З мінусів великий роз'їзд.
Ethereum

С нами с: 11.02.18
Благодарил (а): 9 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 03 апр, 2021 18:43

Ethereum писал(а):
  sailed писал(а):Шановні, відмовте мене від вікінг парку. Дуже подобаються ті палуби з великими терасами. Єдине що зупиняє, так це район. Я його зовсім і не знаю, і на вигляд повний мрак. Але напевно через локацію ціна в тому вікінгу під'ємна. Розмірковую не під оренду, а для життя сім'єю.

Мені теж сподобалася тераса. Думаю там для здачі ще взяти.
З мінусів великий роз'їзд.

Великі тераси в українських погодних умовах будуть в основному покриватись брудом, снігом та шлейфом пилюки з палець товщиною. А спостерігати будете з них промзону на всі 4 сторони світу. Навіть не подумав би колись, що у тому районі взагалі колись буде хтось у здоровому глузді будувати житлові будинки, а ви про якісь тераси пишите.
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 03 апр, 2021 19:07

Kiлька днiв тому клацнув на телефон вид з тераси. Ось до чого треба прагнути друзi. Це вам не на залiзницю, димлячi труби, чи на труси сусiда напроти вiкон долярчика. :D Изображение
roberto dark

Сообщение Добавлено: Сб 03 апр, 2021 19:31

Успіх писал(а):
  sailed писал(а):Розмірковую не під оренду, а для життя сім'єю

Локація "середня".
Навіть, не знаю, що ще додати :)
(позаду нього ще шурують туєву хучу будинків)
  dinozavrik писал(а):Ідеальне вкладення

Так, якщо адекватна ціна придбання його ;)
Я вже писав тут 100500раз, що в моєму будинку, в підземному паркінгу, РОЗМІТКА ФАРБОЮ 3х4м коштує 220 000грн. і здати її - пишуть у Вайбері - можна +/- за 1500грн/міс.!
А тепер додайте до того, що в 150м знаходиться відкрита платна парковка(30грн, чи скільки там доба)

І ще додайте, що сусідні будинки(в Грінвілі) теж будують з підземними і наземними паркомісцями!

І ще додайте, що мій будинок - майже, довкола обліплено повністю тротуар(і то по два боки) автівками - тобто, люди сміливо свої автівки кидають довкола будинку!

А так, то ясень пень, якщо б можна було в моєму будинку здати за 3 000грн/міс, то я сам би прикупив 2 паркомісця, а не смарт на Левандівці на котловані!

Навіть, зараз є десь 10-15 паркомісць під продаж!
ДумайТЕ! ;)

Тут я згоден з вами повністю. У мене в группі однієї із львівських квартир також постійно пропонуються паркомісця і навіть із сусідніх жк! Демпінгували вже до 1200 гривень на місяць, а бажающих немає бо навколо будинку кидать на халяву. В іншому безкоштовно ставлять в закритому дворі із воротами на пульті.
roberto dark

Сообщение Добавлено: Сб 03 апр, 2021 20:01

roberto dark писал(а):Kiлька днiв тому клацнув на телефон вид з тераси. Ось до чого треба прагнути друзi. Це вам не на залiзницю, димлячi труби, чи на труси сусiда напроти вiкон долярчика. :D Изображение

Якраз про такі подвійні стандарти я постійно і кажу))))

зі. Скоро Роберт почне фото йогурта викладати))) чи, правільніше казати, маци)))
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 03 апр, 2021 20:02

roberto dark писал(а):Kiлька днiв тому клацнув на телефон вид з тераси. Ось до чого треба прагнути друзi. Це вам не на залiзницю, димлячi труби, чи на труси сусiда напроти вiкон долярчика. :D Изображение

І скільки такий вид коштує в оренду? А скільки купити?
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
  #<1 ... 671672673674675 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор